Derby Rzymu: Remis!!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino

Lazio zremisowało z Romą 1-1. Corradi w 39min strzelił na 1-0 dla Lazio, a wyrównał w 61 min z rzutu karnego Totti (ręka Corradiego).
Lazio kończyło mecz w 10 po tym jak Liverani otrzymał drugą żółtą kartkę w 86min.
A więc Roma zyskała kolejny punkt i tracimy do nich 4 pkt, nie wiem czy Roma da sobie odebrać tą pozycję, ale w piłce wszystko jest możliwe, więc trzeba walczyć.
Lazio kończyło mecz w 10 po tym jak Liverani otrzymał drugą żółtą kartkę w 86min.
A więc Roma zyskała kolejny punkt i tracimy do nich 4 pkt, nie wiem czy Roma da sobie odebrać tą pozycję, ale w piłce wszystko jest możliwe, więc trzeba walczyć.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- BIGGI
- Qualità Juventino

Nasze mecze :
- Lecce dom
- Perugia wyjazd
- Sampdoria dom
- Siena wyjazd
Mecze Romy
- Empoli dom
- Milan wyjazd
- Perugia dom
- Sampdoria wyjazd
Jesli wygramy wszystkie mecze a Roma przegra z Milanem i straci punkty np. z Sampdorią to mamy 2 miejsce 8) Ja tam wierze....
- Lecce dom
- Perugia wyjazd
- Sampdoria dom
- Siena wyjazd
Mecze Romy
- Empoli dom
- Milan wyjazd
- Perugia dom
- Sampdoria wyjazd
Jesli wygramy wszystkie mecze a Roma przegra z Milanem i straci punkty np. z Sampdorią to mamy 2 miejsce 8) Ja tam wierze....
- Tomek86
- Juventino

Szkoda ze nie przegrali i szczescie ze nie wygrali wiec remis jest jak najbardziej sprawiedliwy
teraz pozostaje poytanie czy Juve ze strata 4 punktow do Romy jest w stanie ja wyprzedzic? z ta forma raczej nie :?
Juve Kochamy Cię i na Zawsze Będziesz w Naszych Sercach 
- Zdzichu
- Juventino

roma to CERNZURA i mieli farta wygrywajac ten mecz!
kany byl dosc kontrowersyjny i wielu sedziow w ogole by go nie odgwizdalo.
Mam nadzieje ze Juve wyprzedzi rome a Lazio zajmnie czwarte miejsce.
Ostrzeżenie za wulgaryzm
kouba
kany byl dosc kontrowersyjny i wielu sedziow w ogole by go nie odgwizdalo.
Mam nadzieje ze Juve wyprzedzi rome a Lazio zajmnie czwarte miejsce.
Ostrzeżenie za wulgaryzm
kouba
- Shadow_Alex
- Juventino

No tak wygrali 1:1, spoko...Zdzichu pisze:roma to CENZURA i mieli farta wygrywajac ten mecz!
Za to ze Roma to c***y to sie zgadzam po calosci
Szkoda ze nie przegrali:((
Forza Juve
- El_chico_a_Coruna
- Juventino

Ja liczylem jednak na zwyciestwo Lazio, bo nie nienawidze (uwaga do wszystkich kolegow-analfabetow - to slowo pisze sie RAZEM ) ich tak bardzo jak nienawidze Romy!
No, a punkty w lidze to juz inna sprawa. Oczywiscie nadal licze na drugie miejsce, ale trzecie po takiej tragicznej postawie naszej druzyny tez nie jest zle - jest bardzo dobre!
Tylko, ze trzeba bedzie grac 2 mecze wiecej w sezonie (kwalifikacje). No, ale jak sie nie chcialo strzelac bramek najwiekszym rywalom to trzeba odpokutowac...
No, a punkty w lidze to juz inna sprawa. Oczywiscie nadal licze na drugie miejsce, ale trzecie po takiej tragicznej postawie naszej druzyny tez nie jest zle - jest bardzo dobre!
Tylko, ze trzeba bedzie grac 2 mecze wiecej w sezonie (kwalifikacje). No, ale jak sie nie chcialo strzelac bramek najwiekszym rywalom to trzeba odpokutowac...
- nookie
- Juventino

Ja rowniez wierze..4 punkty..zwalszcza ze mecz z Milanem im sie szykuje wiec mozna miec jakies tam nadzieje...nawet nie male
JUVE faktycznie jest bez formy ale te kluby ktore nam zostaly nie sa jakimis rewelacjami..wiec spodziewam sie wygranych.Alex wraca moze on jakos ich pociagnie do przodu :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- blackrider85
- Juventino

moim zdaniem nie daja rady z ta forma wskoczyc na 2 miejsce ale moze i to dobrze
[/quote]
- Dziadek
- Juventino

Tak tylko nie powiedziane ze straci punkty z sampdorią, my tez mozemy z nimi stracic punkty. Chociaż jestem z tobą. WIERZE W JUVe. JUVE FOREVER, FORZA JUVEBIGGI pisze:Nasze mecze :
- Lecce dom
- Perugia wyjazd
- Sampdoria dom
- Siena wyjazd
Mecze Romy
- Empoli dom
- Milan wyjazd
- Perugia dom
- Sampdoria wyjazd
- Dragon
- Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Hmmm...dużo mówiło się o powiększeni ligi z 18 do 20 zespołów...czyli kto wie czy tych meczy nie będzie jeszcze więcej.El_chico_a_Coruna pisze: Tylko, ze trzeba bedzie grac 2 mecze wiecej w sezonie (kwalifikacje).
Odnośnie rezultatu. Podział pkt. Dla nas wynik po części jak najbardziej korzystny. Jakby nie było Roma straciła pkt. Do końca jeszcze 4 kolejki. Jest duża szansa na 2 miejsce, jednak musimy liczyć na potknięcia Romy a my sami musimy wygrać wszystkie mecze. Nieoszukując się gramy z przeciętnakami więc teoretycznie powinniśmy zdobyć komplet pkt.
A Roma? Może zgubi pkt. z Sampą na wyjeżdzie, a Milan na San Siro przypieczętuje końcowy sukces oczywiście pokonując ich...

- matej
- Juventino

no w sumie to szanse jeszcze są ale obawiam się że oprócz Milanu to Roma nie straci już żadnych punktówBIGGI pisze:Nasze mecze :
- Lecce dom
- Perugia wyjazd
- Sampdoria dom
- Siena wyjazd
Mecze Romy
- Empoli dom
- Milan wyjazd
- Perugia dom
- Sampdoria wyjazd

- BiancoNerri_
- Juventino

No co wy Roma miała wygrać z Lazio żeby podgonić Milan.Nie pamiętacie finału LM 2003??Roma musi im odebrać Scudetto (chociaż już w to nie wierze)Jeśli Juve jest dobre to z kwalifikacji też sie dostaniemy do LM, a jeśli byśmy sie nie dostali to i tak było by wiadomo że nic byśmy wielkiego w LM nie zwojowali.
- Juverulez!
- Juventino