Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Arbuzini pisze:Trochę mnie to boli w zestawieniu z bardzo komercyjnym nastawieniem Agnelliego. W jedno okienko odeszło dwóch moich ulubionych zawodników.
Buffon, Caldara, Marchisio - zmierzamy w stronę internazionaleŁukasz pisze:Najpierw Ronaldo, potem powrót Bonucciego, teraz to. Jak dla mnie, kibica, kolejny cios. Z ludzi z charakterem, wiernych tym barwom, zostali już chyba tylko Kielon i emeryt Barza. Reszta to sprawni najemnicy.
W złą, korporacjonistyczną stronę to zmierza.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- albertcamus
- Juventino
Markiz na FB:MRN pisze:No a co w przypadku skoro Markiz chciał sam odejść ?
Mille pensieri e mille immagini mi hanno accompagnato per tutta la notte.
Non riesco a smettere di guardare questa fotografia e queste strisce su cui ho scritto la mia vita di uomo e di calciatore.
Amo questa maglia al punto che, nonostante tutto, sono convinto che il bene della squadra venga prima. Sempre.
In una giornata dura come questa, mi aggrappo forte a questo principio.
Siete la parte più bella di questa meravigliosa storia, per questo motivo tra qualche giorno ci saluteremo in modo speciale.
.
.
.
D'altronde l'8 non è altro che un infinito che ha alzato lo sguardo
Tłumaczenie JP News:
"Tysiące myśli i obrazów towarzyszyło mi przez całą ostatnią noc. Nie potrafię przestać przyglądać się tej fotografii i pasom, na których napisałem historię swojego życia - historię człowieka i piłkarza."
"Kocham te barwy do tego stopnia, że ponad wszystko inne jestem przekonany, że dobro drużyny powinno się stawiać na pierwszym miejscu. Zawsze. W tak trudnym dla mnie dniu jak ten dzisiejszy tym mocniej trzymam się tej zasady."
"Jesteście najpiękniejszą częścią tej cudownej historii i z tego powodu niebawem pożegnamy się w wyjątkowy sposób.
.
.
.
Poza tym, "8" to nic innego, jak nieskończoność, która spojrzała w górę."
Jeśli dobro klubu jest najważniejsze, to będzie bomba transferowa jeszcze. 9 długich godzin przed nami Panowie

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Proponuję żeby Juvepoland News też wypuściło jakiegoś ekskluzywnego newsa z zrodel bliskich klubowi o Pogbie czy SMS. A nuż trafimy i będziemy sławni. 

calma calma
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Na stronie Milanu twierdza, że Markiz dogadany jest już od jakiegoś czasu z Lazio i w tym upatrują swoją szansę na SMSa. Czy ktoś z was wie coś na ten temat ?

- Hubson
- Juventino
W takiej sytuacji raczej doszłoby do wymiany z dopłatą a nie rozwiązywania kontraktu :lupa:MRN pisze:Na stronie Milanu twierdza, że Markiz dogadany jest już od jakiegoś czasu z Lazio i w tym upatrują swoją szansę na SMSa. Czy ktoś z was wie coś na ten temat ?
- Arbuzini
- Juventino
Żeby nie było - do samego sposobu działania Agnelliego nie mam zbyt wielu uwag i to jego przede wszystkim uważam za ojca naszych sukcesów i wizjonera. Bolesny jest natomiast kontrast pomiędzy tym, jak prezentujemy logo zamiast herbu albo witani są nowi zawodnicy, a w jakich okolicznościach żegnamy się z włoskimi ikonami klubu. Trochę taniego sentymentalizmu wylanego na kibicowskie serduszko by nie zaszkodziło.
- albertcamus
- Juventino
Oni widzą w tym SWOJĄ szansę na SMS. Że Lazio będzie miało Claudio, to puści SMSa do MilanuHubson pisze:W takiej sytuacji raczej doszłoby do wymiany z dopłatą a nie rozwiązywania kontraktu :lupa:MRN pisze:Na stronie Milanu twierdza, że Markiz dogadany jest już od jakiegoś czasu z Lazio i w tym upatrują swoją szansę na SMSa. Czy ktoś z was wie coś na ten temat ?

- Hubson
- Juventino
Mea Culpaalbertcamus pisze:Oni widzą w tym SWOJĄ szansę na SMS. Że Lazio będzie miało Claudio, to puści SMSa do MilanuHubson pisze:W takiej sytuacji raczej doszłoby do wymiany z dopłatą a nie rozwiązywania kontraktu :lupa:MRN pisze:Na stronie Milanu twierdza, że Markiz dogadany jest już od jakiegoś czasu z Lazio i w tym upatrują swoją szansę na SMSa. Czy ktoś z was wie coś na ten temat ?

BTW. Jakoś nie widze SMSa w Milanie
- Robaku
- Juventino
Agresti podał, że markiz ma kilka ofert w tym z MOntreal Impact, ale decyzje potem.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- Robaku
- Juventino
Sky podaje, że dalismy Claudio spory bonus, żeby ułatwić mu podjęcie decyzji. Nie kumam tego zupełnie.
Bonus żeby odszedł zamiast trzymać go nawet na rezerwie do zimy w razie W...!?
nic nie rozumiem
Bonus żeby odszedł zamiast trzymać go nawet na rezerwie do zimy w razie W...!?

Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Wolne nr 8 i 9 

Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- jurson09
- Juventino
Ja bym się tak nie nakręcał bo to raczej uwolnienie środków na nowy kontrakt dla Pjanica (7 mln). Bomby transferowej nie będzie.albertcamus pisze: Jeśli dobro klubu jest najważniejsze, to będzie bomba transferowa jeszcze. 9 długich godzin przed nami Panowie
Juve per sempre sara...!!!!