Monaco-Chelsea 3-1

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 22:43

Monaco wygrało 3-1 z Chelseą i to w dziesiątkę.
Deschamps to najleprzy trener, i to leprzy od Lippiego, bo znając Lippiego przy stanie 2-1 Lippi wprowadziłby obrońcę za pomocnika, za to Deschamps wprowadził Napastinikka za POmocnika (Nonda->Giuly) a ten od razu strzelił gola, chcę go widzieć w Juve, on jest leprzy od Lippiego :!: :!: :!:
Zresztą już dawno byłem żeby go sprowadzić, a po tym meczu to potwierdził. Jednak z drugiej srony, moja druga drużyna po Juve to MOnaco i nie chciałbym żeby byli osłabieni (Kibicuję im od początku tego sezonu, jak sie dowiedziałem że Didier jest ich trenerem)
Trochę słabo zagrali obrońcy przez co Monaco straciło bramkę, ale w taku byli zabójczy, zresztą w późniejszej części meczu grali coraz lepiej. Mnie podobała się gra przedewszystkim skrzydłowych czyli: Rothena, Evry i Ibarry.
AS Monaco 3:1 Chelsea Londyn
1:0 Dado Prso 17'
1:1 Hernan Crespo 22'
2:1 Fernando Morientes 78'
3:1 Shabani Nonda 83'

Czerwona kartka: Vasilis Zikos 52'

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 22:57

No to Romek mial po meczu nietega mine... :D
Swietne spotkanie, duzo walki i poswiecenia , sporo okazji strzeleckich stwarzanych przez obydwie strony :P
Cyrk jaki odstawil Makalele po prostu mnie rozwalil :lol:
Szkoda tylko, ze taki sedzia jak Urs Meier dal sie nabrac na taki teatralny upadek :x
Zaimponowal mi Rothen i jego zabojcze centry :shock: A Nonda, no coz - pierwszy kontakt z pilka i brama :wink: (chociaz sadze, ze zawinil Ambrosio, strzal byl spokojnie do wyjecia).
Mam tylko nadzieje, ze jutrzejszy mecz bedzie rownie ciekawy jak ten w Monaco :!:
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2004, 22:59 przez KwiAtek, łącznie zmieniany 1 raz.

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 22:59

ADAMJUVENTUSPL pisze:Deschamps to najleprzy trener,(...) on jest leprzy od Lippiego :!: :!: :!:

Nie przesadzasz?? Deschamp dopiero startuje w roli trenera. Zdobywa szybko sukcesy , ale nie porównuj go ( jeszcze) z Lippim. Deschamp jak narazie nie dorasta do pient Marcello. Oczywiście ja osobiście też jestem jak najbardziej za sprowadzeniem go do Juve po ewntualnym odejściu Lippiego ( oby nie nastąpiło to zbyt szybko).
Wracając do samego meczu , wielkie brava dla Monaco. Pokazali ducha walki. Najlepszym piłkarzem tego meczu był wg mnie Rothen. To co on robił jest nie do opisania. Wspaniały piłkarz. Morientes też pokazał dobry futbol i strzelił piękną bramke po równie pieknej akcji.
Grazie Monaco:):)

juvek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 23:06

Deschamp to bardzo obecujący trener i szloda że w niajblizszym czasie nie przejdzie do juve.

A tak poa tym to mi sie wynik meczu bradzo podoba, no i postawa Manaco

. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
Bartas_01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 23:10

jupi monaco to zaraz po juve moj ulubiony klub i lubie prawie na rowni (ale juve troche bardziej) :D ale sie ciesze hurrrra

x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 23:11

Krótko :
Monaco zagrało pięknie , zasłużyło na wygrana , moim zdaniem czerwona kartaka niesłuszna , brawa dla calegej drużyny Monaco !

PS. Deshamp osiaga sukcesy na początku swojej kariery trenerskiej , ale Lippi też na począątku , a przynajmniej n samym poczatku w juve osiągal duże sukcesy i z tego co słyszałem to duże kontrowersje byly kiedy Lippi obejmował staniowsiko trenera Juve , bo byl mlodym trenerem i bez sukcesów , a potem liga mistrzów ...

EDIT: Chris , niewiem czy przypadkeim przy tym wypożyczeniu nie ma klauzuli ze jak monaco wpłaci iles tam kasy to juz maja morientesa u sibie . Jedak jesli nie ma czegos takiego to wątpie żeby Morientes chcial grać dla Realu i itak bedzie musiał odejsc , a napewno Real dostanie kilka ofert kupna morinetesa .
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2004, 23:32 przez x_men_1988, łącznie zmieniany 1 raz.

Chris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 23:11

Wspaniały mecz i wielka ambicja graczy Monaco. Szkoda tylko że po tym sezonie zsoataną pewnie wyprzedani do bogatszych klubów europejskich. Mam nadzieję, iz Morientes nie wróci do Realu, bo madrycki klub nie zasługuje na to po tym, jak potraktował Fernando.

Juve per sempre!!!
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2004, 00:26

No cóż...Makelele chyba brał lekcje udawania i efektownego padania na murawę w Szkole Udawaczy im. Filippo Inzaghiego :D Kartka należała się właśnie jemu, ale cóz..sędzia się dał nabrać i moim zdaniem często nie panował nad sytuacją na murawie :?
WIELKIE BRAWA dla Monaco!! Za ducha walki, skuteczność, piękne bramki, emocje i utarcie nosa Romkowi :twisted:
Morientes nie ma po co wracać do "gardłowych"... jeśli tam go nie chcieli to teraz na niego nie zasługują.
Didier niech zdobywa szlify trenerskie spokojnie w Monaco aby się potem sprawdzić w silniejszej lidze.

Forza Monaco!! :D :twisted: :-D

ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2004, 07:56

Gdy oglądałem ten mecz miałem różne myśli najpierw 1-0 dla Monaco to byłem w 7 niebie :D 1-1 :( szkoda myślałem że Chelsea będzie napierać do przodu i zdobędzie 2 bramke (na szczęście nie) mineła 1 połówka zaczyna sie 2 i tu nie miły incydent z udziałem : Makelele i Zikosa
i tak pomyślałem że jak bym był sędzią to czerwoną "poczęstował" bym Makelele a Zikosa żółtą !! potem 2 i 3 brama dla Monaco :D :D :D radocha wogłle super mecz Monaco ma świetną wole walki walczyli w dziesiątke i udało im się zwyciężyć

teraz czekam na 5 maja ciekawe jak zagra Chelsea bez Makalele według mnie błąd popełnij Ranieri wysłał do boju Verona i Crespo obydwaj ci piłkarze wrócili po kontuzji i nie byli do końca zgrani i pełni sił mimo że Crespo strzelił bramke

w Londynie będzie 2-1 dla Chelsea :wink: i Monaco w finale
leprzy

Oj Adam pisze się lepszy a nie leprzy :wink:

Dawniej Virus[Mauro].
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2004, 12:54

Ehh jak było 1-1 i Monaco w 10tke to juz widziałem Chelsea w finale.I tak bardzo mi było żal Deschampsa :? . No ale 3-1 to b.dobry rezultat i jak najbardziej zasluzony. Monaco bardzo blisko finalu, kto by sie spodziewał na początku LM 8)

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2004, 13:09

Oczywiscie ogladlem mecz. Po czerwonej kartce myslalem, ze juz Monaco niczego nie wymysli, ale mial tajna bron w zanadrzu :wink:

Piekny gol Morientesa i Nondy, ktory strzelil gola (wg. mnie kluczowego w kwesti awansu) 15 sekund po wejsciu na boisko :lol: :lol: :lol:

Zobaczcie jak w tej edycji LM bledy bramkarzy decyduja i jak zawodnicy przeciwnika bezwzgednie je wykorzystuja - gdyby nie Lehman to teraz Arsenal gralby w polfinale, gdyby nie Ambrosio to Chelsea mialaby na awans do finalu, gdyby nie Tim Howard Manchester United...

W finale spotkaja sie AS Monaco i Deportivo! I mimo calej sympatii do Deschampsa jestem za Depor! Zeby kibice Juve mogli powiedziec, ze wyeliminowala nas najlepsza druzyna w Europie :wink:

ledbetter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2004, 13:22

Zasluzone zwyciestwo Monaco, wydaje mi sie ze po tym meczu kolejki beda sie ustwiac po Hugo iBARRE !

we believe.
juveni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2004, 13:26

ADAMJUVENTUSPL pisze: Mnie podobała się gra przedewszystkim skrzydłowych czyli: Rothena, Evry i Ibarry.
+ Giuly!!! nie zapomniałeś czasem o kapitanie, bo mnie sie najbardziej podobałyskrzydła Monaco czyli ta 4 są poprostu swietni od poczatku tego sezonu, ale ostatnio kiepsko im idzie w lidze z bodajze 9 pkt przewagi nad lyonem zrobil sie 1 pkt straty. Johny 7777 moim skromnym zdaniem ta Szkola Udawaczy powinna nosic imie Rivaldo po teatrzyku jaki odstawiL na mistrzostwach świata w meczu z Turcja :evil: :evil: :evil:

Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2004, 15:01

juveni pisze:
ADAMJUVENTUSPL pisze: Mnie podobała się gra przedewszystkim skrzydłowych czyli: Rothena, Evry i Ibarry.
+ Giuly!!! nie zapomniałeś czasem o kapitanie, bo mnie sie najbardziej podobałyskrzydła Monaco czyli ta 4 są poprostu swietni od poczatku tego sezonu, ale ostatnio kiepsko im idzie w lidze z bodajze 9 pkt przewagi nad lyonem zrobil sie 1 pkt straty. Johny 7777 moim skromnym zdaniem ta Szkola Udawaczy powinna nosic imie Rivaldo po teatrzyku jaki odstawiL na mistrzostwach świata w meczu z Turcja :evil: :evil: :evil:
Mnie tez jego gra bardzo się podobała, ale dla mnie on nie jest skrzydłowym, bo on jest podobny do Pavla, wszędzie go pełno, po lewej, prawej i na środku boiska.On chyba był najleprzym pomocnikiem w tym roku na świcie, i wolałbym jego niż Fiore

AdriaNeQ pisze:Zasluzone zwyciestwo Monaco, wydaje mi sie ze po tym meczu kolejki beda sie ustwiac po Hugo iBARRE !
Ten zawodnik już mnie zachwycił swoją grą podczas gra z Realem, dobrze gra w obronie, ale jeszcze lepiej w ataku. Miałem nadzieję że Juve się nim zainteresuje, ale raczej to niemożliwe, bo my odmaładzamy skład, a on ma niestety już 30 lat :(

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2004, 15:35

FORZA DIDIER!!!!!

Jeden z najlepszych meczy LM w tym sezonie..wspanialy duch Monaco....ja tam osobiscie chcialbym aby Didier sprobowal sil w Juve..ale moze lepiej za rok....BIERZMY MORIENTESA I ROTHENA!!WSPANIALE,FORZA MONACO!!!!
Oj zrzedla Romkowi mina,zrzedla...cale szczescie po raz kolejny pewnie juz w sie przekona ze w zyciu i sporcie nie da sie wszystkiego kupic...

No ale jest jeszcze 2gi mecz...miejmy nadzieje ze Czelsi :D (albo Trzelsi jak kto woli...) odpadnie i Didier wezmie udzial w finale...
Forza Monaco!:twisted: :twisted:

bez kitu zaimponowali mi...i nawet polubilem Morientesa chyba :shock: ...chce go w Juve!

ODPOWIEDZ