Joao Cancelo
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy

# 20 JOÃO CANCELO

Data urodzenia: 27.05.1994
Miejsce urodzenia: Baixa da Banheira, Moita, Portugalia
Kariera seniorska: Benfica B (2012), Befica (2012-2015), Valencia wypoż (2014-2015), Valencia (2015-2017), Inter wypoż. (2017-2018), Juventus (2018–....)
Debiut w Juve: (??) - ??
Kwota transferu do Juve: 40,4 mln euro
Obecne zarobki: 3 mln euro rocznie?
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2018, 15:20 przez Dragon, łącznie zmieniany 7 razy.

- pablo1503
- Juventino
Chyba wszyscy wiedzą, że Max lubi mieć zachowaną równowagę na skrzydłach. Prawe bardziej ofensywne, to lewe wówczas mniej i vice versa. Teraz mamy dwóch bardzo ofensywnych obrońców, więc ciekaw jestem co zrobi z tym 'problemem' Allegri. Może jednak przejrzał na oczy i wie, że taka defensywna gra do niczego nie prowadzi. Oby. 

- albertcamus
- Juventino
Nowy sezon, nowa taktyka ^^pablo1503 pisze:Chyba wszyscy wiedzą, że Max lubi mieć zachowaną równowagę na skrzydłach. Prawe bardziej ofensywne, to lewe wówczas mniej i vice versa. Teraz mamy dwóch bardzo ofensywnych obrońców, więc ciekaw jestem co zrobi z tym 'problemem' Allegri. Może jednak przejrzał na oczy i wie, że taka defensywna gra do niczego nie prowadzi. Oby.
Cancelo nie dostał jeszcze numeru, bo grał z 7, a u nas taki ma Juan. Mam nadzieję, że nie sprzedamy naszego pozytywnego wariata, grającego z Bogiem, który pomaga mu strzelać gole.
- prezes3c
- Juventino
Wiążę duże nadzieje z tym transferem oraz pozostaniem w klubie Sandro. Joao za poprzedni sezon ma ogólną ocenę 7,14 na Whoscored czyli w przeciętnym Interze całkiem niezłą. Kadra się odmładza, starzy mistrzowie odchodzą, pojawiają się piłkarze głodni sukcesów. Jaram się tym "nowym" Juve
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
sprzeda Sandro ;] tak jak mówisz musi się zgadzać równowaga a że z lewej ma spadać Mario a grać Costa to potrzeba tam mniej ofensywnego obrońcy, pewnie dlatego pisze się jeszcze czasami o Darmianiepablo1503 pisze:Chyba wszyscy wiedzą, że Max lubi mieć zachowaną równowagę na skrzydłach. Prawe bardziej ofensywne, to lewe wówczas mniej i vice versa. Teraz mamy dwóch bardzo ofensywnych obrońców, więc ciekaw jestem co zrobi z tym 'problemem' Allegri.
jeśli Maks na stałe będzie grał 2 ofensywnymi bocznymi obrońcami w ustawieniu 4XY będę w szoku
5 transfer Juve w tym oknie ale chyba pierwszy, który od razu wchodzi do 1 składu, chociaż w sumie i tego nie jestem taki pewny jeśli zdrowy będzie De Sciglio i Cuadrado
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- wojczech7
- Juventino
Nie masz pewności w kontekście początku sezonu, czy generalnie? Jeśli to pierwsze - zgoda. Jeśli to drugie - nie stać nas chyba na rezerwowego za 40mln. Będzie zdrowy = będzie grał.Maly pisze:5 transfer Juve w tym oknie ale chyba pierwszy, który od razu wchodzi do 1 składu, chociaż w sumie i tego nie jestem taki pewny jeśli zdrowy będzie De Sciglio i Cuadrado
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Poulinho
- Juventino
Bernardeschiwojczech7 pisze:Nie masz pewności w kontekście początku sezonu, czy generalnie? Jeśli to pierwsze - zgoda. Jeśli to drugie - nie stać nas chyba na rezerwowego za 40mln. Będzie zdrowy = będzie grał.Maly pisze:5 transfer Juve w tym oknie ale chyba pierwszy, który od razu wchodzi do 1 składu, chociaż w sumie i tego nie jestem taki pewny jeśli zdrowy będzie De Sciglio i Cuadrado

Choć też jestem zdania, że Cancelo będzie grał, jedyną wątpliwość mam czy na PO czy na wahadle w 3-4-3.
- wagner
- Juventino
Będzie grał kichę = będzie grzał ławkęwojczech7 pisze:Jeśli to drugie - nie stać nas chyba na rezerwowego za 40mln. Będzie zdrowy = będzie grał.
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- Maly
- Juventino
@wojczech7: miałem na myśli początek sezonu ale nie wykluczone, że jeśli jednak zostanie Sandro to z ławką będzie witał się cały sezon
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Transfer uważam za naprawdę dobry. Szkoda tylko, że przez 2 tygodnie nie utargowaliśmy ani grosza. Taka Valencia dyktuje nam twardo warunki.
Z tego ruchu jednak będziemy mogli się cieszyć dopiero jak zostanie Sandro. Inaczej wiemy jak będą wyglądać nasze boki, skoro każdy nowy zawodnik jest ,,kocony''
Lewą załatamy De Sciglio a prawą dopóki Cancelo nie ogarnie - Cuadrado na zmianę z Barzaglim.
Mam nadzieję, że nasi są już po słowie z Atalantą na wypożyczenie Spinazzoli w zimie
Z tego ruchu jednak będziemy mogli się cieszyć dopiero jak zostanie Sandro. Inaczej wiemy jak będą wyglądać nasze boki, skoro każdy nowy zawodnik jest ,,kocony''

Mam nadzieję, że nasi są już po słowie z Atalantą na wypożyczenie Spinazzoli w zimie

- wojczech7
- Juventino
Rezerwowego obrońcę miałem na myśli... No ale nie napisałem tego, więc w punkt!Poulinho pisze:Bernardeschiwojczech7 pisze:Nie masz pewności w kontekście początku sezonu, czy generalnie? Jeśli to pierwsze - zgoda. Jeśli to drugie - nie stać nas chyba na rezerwowego za 40mln. Będzie zdrowy = będzie grał.Maly pisze:5 transfer Juve w tym oknie ale chyba pierwszy, który od razu wchodzi do 1 składu, chociaż w sumie i tego nie jestem taki pewny jeśli zdrowy będzie De Sciglio i Cuadrado![]()

@wagner - nie biorę pod uwagę, że będzie grał kichę. Ławka może wynikać jedynie (mam nadzieję!) z powolnego wprowadzania nowych graczy do składu przez Maxa.
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2018, 16:49 przez wojczech7, łącznie zmieniany 1 raz.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Maly
- Juventino
oni za to utargowali od nas 0.4mlnDragon pisze:Szkoda tylko, że przez 2 tygodnie nie utargowaliśmy ani grosza

magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?