Wszystko o Interze
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
:co?: :co?: :co?: :co?: :co?: :co?:grejt pisze:Życzę Interowi i Milanowi szczęścia bo jestem kibicem Juve od 2000 roku ,niektórzy uczestnicy forum nawet w planach rodziców nie byli. Po prostu cieszę się ,że Serie A wraca na odpowiednie tory.
Czyli co chinter wykręci calciopoli po mandaryńsku teraz żeby dopełnić Twojego szczęścia? :niewiem:
Za długo już męczą te upały... żeby interowi szczęścia życzyć :sciana:

- ewerthon
- Juventino
A ja jestem kibicem od 1999 roku, to znaczy, że jestem lepszy od ciebie?grejt pisze:Życzę Interowi i Milanowi szczęścia bo jestem kibicem Juve od 2000 roku ,niektórzy uczestnicy forum nawet w planach rodziców nie byli. Po prostu cieszę się ,że Serie A wraca na odpowiednie tory.

Najwidoczniej przespałeś Farsopoli, że piszesz takie rzeczy o życzeniu szczęścia temu klubowi.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 202 razy
A ja jestem kibicem Juve od 1985 roku i nigdy nie życzyłem i nie będę życzył tym klubom szczęścia. zapomnij !grejt pisze:Życzę Interowi i Milanowi szczęścia bo jestem kibicem Juve od 2000 roku ,niektórzy uczestnicy forum nawet w planach rodziców nie byli. Po prostu cieszę się ,że Serie A wraca na odpowiednie tory.

Życzę interowi aby został wymazany z piłkarskiej mapy Włoch bo tylko na to zasługuje po tym co odwalił.

- grejt
- Juventino
Mistrzu.. Ciesze się ,że Milan się podnosi to po pierwsze a Interu nie lubie ale niech się wzmacnia żeby Serie A była lepsza a ty jesteś zaślepiony w Juve tak żeby nie było dla nich przeciwnika ale mówie Ci ... lepsza liga lepsze zespoły.ewerthon pisze:A ja jestem kibicem od 1999 roku, to znaczy, że jestem lepszy od ciebie?grejt pisze:Życzę Interowi i Milanowi szczęścia bo jestem kibicem Juve od 2000 roku ,niektórzy uczestnicy forum nawet w planach rodziców nie byli. Po prostu cieszę się ,że Serie A wraca na odpowiednie tory.![]()
Najwidoczniej przespałeś Farsopoli, że piszesz takie rzeczy o życzeniu szczęścia temu klubowi.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego każdy się spuszcza, żeby Inter i Mialan były mocne bo to oznacza mocna Serie A? Jakoś nad Juve nikt nie płakał jak byliśmy w dupie.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Lepiej obijać mocniejszych niż patałachów,rozwijając się przy tym i bogacić. Na spadek Interu do Serie B się raczej nie zanosi a kiedyś w końcu obie mediolańskie drużyny muszą się ogarnąć. Chcemy czy nie liga będzie bardzo silna jak się to w końcu stanie,bo obie drużyny mają jakiś wkład własny w postaci marki a na razie marką w tej lidze jest tylko Juventus. A i mecze staną się bardziej efektowne. Kiedy już to się stanie to nie będziemy się martwić,że jakaś nasza gwiazda będzie chciała odejść,żeby wygrać LM,bo u nas nie idzie. I po transferze Ronaldo wszystko do tego zmierza. Takie podejście też idzie zrozumieć.

- kawek
- Juventino
grejt pisze:Życzę Interowi i Milanowi szczęścia bo jestem kibicem Juve od 2000 roku ,niektórzy uczestnicy forum nawet w planach rodziców nie byli. Po prostu cieszę się ,że Serie A wraca na odpowiednie tory.

Zawsze można się " przebranzowic" jak nie jeden stąd w okresie calciopoli
inter to najwieksze g.... jakie istnieje i zawsze życzę im jak najgorzej
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Od tego dobrobytu to się ludziom w dupach poprzewracało, ponieważ wiele słychać głosów kibiców Juve tęskniących za wielkim Milanem (ba nawet Inter się pojawia).
Sam nawet może czuję do nich lekką nutkę sympatii, ale nas nikt po spadku nie żałował, nawet dołożyli do tego rękę, więc i my nie powinniśmy żałować ich.
Sam nawet może czuję do nich lekką nutkę sympatii, ale nas nikt po spadku nie żałował, nawet dołożyli do tego rękę, więc i my nie powinniśmy żałować ich.
- LordJuve
- Juventino
W Serie A jest wiele ciekawych drużyn. Nie wiedzę powodów, aby czuć cokolwiek pozytywnego do interu czy napoli. Co więcej, potrafiłbym wymienić wiele argumentów za tym, by jako kibic Juve myśleć o nich jak najgorzej.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Moim zdaniem wlasnie tego jestesmy swiadkami, jesli chodzi o Inter. Rok temu zatrudnili kumatego trenera, w tym roku zrobili bardzo fajne transfery i to malym kosztem. Milan zas... jeszcze duzo wody uplynie zanim wyjda na prosta.Piotr Juvefan pisze:kiedyś w końcu obie mediolańskie drużyny muszą się ogarnąć
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
LordJuve pisze:W Serie A jest wiele ciekawych drużyn. Nie wiedzę powodów, aby czuć cokolwiek pozytywnego do interu czy napoli. Co więcej, potrafiłbym wymienić wiele argumentów za tym, by jako kibic Juve myśleć o nich jak najgorzej.

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Ja bardzo szanuje Milan i brakuje mi rywalizacji z nimi. Zupelnie odwrotne odczucia mam natomiast do gorszej czesci Mediolanu.
- Osgiliath
- Juventino
O to to. Żałuję, że w Milanie od późnego Silvio jest takie bordello, bo jednak Milan w Europie reprezentował Italię, nie mniej od ostatniego wygrania ligi mistrzów i zamieszania z calciopoli zaczęło się tam dziać źle i z perspektywy czasu Juve znacznie lepiej sobie organizacyjnie poradziło i to mimo spadku do serie b (brr, jak sobie tylko przypomnę).Alexinhio-10 pisze:Ja bardzo szanuje Milan i brakuje mi rywalizacji z nimi. Zupelnie odwrotne odczucia mam natomiast do gorszej czesci Mediolanu.
Merdy? Cóż silny Mediolan i Juve to zawsze definiowało Serie A, okazjonalnie tam przerywane klubami z Rzymu i mam nadzieję, że ktoś wreszcie z tych miast wyprzedzi tych pastuchów z Neapolu, bo oni pikują na równo z ynterem w kategorii klubów, którym życzę bankructwa.