zaskakująca decyzja Lippiego....?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
dawidpln

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2004, 13:54

UlTrAs pisze:Ja jestem za tym, aby Lippi pozostał w Turynie, poneważ bardzo dobrze zna ten klub i myśle, że jeszcze powinien z nim coś zdobyć. Jeżeli Lippi miałby gdziekolwiek odejść to nie dopuszczam do siebie myśli, że Marcelo odszedł by do Realu :evil:
Zgadzam sie całkowicie z tobą, ale gdyby jednak okazało sie że Lippi odejdzie to chciałbym na jego miejscu zobaczyć Deschampa lub Mourinho z Porto.

Forza Juventus
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2004, 14:47

Edgar Davids pisze: hmmm ciekawe co nas zaskoczy.. :twisted: może Marcello zechce naszą polsko-nigeryjską reprezentację trenować :twisted:
co do trenowania Azzurich-jestem za :D
co do trenowania Chelsea lub tym bardziej Realu-PRZECIW :evil: :evil:

czy Wy sobie wyobrażacie naszego Lippiego w Realu ? :evil:
Ja wolę żeby trenował Włosko-Argentyńską reprezentację trenować, bo chyba chodzi ci o to że Oli wraca do Polskiej kadry, ale we Włoskiej kadrze jest piłkarz który grać się nauczył w Argentynie i wszyscy wiedzą że codzi tu o Camoiranesiego.

A wracając do tematu ja uwarzam że Lippi jednak odejdzie bo jak narazie wszystko to co powiedział Kapo się sprawdziło co do jego kontraktu, choć Moggi zaprzeczał, o Lippim też zaprzecza ale jednak pewnie jak już wspomniałem Marecolo odejdzie.
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2004, 18:43 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 1 raz.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2004, 18:08

Chyba zaraz mnie szlag trafi. Zrozumiałbym, gdyby oferta przyszłaby z innego klubu niż Chelsea. Ale... to nie klub dla niego, tam liczą się tylko pieniądze i nic więcej. Lippi zostań!

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2004, 10:34

Mam nadzieję że Lippi pozostanie w Juve i to by było miłe zaskoczenie!!! Przecież jak by podjął robotę trenerską w Realu, to sam bym nie wiedzial jak sie zachowywac w stosunku co do "Galaretkos". Fajfusy z nich sa ale będa mieli na ławce Lippiego. A Chelsea zapewne zgarnie Svena Gorana Ericksona. Niby podpisał kontrakt z Reprezentacją ale jest kaluzula że może odejśc po EURO... i tak przypuszczam zrobi i uda sie po worek pełen funtów do dobrego wujka Abramowicza :P A więc odsumowując ---> Lippi zostań...

Obrazek
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2004, 18:41

Wiecie co a mia sie zdawa że Lippi złapie reprezentację.... i chyba by mi to odpowiadało..........
Wiem że Lippi dużo dla nas zrobił i nie twierdzę ze też by było fajnie jakby u nas został ale też płakać nie będę jak odejdzie pozatym nie bardzo widzę następcę........ :cry: czas pokaże może Engel weźmie Juve ( to był żart oczywiście co by nie było niedomówień;))
:D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
ODPOWIEDZ