Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2018, 13:13

szczypek pisze:Co te pismaki mają w głowach, żeby produkować plotki o Caldarze?
Z czegoś trzeba żyć ;)

Swoją drogą, jeśli Darmian chciałby pozostać jeszcze w United, to czemu nie spróbować? Myślę, że gdyby nie kontuzja Leo, tematu Darmiana by nie było, skoro jest już Cancelo, a newsy wskazują, że i tak Włoch nie jest brany do pierwszego składu nawet gdyby odszedł Sandro. Stąd robiłby u nas za Howedesa-bis a z wypożyczeniem nie bylibyśmy uwiązani dłużej niż rok i pozostaje liczyć, że Spina by się wykurował porządnie, a na rezerwę na prawej i tak jest MDS.

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2018, 14:46

Caldara dopiero co koszulke prezentował na konferencji a już miałby odchodzić :facepalm: mogłyby te pismaki pomęczyć dalej bułe z tym Pogbą, byłoby to bardziej wiarygodniejsze

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2018, 14:59

Ok, kolejny sprzedany. Po Mandragorze w Udine, w Genoi ląduje Favilli. Ofc, zapewniamy sobie klauzulę, pytanie tylko ile teraz faktycznie na nim zainkasujemy.

Jeszcze Sturaro :pray: Kean, Pjaca also Benatia. Cicho za to o sprzedażach w środku (no Pjanicia nie liczę), więc chyba mało co się tam już zmieni.

Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2018, 15:09

Osgiliath pisze:Ok, kolejny sprzedany. Po Mandragorze w Udine, w Genoi ląduje Favilli. Ofc, zapewniamy sobie klauzulę, pytanie tylko ile teraz faktycznie na nim zainkasujemy.
Czy ja coś przespałem? Ten deal jest oficjalny czy już niemalże dopięty? Jeśli wiesz coś więcej to prosiłbym o jakieś konkrety.

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2018, 15:17

Shadow Marshall pisze:
Osgiliath pisze:Ok, kolejny sprzedany. Po Mandragorze w Udine, w Genoi ląduje Favilli. Ofc, zapewniamy sobie klauzulę, pytanie tylko ile teraz faktycznie na nim zainkasujemy.
Czy ja coś przespałem? Ten deal jest oficjalny czy już niemalże dopięty? Jeśli wiesz coś więcej to prosiłbym o jakieś konkrety.
Brakuje oficjalki, nie mniej Mandragora już trenuje z Udinese, zobacz sobie na insta klubu. To, czemu zwlekają z ogłoszeniem, chyba wynikało z tego, że dokumentacja klauzuli odkupu dla nas była długo (?) sporządzana.

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 20 lipca 2018, 15:17

Bez oficjalnego info, ale Rolando trenuje z Udinese na zgrupowaniu w Austrii:

Nie jestem pewien, ale czytałem że mamy dostać 20 mln z możliwością odkupu za 24 mln.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2018, 15:39

deal z Mandragorą dograny z 2 tygodnie temu
20 i 24

Audero 1 mln za wypożyczenie, obowiazkowy wykup z tego co pamietam do 10 baniek iklauzula odkupu okolo 15.
Cerri też jako z Cagliari na podobnych zasadach.

Favilli kolejny no i teraz Kean,

Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 lipca 2018, 15:48

SportItalia straci chyba całkowicie wiarygodność jeśli Rugani nigdzie nie odejdzie. O pewnym transferze Pedulla już tłucze od 3+ tygodni :whistle:

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2018, 15:50

Robaku pisze:deal z Mandragorą dograny z 2 tygodnie temu
20 i 24

Audero 1 mln za wypożyczenie, obowiazkowy wykup z tego co pamietam do 10 baniek iklauzula odkupu okolo 15.
Cerri też jako z Cagliari na podobnych zasadach.

Favilli kolejny no i teraz Kean,
O to to. Ciekawe ile zgarniemy za Keana. Nie wiem, czy jego sezon w Veronie może przemawiać za jakimś większym hajsem, chyba że pojedziemy po jego wieku i potencjale. Fajnie byłoby choć 20 mln zgarnąć, ale nie wiem.

-
Skończyło się spotkanie Paraticiego z agentem Caldary, pewnikiem odnośnie ofert, które się pojawiły. Mieliśmy też znowu gadać z agentem Ruganiego.

zyx

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 lipca 2018, 16:48

CavAllano pisze:W Barcelonie Pjanicia chcieliby za Iniestę.

Angielskich szmatławców czy dziennikarzy nie ma co śledzić, bo to poziom mułu. United jest tak atrakcyjnym kierunkiem, że hej. Chyba, że jedynie łasy na kasę, ale póki co z tych bardziej wiarygodnych źródeł mamy info, że Sandro raczej skłania się ku pozostaniu.
No faktycznie nie są.

Di Maria, Pogba, Ibrahimovic, Sanchez, Lukaku. :laugh:

RICTOR

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 lipca 2018, 17:05

Ekhem, a czemu kibica United tak ekscytują transfery Juventusu?

I nie, MU nie jest tak atrakcyjnym sportowo kierunkiem jak Juve. I o dziwo, ku mojemu zaskoczeniu, podczas chwilowego przeglądania Devilpage w temacie Pogby, sporo kibiców MU też jest podobnego zdania twierdząc, że w LM Juventus liczy się bardziej niż ich klub.

PierreLuc87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2018, 17:08

zyx pisze:
CavAllano pisze:W Barcelonie Pjanicia chcieliby za Iniestę.

Angielskich szmatławców czy dziennikarzy nie ma co śledzić, bo to poziom mułu. United jest tak atrakcyjnym kierunkiem, że hej. Chyba, że jedynie łasy na kasę, ale póki co z tych bardziej wiarygodnych źródeł mamy info, że Sandro raczej skłania się ku pozostaniu.
No faktycznie nie są.

Di Maria, Pogba, Ibrahimovic, Sanchez, Lukaku. :laugh:
Di Maria i Zlatan nie są piłkarzami MANU już jakiś czas.

zyx

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 lipca 2018, 18:23

RICTOR pisze:Ekhem, a czemu kibica United tak ekscytują transfery Juventusu?

I nie, MU nie jest tak atrakcyjnym sportowo kierunkiem jak Juve. I o dziwo, ku mojemu zaskoczeniu, podczas chwilowego przeglądania Devilpage w temacie Pogby, sporo kibiców MU też jest podobnego zdania twierdząc, że w LM Juventus liczy się bardziej niż ich klub.
No nie sa i dlatego United grając w LE, wyciągneło najwiekszą gwiazde Juventusu. A Juventus z United, to może co najwyżej Darmiana czy emeryta Evre kupić.

ice

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 20 lipca 2018, 18:32

zyx pisze:
RICTOR pisze:Ekhem, a czemu kibica United tak ekscytują transfery Juventusu?

No nie sa i dlatego United grając w LE, wyciągneło najwiekszą gwiazde Juventusu. A Juventus z United, to może co najwyżej Darmiana czy emeryta Evre kupić.
Zapomniałeś dodać swojego wychowanka za 105 baniek. I nie był największą gwiazdą. Zresztą, pod wodzą specjala, nie gra jakoś tak, żeby kosztował 105 baniek. Jakim trzeba być klubem, żeby kupić swojego wychowanka za 105, a potem patrzeć, jak w połowie meczów partaczy?

RICTOR

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 lipca 2018, 18:33

To może przypomnisz nam, kibicom maleńkiego Juventusu jak ostatnio MU spisywało się w Europie?

I dalej nie widzę odpowiedzi na pytanie czemu kibic United jest tak zainteresowany mercato Juventusu :whistle:

Zablokowany