Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- Piotr Juvefan
- Juventino
Rugani miał dużo czasu żeby pokazać,że jest graczem na pierwszy skład.Nie zrobił tego i jak najbardziej może być brany pod uwagę do odstrzału. A to,że niektórym jest go szkoda to trudno. Pobożne życzenia,że może stać się kimś wielkim. Oczywiście może,ale według mnie nie rokuje.
Co do Caldary to fajnie,że jest,ale nie powiem,że On zjada Ruganiego na śniadanie póki nie zobaczę jego półrocza w Naszych barwach. Obaj dla mnie są jedynie nadziejami na dobrych następców z tymże Caldara ma kredyt zaufania a Rugani juz nie.
Jeśli chodzi o Darmiana to chcemy go tylko dlatego,że Spinazzola się połamał. Nie sądzę,że jest to gracz,który miałby zastąpić Sandro. A posiadanie takiego gracza jak On do rotacji, znającego ligę i zapowiadającego się na dobrego zawodnika jest pewnego rodzaju luksusem na który możemy sobie pozwolić.
Co do Caldary to fajnie,że jest,ale nie powiem,że On zjada Ruganiego na śniadanie póki nie zobaczę jego półrocza w Naszych barwach. Obaj dla mnie są jedynie nadziejami na dobrych następców z tymże Caldara ma kredyt zaufania a Rugani juz nie.
Jeśli chodzi o Darmiana to chcemy go tylko dlatego,że Spinazzola się połamał. Nie sądzę,że jest to gracz,który miałby zastąpić Sandro. A posiadanie takiego gracza jak On do rotacji, znającego ligę i zapowiadającego się na dobrego zawodnika jest pewnego rodzaju luksusem na który możemy sobie pozwolić.

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Popieram. Gdyby ktos chcial sledzic angielskie, czy wloskie strony to by to robil. Nie znajac nawet angielskiego wrzucilby sobie to w translatora.Robaku pisze:Wojtek pisze:Raimondi: Darmian is done. Godin will not renew with Atletico, Juventus monitoring. [Studio Sport]
stary wysil sie to jest polskie forum nie rob przeklejki z tt
nie ma znaczenia ze kaazdy kuma
ja pier..
50mln za Ruganiego, to mega oferta i nie powinnismy sie zastanawiac.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie ma. Generalnie nikt ważny nie pisze o jego odejściu. Swoją drogą także i w sprawie Pjanicia dziennikarze uspokajają, że nie ma nic na rzeczy.jackop pisze:Są jakieś plotki o Dybali w PSG?
Oddanie Pjacy Violi, choćby z jakimś rabatem, w celu zyskania sobie ich przychylności w sprawie transferu Chiesy za rok -> Miód.
Jeśli udałoby się zatrzymać Sandro i pozyskać Godina, to klękajcie narody.
- ice
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Wiem, że może się <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ale na litość Boską, póki Caldara nie jest Bogiem, ON piszemy małą literą. NASZE barwy, mimo szacunku, piszemy małą literą. Ja też nie jestem święty i walnę byka, ale to co się ostatnio dzieje na forach - Ja, On, Go, Nam, Mi, Ja, Nasz, Mój to jest katastrofa.Piotr Juvefan pisze:Rugani miał dużo czasu żeby pokazać,że jest graczem na pierwszy skład.Nie zrobił tego i jak najbardziej może być brany pod uwagę do odstrzału. A to,że niektórym jest go szkoda to trudno. Pobożne życzenia,że może stać się kimś wielkim. Oczywiście może,ale według mnie nie rokuje.
- Piotr Juvefan
- Juventino
No proszę zamiast odnieść się w pierwszej kolejności do treści mojego wpisu typ postanawia wypomnieć moją literówkę. Dziękuję. A jednocześnie pytam jakim prawem robisz to właśnie Ty chamie,który postanowiłeś użyć słowa niecenzuralnego na tym szlachetnym forum?towalski pisze:Wiem, że może się <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ale na litość Boską, póki Caldara nie jest Bogiem, ON piszemy małą literą. NASZE barwy, mimo szacunku, piszemy małą literą. Ja też nie jestem święty i walnę byka, ale to co się ostatnio dzieje na forach - Ja, On, Go, Nam, Mi, Ja, Nasz, Mój to jest katastrofa.Piotr Juvefan pisze:Rugani miał dużo czasu żeby pokazać,że jest graczem na pierwszy skład.Nie zrobił tego i jak najbardziej może być brany pod uwagę do odstrzału. A to,że niektórym jest go szkoda to trudno. Pobożne życzenia,że może stać się kimś wielkim. Oczywiście może,ale według mnie nie rokuje.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Czyżby następowały coraz cieplejsze stosunki z Violą ? W sumie bardzo mnie to cieszy bo raz, że jakoś tak nawet lubię ten klub ( klub do którego mam najwięcej sentymentu ) a dwa, że rzeczywiście często tam występują ciekawi zawodnicy, których później nie możemy wyciągnąć. Udało się z Berną a gdyby udało się Chiesę za rok...
Zdecydowanie wole dobre układy z Viola i Romą niż z dwoma klubami z Mediolanu.
Zdecydowanie wole dobre układy z Viola i Romą niż z dwoma klubami z Mediolanu.

- San Holo
- Madridista
Co jak co ale jeśli rzeczywiście Godin ma w kontrakcie klauzulę odejścia w wysokości 20 milionów euro, to na miejscu Juventusu nawet bym się nie zastanawiał tylko od razu wpłacał forsę i podpisywał kontrakt. Godin to świetny środkowy obrońca, jeden z najlepszych w La Liga. Z jednej strony to plus, bo Atleti straciłoby swój filar na środku obrony, ale z drugiej strony Juventus niebezpiecznie mocno się zbroi :confused2:
Godin i Ronaldo w jednej drużynie xD Jeszcze rok temu nie do pomyślenia.
- ice
- Juventino
Zgadzam się z Twoim postem co do Ruganiego. Są jakieś powody dla których Max na niego nie stawiał. Czy miał rację, zweryfikuje to transfer do Chelsea, lub pozostanie w Juve. Ty tylko dwa błędy, wiec nie ma tragedii. Ale co niektórzy, są świętsi od papieża. Wszystkie zwroty wielką. Bez urazy Piotrze.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Lepiej. Godin, Chiellini i Ronaldo razem.San Holo pisze:Co jak co ale jeśli rzeczywiście Godin ma w kontrakcie klauzulę odejścia w wysokości 20 milionów euro, to na miejscu Juventusu nawet bym się nie zastanawiał tylko od razu wpłacał forsę i podpisywał kontrakt. Godin to świetny środkowy obrońca, jeden z najlepszych w La Liga. Z jednej strony to plus, bo Atleti straciłoby swój filar na środku obrony, ale z drugiej strony Juventus niebezpiecznie mocno się zbroi :confused2:
Ronaldo jednym podpisem eliminuje swoich dwóch najgorszych przeciwników.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Piotr Juvefan
- Juventino
towalski pisze:Zgadzam się z Twoim postem co do Ruganiego. Są jakieś powody dla których Max na niego nie stawiał. Czy miał rację, zweryfikuje to transfer do Chelsea, lub pozostanie w Juve. Ty tylko dwa błędy, wiec nie ma tragedii. Ale co niektórzy, są świętsi od papieża. Wszystkie zwroty wielką. Bez urazy Piotrze.

- ice
- Juventino
https://spursmania.org/news/3758/totten ... _higuainem
Podobno Spurs zainteresowanie Higuainem. Może się zrobić licytacja - Chelsea, Milan i Totki?
Podobno Spurs zainteresowanie Higuainem. Może się zrobić licytacja - Chelsea, Milan i Totki?
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
O, Higuain pasowałby bardzo do Tottenhamu, który może potrzebować kogoś za Kane'a.towalski pisze:https://spursmania.org/news/3758/totten ... _higuainem
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- ice
- Juventino
Jeżeli plotki o Benzemie są prawdziwe, to Real kupi za każde pieniądze Kane. Więc wtedy - Igła. Tylko czy nie będzie za wolny na Premiership? To już nie nasze zmartwienie.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Z RadioVS Luca Fiorino (z TuttoSport, ale który zajmuje się głównie tenisem): jeden z dwójki Benatia Rugani powinien odejść (Marokańczyka obserwuje Arsenal i Marsylia, Daniele wiadomo), pierwszym kandydatem na zastępstwo jest Godin (kluczowe ma być to, że Atletico jednak nie zaproponowało mu przedłużenia kontraktu), ani Pjanić ani Alex Sandro nie wyrazili woli odejścia, ale w przypadku ich ewentualnej sprzedaży pieniądze z nich uzyskane zostałyby przeznaczone na ich następców.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
To jest dokładnie taka sama gadka jak rok temu. Media wypychają Sandro, a ten być może w ogóle nie bierze pod uwagę odejścia i równie dobrze może się to rozejść po kościach. Dzisiaj włoscy dziennikarze skłaniają się raczej ku temu, że żaden z graczy do tej pory ewentualnie biorący pod uwagę odejście z klubu już o tym nie myśli. Efekt Ronaldo.
Teraz pytanie, co jest dla Godina na chwilę obecną bardziej wartościowe - przywiązanie do barw klubowych czy chęć dołączenia do ekipy realnie celującej w LM. W Atletico już raczej wyżej nie podskoczy.
Teraz pytanie, co jest dla Godina na chwilę obecną bardziej wartościowe - przywiązanie do barw klubowych czy chęć dołączenia do ekipy realnie celującej w LM. W Atletico już raczej wyżej nie podskoczy.