Wisła Legia 1-0

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
dawidpln

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2004, 09:13

Dobrze że wygrała Wisła. Oni mocno zainwestowali w ten zespół i w tym roku chyba dostana sie do LM, a legii nie był bym pewien.

Forza Juventus
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2004, 09:38

TS TSW TS WISŁA KRAKÓW SIALALALALALALALALALA,ALALAA TS WISEŁKA NA MISTRZA LEGIA DNO BYŁEM NA TYM MECZYKU WYPAS ATMOSFERA FRANEK ŁOWCA BRAMEK ICH ZAŁATWIŁ CZY DALEJ UWAŻACIE ŻE LEGIA SOBIE ŚWIETNIE PORADZI I ZDOBĘDZIE MISTRZOSTWO! JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA!

Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre :D !!
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2004, 09:46

Moim zdaniem trener Legii Kubicki popełnił błąd..Nie chodzi mi tutaj o sam mecz z Wisła ale o ten,sprzed kilku dni w Pucharze Polski,kiedy to Legia grała niemal najsilniejszym składem z przeciętną drużyna drugiej ligi.Wisła grała gorzej od Legii w rundzie wiosennej;jej wygrane nie były tak pewne jak wygrane Legii i trzeba przyznać,że Wisła miała sporo szczęścia w poprzednich meczach.Ten mecz znacznie przybliża Wisłę do tytułu mistrzowskiego i teraz myśle,że to właśnie wiślacy zdobedą tytuł.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Mario_166

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2004, 09:57

Kurde po tych oslabieniach legii leczylem na remis szkoda ze legia przegrala :( ale mam nadziej ze jeszcze powalczy o mistrza, mam nadzieje ze chociaz zaglebie dzi wygra ze slaskiem :)

J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2004, 10:53

Jazda... Jazda... Jazda... "Biała Gwiazda" :!:
jak się cieszę, że Wisła pokonała Legię i raczej nic złego jej się nie stanie :D
a mam nadzieję, że Legionistom przydarzą się jeszcze jakieś wpadki :evil:

Obrazek
Elohi

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2004, 11:21

:( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: Straszne :!: :!: :!: Myslalem ze legia wygra :!: :!: :!: Brak sagana i jarzebowskiego byl widoczny a szczegolnie tego pierwszego :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
Szymeq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2004, 11:30

No szkoda bo miałem nadzieje że wygra Legia!!!!!!!!!!!

KOCHAM KAJĘ RADZKĄ
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2004, 13:03

Marcin-IRONEK pisze:
Oczywiście jak to w polskiej lidze, musiał się jakoś w meczu zapisać sędzia :[, ewidenta ręka kłosa we własnym polu karnym w ostaniej akcji LEGII, a sędzia owczyście nic :evil:

[/i][/b]
Hmm stary bez urazy ale Ty chyba inny mecz ogladales.... :shock: :shock: :shock: Jaka reka? :shock: :shock: :shock: No nie wiem , ja nic takiego nie widialem,zreszta nawet komentatorzy nic nie mowili wiec moze Ci sie przywidzialo....bede musial sprawdzic jutro w gazetach..hmm tak poza tym to jesli juz sedzia komus pomagal to W-wie(nieslusznie odgwizdany wslizg Klosa w 1 polowie,brak kartki za faul na Szymkowiaku) ale ogolnie spisywal sie tak na dostateczny,duzo lepiej niz arbiter meczu Wisly z Amica...

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2004, 13:20

Johnny777 pisze:Byłem co prawda na innym meczu tej kolejki, ale i w Zabrzu dużo się mówiło na trybunach o meczu w Krakowie... I niestety przeważały opinie, że Legia będzie grała w 12, albo i w 14 zawodników (wiecie o co chodzi ;) ) Nie twierdzę że słusznie, ale cieszę się że wlasnie na przekór temu Wisła wygrała. :twisted:
Byles na meczu ? :)
A gdzie stales ? :]

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2004, 13:42

Pozostaje pogratulowac zwyciestwa kibicom Wsilay.Wisla byla minimalnie lepsza :cry: U nas zabraklo Jarzy i Sagana a zmiennicy nie potrafili ich zastapic.Nie mozna zwalac winny na kontuzje.Trudno sie mowi.Nie duzo zabraklo a Zielinski dotknalby ta pilke i bramki by nie bylo ale niestety blad Jozwiaka :cry: Mysle ze szanse Legii sa dosyc duze :!: 5punktow jest do odrobiennia Wisla gra teraz z Groclinem i jezeli zremisuje to beda 3 punkty straty ale pozyjemy zobaczymy!!!Nie wszystko stracone :wink:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2004, 12:47

Bardzo się ciesze, że Wisła wygrała ten mecz. Byłem na nim w Krakowie, był to mój pierwszy mecz Wisły, na którym byłem ale nie żałuje bo Wiślacy zagrali nieźlei myśle, że jednak wygrali słusznie. Co do oprawy Wisły to myślałem, że przygotują coś l;epszego, ale się niestety zawiodłem. Jeżeli chodzi o doping to jednak Wiśle jeszcze troche do Legii brakuje... :?

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 kwietnia 2004, 20:47

Wielka szkoda, miałem nadzieję na remis, gdyby grał Saganowski i Jarzębowski to Wisła napewno by nie wygrała, a może nawet to Legia by się cieszyła z 3 punktów. Zupełnie jak Juve, my też straciliśmy najwarzniejszego piłkarza w najwarzniejszym meczu LM.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
ODPOWIEDZ