Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Że niby chcemy Marcelo? To byłby już czysty nokaut, lecz są to ploty. Teraz tak będą pismaki pisać, że Marcelo chce z Ronaldo grać, zaraz się pojawi info że Kroos też chce
Ale gdyby tak pomarzyć troszkę to... Perin, Cancelo, Emre Can, Caldara, Ronaldo, Marcelo i Savic/Rabiot/Pogba... pomarzyć dobra rzecz
Było by to najlepsze okno transferowe dla nas Januszy
Pytanie tylko gdzie jest tu haczyk i kto i za ile odchodzi: Higuain, Sandro? Pjaca? Pjanic?
Ale gdyby tak pomarzyć troszkę to... Perin, Cancelo, Emre Can, Caldara, Ronaldo, Marcelo i Savic/Rabiot/Pogba... pomarzyć dobra rzecz

Pytanie tylko gdzie jest tu haczyk i kto i za ile odchodzi: Higuain, Sandro? Pjaca? Pjanic?

- miszcz_ACM
- Milanista
Świetny transfer, gratulacje
Z perspektywy całej ligi to świetna wiadomość, więc cieszy mnie, że udało się do tego doprowadzić. Same warunki transferu też robią wrażenie

Z perspektywy całej ligi to świetna wiadomość, więc cieszy mnie, że udało się do tego doprowadzić. Same warunki transferu też robią wrażenie

- PierreLuc87
- Juventino
A za rok #PogBack2 

- mibor
- Juventino
A ja będę się upierał, że rozmowy z Cristiano były prowadzone jeszcze przed finałem CL...
Nie trawie gościa jako człowieka, ale jaki piłkarz Maszyna !!!
To się dzieje naprawdę !!!!
Nie trawie gościa jako człowieka, ale jaki piłkarz Maszyna !!!
To się dzieje naprawdę !!!!
Juve, storia di un grande amore
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Jeszcze 4-5 dni temu było trochę osób krytykujących ten ruch i zasadność transferu, a obecnie widzę, że zupełnie zmienili front i też się cieszą 
Ciekawe co z tym Pogbą, jakieś 2 tygodnie temu były niby mocne źródła, że powrót do Juve prawdopodobny. Czekają na koniec mundialu?
Ciekawe co z tym Pogbą, jakieś 2 tygodnie temu były niby mocne źródła, że powrót do Juve prawdopodobny. Czekają na koniec mundialu?

Jak by jeszcze sprowadzić jakiegoś dobrego technicznie b2b, to 10/10 okienko ( przy założeniu, może dybala, pjanic itd. zostają). W sumie to nie mamy w tym oknie jeszcze nikogo wypożyczonego z opcją/obowiązkiem wykupu za rok, jak to się dzieje praktycznie co rok, więc kto wie.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Liczac, ze Cancelo bardzo odpali (moim zdaniem nie), to jakis kozak do srodka to chyba ostatni element ukladanki pt. Liga Mistrzow.PierreLuc87 pisze:A za rok #PogBack2
Fora innych druzyn, to porcja niezlej rozrywki (pozdro fcinter :papa: )
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2018, 20:36 przez BlackJacky, łącznie zmieniany 1 raz.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"