Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- Piti
- Juventino
To jest dobry moment na opylenie Cuadrado, ma za sobą świetne mistrzostwa i to może nawet za więcej niż 25 mln, a Bernardeschi jak znowu tak malo będzie grał (a jak grał, praktycznie zawsze asysta albo gol) to odejdzie od nas w przyszłym roku... Troszke go hamujemy, mamy przepych na skrzydłach obecnie i trzeba się zdecydowanie pozbyć Cuadrado, mimo że go lubię i czasem fajnie grał u nas
zapomniałeś o Ruganim jeszcze
Keana szkoda trochę... a co do Mandragory bym sobie zostawił jakąś klauzule w razie jakby się rozwinął niebotycznie. A co do reszty..pogonićYaro417 pisze:Crunny dodaj do tego Mandragorę, Cerriego, Keana, Favilliego, Mandzu/Igłę i wychodzimy na zero

- Yaro417
- Juventino
Akurat przy sprzedaży Ruganiego jest ten problem, że w takiej sytuacji potrzebujemy zastępstwa....jak nie w tym roku, to bankowo za rok, gdy Barza odejdzie. Pozostałych zawodników można śmiało sprzedać z przeznaczeniem na zysk :papa:
- Sebkovič
- Juventino
Serio chcecie się pozbywać Cuadrado? Dla mnie i oczywiście to jest tylko moje zdanie zdecydowanie wole Kolumbijczyka niż Berne. Cuadrado robi różnice choćby ze względu na swoją szybkość i u nas ma z kim grać. Berna jakoś mnie „jeszcze” nie oczarował.
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:

Seba :roll:
- Piti
- Juventino
no bo zdecydowanie potrzebuje regularności a nie grania ogonów? poza tym 4 gole i 6 asyst jak na 800 rozegranych minut i granie tzw. ogonów, to nie jest tragiczny wynik. Cuadrado miał bardzo zbliżone staty mimo że rozegrał tych minut prawie drugie tyle więcej od Berny.Sebkovič pisze:Serio chcecie się pozbywać Cuadrado? Dla mnie i oczywiście to jest tylko moje zdanie zdecydowanie wole Kolumbijczyka niż Berne. Cuadrado robi różnice choćby ze względu na swoją szybkość i u nas ma z kim grać. Berna jakoś mnie „jeszcze” nie oczarował.
Jeśli chcemy go sprzedać za sensowny pieniądz, to teraz jest odpowiedni moment, zwłaszcza po fajnych mistrzostwach w jego wykonaniu. W maju pykła mu 30stka, kiedy jak nie teraz?
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
http://www.goal.com/en/news/a-trio-with ... e2jybg4cse
Goal pokazuje jak zaciera ręce nasz Max mając możliwość stosowania tylu jedenastek.
Mi osobiście 4-3-3 z DCC z przodu : )
Aa tak btw. to przez tą moc z przodu dopiero patrze że Caldara awizowany w pierwszym.
Goal pokazuje jak zaciera ręce nasz Max mając możliwość stosowania tylu jedenastek.
Aa tak btw. to przez tą moc z przodu dopiero patrze że Caldara awizowany w pierwszym.
Ostatnio zmieniony 09 lipca 2018, 22:21 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 1 raz.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- albertcamus
- Juventino
Co oni mają z tym SzczesnEY?Adrian27th pisze:http://www.goal.com/en/news/a-trio-with ... e2jybg4cse
Ja wolałbym ultraofensywne:
------------Ronaldo----------
D. Costa - Higuain - Dybala

- wojczech7
- Juventino
Nie będzie. No chyba, że będzie.Sorek21 pisze:Będzie coś jutro z Ronaldo ? Im dłużej to trwa,to mam wrażenie ,że nic z tego nie będzie poza wielkim zawodem jak po finałach LM.
Ulżyło?
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Momblano to tak ostatnio Icardiego nam przewidział, więc mam nadzieję że tym razem sie skończy inaczej xD
Albo jutro, albo wcale.
Albo jutro, albo wcale.
Ostatnio zmieniony 09 lipca 2018, 23:18 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 1 raz.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Kcprlx
- Juventino
w COPE mowili, ze ma byc to spotkanie, ale nie o CRKuben pisze:A skąd masz takie informacje? Własnie według pojawiających się doniesień/przecieków/plotek to ma być jednym - jak nie głównym - tematem obrad. Zresztą z klubu odchodzi kura znosząca złote jaja... serio nie poruszą tematu na tym rzekomym zebraniu?Kcprlx pisze:Ale przeciez spotkanie dyrektorów Realu nie ma mieć powiązania z Ronaldo tylko dyskusja na inne tematy, wiec to nie ma nic do znaczenia
- Kcprlx
- Juventino
"Cope": Transfer Cristiano zostanie sfinansowany większą sumą pieniędzy niż wcześniej przypuszczano. Na konto Realu Madryt wpłynie 130 milionów euro, sam Jorge Mendes otrzyma dwadzieścia milionów euro prowizji od operacji.