najgorszy pomocnik... Kosowski!!! :(

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2004, 12:33

Co za smieszna statystyka...
Najgorszy pomocnik, bo napastnicy nie potrafili wykozystac jego podan?
:? :? :?
Nienawidze statystyk...

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2004, 13:55

Moim zdaniem on nigdy nie byl fenomenalnym zawodnikiem.W Polsce byl gwiazda ale zachcialo mu sie Europy :? i w Europie klops :? Watpie zeby teraz chciala go jakas inna w miare dobra druzyna po takim tytule jak najgorszy lewo skrzydlowy :D

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2004, 14:03

to jest jakieś dziwne kurnia, Kosowski prawie nie grał w K'lautern, a tu go wybierają jako najgorszego pomocnika w Bundeslidze :? to jest chore :!:

Obrazek
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2004, 17:07

miccoli pisze:Kosowski jest bardzo dobrym pikarz. Pokazal sie w wisle i od razu chcial sie przeniesc za granice myslal ,ze zlapal Pana Boga za nogi ale ten transfer nie wyszedl mu na dobre :?

Taka prawda.....troche on szczescia nie mial...dostal ciezka lekcje pokory...choc wg mnie to za malo gral i niestety nie na swojej pozycji zazwyczaj(trener kazal mu grac na prawej pomocy a Kosa jak wiadomo jest lewym pomocnikiem...)...KOSA WRACAJ!WISLA POTRZEBUJE LEWEGO SKRZYDLA!

Batigol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2004, 17:28

I bardzo dobrze, ze Kosowski nie bedzie w przyszlym sezonie gral w Kaiseslautern!! Nie sprawdzil sie tam!!
A co do jego klasy, to sie nie zgodze, ze jest cienki, po prostu ten sezon mu nie wyszedl :? Jego tlumaczenia, iz taktyka Kaiseslautern mu nie odpowiada nie przekonuja mnie zbytnio, bo zawodnik ma grac jak mu trener kaze.
Mam jednak nadzieje, ze wroci do Wisly i znowu bedzie wielkim KOSA :!:

matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2004, 17:43

wg. mnie Kosowski nigdy nie był dobrym graczem ale nie był też cieniki był średni. A miał dużo szczęścia że trafił w Wiśle na Żurawskiego który był skuteczny i dobrze rozumiał sie z Kosowskim.

Obrazek
Szymeq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 kwietnia 2004, 19:04

Poszedł cham z Wisły z nadziejami na grę w FCK a okazało sie że on tylko w wiśle króluje!!!!!!!!!!!!!!

KOCHAM KAJĘ RADZKĄ
ODPOWIEDZ