najgorszy pomocnik... Kosowski!!! :(
- El_chico_a_Coruna
- Juventino

Co za smieszna statystyka...
Najgorszy pomocnik, bo napastnicy nie potrafili wykozystac jego podan?
:? :? :?
Nienawidze statystyk...
Najgorszy pomocnik, bo napastnicy nie potrafili wykozystac jego podan?
:? :? :?
Nienawidze statystyk...
- Lypsky
- Juventino

Moim zdaniem on nigdy nie byl fenomenalnym zawodnikiem.W Polsce byl gwiazda ale zachcialo mu sie Europy :? i w Europie klops :? Watpie zeby teraz chciala go jakas inna w miare dobra druzyna po takim tytule jak najgorszy lewo skrzydlowy 
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- white_wolv
- Juventino

miccoli pisze:Kosowski jest bardzo dobrym pikarz. Pokazal sie w wisle i od razu chcial sie przeniesc za granice myslal ,ze zlapal Pana Boga za nogi ale ten transfer nie wyszedl mu na dobre :?
Taka prawda.....troche on szczescia nie mial...dostal ciezka lekcje pokory...choc wg mnie to za malo gral i niestety nie na swojej pozycji zazwyczaj(trener kazal mu grac na prawej pomocy a Kosa jak wiadomo jest lewym pomocnikiem...)...KOSA WRACAJ!WISLA POTRZEBUJE LEWEGO SKRZYDLA!
- Batigol
- Juventino

I bardzo dobrze, ze Kosowski nie bedzie w przyszlym sezonie gral w Kaiseslautern!! Nie sprawdzil sie tam!!
A co do jego klasy, to sie nie zgodze, ze jest cienki, po prostu ten sezon mu nie wyszedl :? Jego tlumaczenia, iz taktyka Kaiseslautern mu nie odpowiada nie przekonuja mnie zbytnio, bo zawodnik ma grac jak mu trener kaze.
Mam jednak nadzieje, ze wroci do Wisly i znowu bedzie wielkim KOSA :!:
A co do jego klasy, to sie nie zgodze, ze jest cienki, po prostu ten sezon mu nie wyszedl :? Jego tlumaczenia, iz taktyka Kaiseslautern mu nie odpowiada nie przekonuja mnie zbytnio, bo zawodnik ma grac jak mu trener kaze.
Mam jednak nadzieje, ze wroci do Wisly i znowu bedzie wielkim KOSA :!: