Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Tony Montana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 16:34

Ktoś na Twitterze napisał, żeby sie Marotta przypadkiem nie zapomniał i nie zaczął proponować wypozyczenia z opcja wykupu, albo próbował zbijać cenę Sturaro :smile:

W sumie może w Madrycie jeszcze pamiętają półfinał i najlepszy mecz w życiu Sturaro? Marotta dzialaj ufam tobie :rotfl:

kacek_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 16:39

Tony Montana pisze:
Vincitore pisze:Wygląda na to, że go mamy. Nadal w to nie wierzę.

Dla takich dni umierał na forum Cabrini.
Cabrini juz wczoraj potwierdzał, ze wszystko done dalio pisałem kilkanaście stron wcześniej, ze jest info od usera nieobecnego rok na forum :prochno:
Cabrini już mnie pytał na PW czy mu zamówię koszulkę CR7 z Juvestore :prochno:

Nawet na bankier.pl jest artykuł o transferze CR7. Co tu się odjaniepawla to ja nie wiem. Ale bardzo to szanuje :bravo:

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 16:44

Na tym transferze zarobią wszyscy nawet T-Mobile bo właśnie przekroczyłem miesięczny limit i muszę dokupić bo od kilku dni serfuje non stop jak wariat.

centrocampista

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 16:50

kacek_ pisze:
Nawet na bankier.pl jest artykuł o transferze CR7. Co tu się odjaniepawla to ja nie wiem. Ale bardzo to szanuje :bravo:
Artykuł o reakcji giełdy na plotkę :P Albo inwestorzy to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, albo wiedzą więcej od nas :)

Nicram_93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 43 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 17:05

Mam tylko nadzieje, że przyjście CR7 nie spowoduje nagłych sprzedaży w resztę okienka, żeby na niego uzbierać. O ile odejście Igły jest dla mnie normalnością, bo Cristiano zajmie jego miejsce, o tyle od Paulo, Pjanicia i Sandro łapy won. Jak mamy wygrywać LM to Ronaldo samemu też tego nie zrobi. Mimo ogólnej radości związanej z tym transferem (mimo, że bardzo CR7 nie trawię), to ciągle obawiam się żebyśmy później nie mieli jakiś kłopotów finansowych, złej atmosfery w drużynie lub problemów z FFP :think:. Mam nadzieję, że klub rzeczywiście to bardzo na chłodno przemyślał, a nie że jest to nagła zachcianka o której konsekwencjach będą myśleć później, jak już będzie za późno.

Obrazek
"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
centrocampista

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 17:13

:confused: Jak można przypuszczać, że klub sprzeda wszystkich i będzie grać samym Ronaldo :confused:
Problemy w szatni to jest typowa mowa-wata dziennikarska. Profesjonaliści wiedzą, że podwyżkę zapewni im dobra gra, a nie foch. Jeżeli uratują dupę zespołowi, gdy CR zawiedzie, to na pewno zostaną docenieni. I pewnie wiedzą też, że pensja nie jest jedynie wynikiem dobrej gry. Nazwiska może nie grają, ale zwiększają zainteresowanie mediów i kibiców. Także żale do Ronaldo czy innej gwiazdy transferu byłyby bez sensu.

Loczeno

Madridista
Madridista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 17:15

Panowie, jeśli Cris do was przyjdzie to jest to kierunek którego sam mu życzę; wielkie szanse na wygranie trzeciej z czterech najmocniejszych lig na świecie + ewentualne wygranie LM w Juve byłoby najlepszym podsumowaniem jego karieru.

Co do charakteru - będą momenty gdy was będzie wkurzał, ale zdecydowana większość to mecze gdzie nakręca całą ekipę + dorzuca niesamowite statystyki. Od momentu przyjścia do Realu 439 mecze i 453 bramki... do tego 121 asysty... osiągalne chyba tylko dla Messiego.

Oczywiście znając życie jeszcze wszystko może się <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na ostatniej prostej, ale na pewno jest coś na rzeczy i to też w sumie jeden z najlepszych momentów na pożegnanie się z Realem.

Cóż, teraz trzeba czytać nowości i czekać na ewentualną oficjalkę.

Kcprlx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 17:16

według GDM Marotta i Paratici wylecą jutro nie dzisiaj

Tony Montana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 17:18

Te kilka dni plotek i szalu na forum zapewniło mi więcej emocji, niż niejeden mecz Juve w poprzednim sezonie :prochno:

lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 17:19

Loczeno pisze:Od momentu przyjścia do Realu 439 mecze i 453 bramki... do tego 121 asysty... osiągalne chyba tylko dla Messiego.
Ja wiem, że Ronaldo to cyborg, jednak w Serie A takie liczby, przy tak grających taktycznie, siłowo i defensywnie (w stosunku do Juventusu) są nie do zrobienia.
Z pewnością dostanie nieco więcej zadań w defensywie. Jednak w przypadku transferu - mocno na niego liczę, by sięgnąć w końcu po upragnione CL

P.S. Internety śmieszkują już z Marotty - jutro poleci do Pereza zaoferując wypożyczenie z opcją pierwokupu oraz kartę zawodniczą Sturaro, po czym Allegri będzie go 2 lata wprowadzał do składu :D :rotfl:
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2018, 17:21 przez lenor, łącznie zmieniany 1 raz.

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 17:21

Właśnie Serie A to lepsza liga dla CR. Wolniejszy futbol. Mniej biegania. Tutaj z jego nosem wygra króla. Zobaczcie co robił z nasza obrona. Myślicie ze zatrzyma go Genoa czy Cagliari?

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 39 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 17:22

@Lenor
Ta zadań w defensywie. Toś teraz Panie srogo poleciał.

E: nie tylko akcje Juve poszły w górę. Exoru tak samo.
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2018, 17:24 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.

Loczeno

Madridista
Madridista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 17:23

A to nie jest przypadkiem tak, że w ostatnich latach (albo sezonie, dwóch) w lidze włoskiej padło średnio tyle samo bramek co w innych ligach europejskich?

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 17:26

W Juve Store zniknęła możliwość wybrania numeru 7 z cuadrado ;) wiadomo co to oznacza ;d

centrocampista

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 05 lipca 2018, 17:28

Ale jak to jest genialnie zorganizowane w czasie. Największy wybuch spekulacji w dniach niemeczowych. Ronaldo przyćmił mundial :smile: Jeśli to tylko granie na nosie Perezowi, to jego menadżer jest najlepszy na świecie :lol:

Zablokowany