Chamy boiskowe
- Ultras
- Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy
Już nie raz jak ostatni cham zachowywał się David Beckham. Na przykład podczas przegranego meczu z Portugalią podczas ME kiedy schodził z boiska wystawił śtodkowy palec w kierunku kibiców Portugalii... :evil: Co do Mihailovica to on po czymś takim co zrobił Mutu powinien zostać dożywotnie wykluczenie :!:
- Batigol
- Juventino

Mnie z kolei przypomina sie rewanzowy mecz pucharu UEFA pomiedzy Ineteren, a Boavista. Toldo wylapywal gorna pile, a "przy okazji" :? brutalnie wszedl nakladka napastnikowi z Portugalii. To napewno byl umyslny faul, majacy na celu jedynie uszkodzenie rywala, jednak Toldo nawet zoltej kartki za to nie dostal :? :!:
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino

Mnie też to wkurz, on chyba myśli że jest leprzym piłkarzem niż Pele albo Platini, a te jego zachowanie pokazało że poprostu jest głupkiem ładnie mówiąc. No i wspominane już tutaj hamskie zachowanie Mihajlovica.nookie pisze:I tak najwiekszym chamem jest dla mnie Totti nie za to ze bije kogos czy cos takiego..ale jego zachowania jak w meczu z JUVE i wypowiedzi na swoj temat jaki on to nie jest wspanialy itd to mnie dobijaja po prostu...jego najbardziej nie zdzierze na boisku :evil: :evil:
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Wicior
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No nie wiem czy to był "plaskacz" jak to nazwałeś.Alexxxxx pisze:Do takich ludzi można zaliczyć także Roberto Carlosa, za zagranie na Demichelisie bodajże w meczu z Bayernem . Tak mu walnał z plaskacza, że to szok. :shock:
Carlos uderzył go dolną częścią zaciśniętej pięści i w ogóle nie było to mocno..... ale co tam zwracać uwagę na takie błachostki...
A do moich faworytów boiskowych chamów zalicze bodajrze Duschera, piłkarza Deportivo(o ile sie nie myle).
Pamiętam, ze przed mistrzostwami świata w Korei i Japoni złamał Beckhamowi noge, ale potem królowa angielska załatwiła jakiegoś cudotwórce czy kogoś tam... i piłkarz Realu był gotowy do gry.......
- dawidpln
- Juventino

Najgorsze wrażenie zrobił na mnie Keane w meczu z Porto tego roku. Ale widziałem znacznie gorsze zachowania tyle że teraz nie pamiętam ani meczu anipiłkarza, ale to było chyba na Mundialu w 1998.
Forza Juventus
- Dionizos
- Juventino

My mamy jeszcze Tacche 8) . Kaka i Pirlo dostali po glowie
. A co do innych brutali, to napewno spokojni na boisku nie sa Almeyda, Montero czy Gattuso. Ostatnio po meczu Reggina-Udine, Pizarro zostal pobity przez Davide Di Michele. Inny przyklad to dotkliwe pobicie Cirillo przez Materazziego. Co do Mihajlovica, to on glownie caluje swoich kolegow
. W pamiec zapadlo mi tez oplucie przez Franka Rijkaarda, Rudiego Voolera, podczas Italia 90'. Zreszta mozna mnozyc takie przyklady...
- Sarsik
- Juventino

Mnie w pamięci utkwiły dwie sytuacje związane z Beckhamem. Mianowicie na MŚ98 nadepnął leżacego Simeone, a przed MŚ02 w meczu LM sfaulował go Aldo Duscher i przez to jego występ na turnieju w Azji stał pod znakiem zapytania.
A tak przedstawia się klasyfikacja graczy Juve pod względem kartek w obecnym sezonie biorąc pod uwagę wszystkie fronty(ligę, LM, Puchar Włoch, Superpuchar Włoch):
Montero- 4 żółte, 2 czerwone
Iuliano- 2 żł. , 1 cz.
Tudor- 1 żł. , 1 cz.
Conte- 8 żł.
Tacchinardi- 7 żł.
Ferrara- 6 żł.
Nedved- 5 żł.
Zambrotta- 5 żł.
Davids- 5 żł.
Del Piero- 4 żł.
Camoranesi- 3 żł.
Birindelli- 3 żł.
Appiah- 3 żł.
Miccoli- 2 żł.
Trezeguet- 1 żł.
Di Vaio- 1 żł.
Legrottaglie- 1 żł.
Zalayeta- 1 żł.
Maresca- 1 żł.
Buffon- 1 żł.
Chimenti- 1 żł.
A tak przedstawia się klasyfikacja graczy Juve pod względem kartek w obecnym sezonie biorąc pod uwagę wszystkie fronty(ligę, LM, Puchar Włoch, Superpuchar Włoch):
Montero- 4 żółte, 2 czerwone
Iuliano- 2 żł. , 1 cz.
Tudor- 1 żł. , 1 cz.
Conte- 8 żł.
Tacchinardi- 7 żł.
Ferrara- 6 żł.
Nedved- 5 żł.
Zambrotta- 5 żł.
Davids- 5 żł.
Del Piero- 4 żł.
Camoranesi- 3 żł.
Birindelli- 3 żł.
Appiah- 3 żł.
Miccoli- 2 żł.
Trezeguet- 1 żł.
Di Vaio- 1 żł.
Legrottaglie- 1 żł.
Zalayeta- 1 żł.
Maresca- 1 żł.
Buffon- 1 żł.
Chimenti- 1 żł.
I need a girl that I can train.
- jeżak
- Juventino

No niee no to co wczoraj zrobił Desailly jak walnął Morientesa to stracięłm do niego szacunek. Kuurde jak można zrobić coś tak chamskiego. JAk Chelsea grała z Arsenalem też piłkę sprzątnął Lehmanowi. Jaaaa -- normalnie się wkurzyłem
- jayjayokocha
- Juventino

najbardziej chamskie zachowanie jakie widziałem to było jak po meczu paragwaj-brazylia r.carlos podszedł do chilaverta a ten mu spulnął w twarz i poszedł sobie w druga strone. nie obyło sie bez kar ale nie pamietam ile meczy dostał
- MediapuntA
- Juventino

A kto pamięta mecz ARMENIA - POLSKA !!
Tam też się lali !!
A ja na kompie mam taki filmik co w lidze brazyliskiej FLUMINESE nie pamiętam z kim grali i w pewnm momencie wszyscy zaczeli się napier*****.Ale to wszyscy łącznie trenerzy,bidonowi itd.
A ten filmik CANTONY z kung -fu to też mam
A ja na kompie mam taki filmik co w lidze brazyliskiej FLUMINESE nie pamiętam z kim grali i w pewnm momencie wszyscy zaczeli się napier*****.Ale to wszyscy łącznie trenerzy,bidonowi itd.
A ten filmik CANTONY z kung -fu to też mam
- bblackk
- Juventino

To jakie faule ukarane wg Ciebie czerwoną kartką nie są chamskie ? ? ?Alexxxxx pisze:Hmmm mozna też tak nazwac Wróblewskiego za ogromnie chamski faul w meczu z Odrą Wodzisław, choć to było jego pierwsze takie zagranie, może się chłopak poprawi :wink:
Przeciez bez takich "zagrań" na boisku w stylu kopniak w bebech :D, kosa bez piłki, popchnięcie itd itp nie byłoby w ogóle ciekawie na tym boisku... Przeciez czasem jest tak nudny mecz, aż w końcu jakis faul, kratka, bójka :D zaczyna się robić ciekawie... Chyba każdy pamieta mecz Porto-Deportivo mecz nudny jak flaki z olejem nic się nie działo do bodajże 80 minuty i w koncu kontrowersyjna kartka dla Andreade za "kopniak" wymierzony w Deco. Gdyby nie ta sytuacja mecz byłby taki jak by go nie było... Bo chyba każdy przyzna mecz zbytnio w emocje nie obfitował, a w pomeczowych komentarzach było o czym pogadac ;)

- juveluck
- Juventino

"Najlepsze" byly kopy Cantony, i kosy Viniego Jonesa. Jednak nic nie przebije pilkarzy Independiente Buenos Aires z polowy lat 70 ktorzy to wychodzili na boiski ze szpilkami pochowanymi w spodenki, ktorymi pozniej kuli rywali. O brutalnych wslizgach i uderzeniach nie warto tu nawet wspominac, tyle ich bylo. Bayern Monachium odmowil gry z Independiente w 75 w meczu o Puchar Interkontynentalny, bojac sie o swoje zdrowie

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!