Mimo, że jestem zagorzałym zwolennikiem odejścia Pipity, to zwyczajnie nie ma go kim zastąpić, a jeżeli jego następcą miałby być ktoś taki jak Morata to już lepiej żeby został z nami Gonzalo. Natomiast w kolejnym okienku zapraszamy Martiala z wygasającym kontraktem :czytaj:, przejrzałem sobie top 25 napastników wg wartości na transfermarkt to właściwie na żadnego, który mógłby podnieść poziom nie możemy liczyć.
Co do marzeń o SMSach/Pogbach nie wiem w jakiej roli ma występować Can, czy defensywnego pomocnika, czy b2b. Bo jeśli chcielibyśmy poświęcić Pjanica to pewnie Can wskoczy na defensywnego, a czy wyszłoby to nam na dobre trudno powiedzieć. Gdzieś tam w snach chciałoby się zobaczyć tam Claudio w formie z 2015 roku, ale czy jest to możliwe trudno powiedzieć. Najchętniej pożegnałbym się z Khedirą, który od dłuższego czasu jest po prostu słaby, jego występy na MŚ to też podsumowanie jego formy w tym roku.
Szkoda, że Rakitić jest poza naszym zasięgiem bo to jest piłkarz stworzony i idealny do gry w miejscu, w którym obecnie hasa Pjanić. Pomarzyć dobra rzecz