Inter vs. Ol. Marsylia
- J1897
- Juventino

dziś na San Siro, po fatalnej grze, Inter uległ piłkarzom Marsylii 0:1 w ćwierćfinale Pucharu UEFA :!: :!: :!:
Marsylia była zespołem zdecydowanie lepszym i grała bardzo spokojnie czekając na swoją szansę :!: :!: :!:
po kilku dogodnych sytuacjach w 79' po złym zagraniu C.Zanetti'ego i fantastycznym rajdzie przez pół boiska bramkę zdobył Meriem:!: :!: :!:
Inter grał bez pomysłu na jakąkolwiek akcję, pomocnicy i napastnicy stali w miejscu i czekali, aż zagra do nich któryś z partnerów :!: :!: :!:
nawet wejście Emre, czy Recoby nic nadzwyczajnego nie wprowadziło do gry :!: :!: :!:
tym bardziej, że Emre zamiast rozgrywać został(chyba świadomie prze trenera Interu - Alberto Zacceroniego) ustawiony jako defensywny pomocnik :!: :!: :!:
jak mnie to wkurza, że Inter, Milan, Roma...(i inne kluby grają dobrze w dniu kiedy mają zmierzyć się z JUVE, a potem grają beznadziejnie przegrywając z teoretycznie słabszą drużyną :!: :!: :!:
ja rozumiem, że JUVE jest wielkim klubem i że wszyscy czują do nich respekt, ale strasznie mnie irytuje brak szczęścia bianconerrich w konfrontacjach z innymi wielkimi klubami :!: :!: :!:
...mam na myśli ich dyspozycję w określonym dniu :!: :!: :!:
co do tematu, jeszcze, to jestem trochę zawiedziony faktem, że wszystkie włoskie zespoły zostały już wyeliminowane z europejskich pucharów, praktycznie nic wielkiego nie pokazując :!: :!: :!:
zważywszy na poprzedni sezon, kiedy to Italia miała trzech przedstawicieli w półfinale LM :!: :!: :!:
wydawało się wówczas, że nastał znowu czas włoskiej piłki :!: :!: :!:
Marsylia była zespołem zdecydowanie lepszym i grała bardzo spokojnie czekając na swoją szansę :!: :!: :!:
po kilku dogodnych sytuacjach w 79' po złym zagraniu C.Zanetti'ego i fantastycznym rajdzie przez pół boiska bramkę zdobył Meriem:!: :!: :!:
Inter grał bez pomysłu na jakąkolwiek akcję, pomocnicy i napastnicy stali w miejscu i czekali, aż zagra do nich któryś z partnerów :!: :!: :!:
nawet wejście Emre, czy Recoby nic nadzwyczajnego nie wprowadziło do gry :!: :!: :!:
tym bardziej, że Emre zamiast rozgrywać został(chyba świadomie prze trenera Interu - Alberto Zacceroniego) ustawiony jako defensywny pomocnik :!: :!: :!:
jak mnie to wkurza, że Inter, Milan, Roma...(i inne kluby grają dobrze w dniu kiedy mają zmierzyć się z JUVE, a potem grają beznadziejnie przegrywając z teoretycznie słabszą drużyną :!: :!: :!:
ja rozumiem, że JUVE jest wielkim klubem i że wszyscy czują do nich respekt, ale strasznie mnie irytuje brak szczęścia bianconerrich w konfrontacjach z innymi wielkimi klubami :!: :!: :!:
co do tematu, jeszcze, to jestem trochę zawiedziony faktem, że wszystkie włoskie zespoły zostały już wyeliminowane z europejskich pucharów, praktycznie nic wielkiego nie pokazując :!: :!: :!:
zważywszy na poprzedni sezon, kiedy to Italia miała trzech przedstawicieli w półfinale LM :!: :!: :!:
wydawało się wówczas, że nastał znowu czas włoskiej piłki :!: :!: :!:
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2004, 23:47 przez J1897, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lechug
- Juventino

Wloskie jak wloskie, ale przeciez wiele innych klubow zostalo wyeliminowanych, w LM graja druzyny teoretycznie slabsze niz te co graly w niej wczesniej, UEFA tez zaskoczyla nas swoimi rozstrzygnieciami. Dobrze Chelesea, Deportivo to nie sa najslabsze kluby, ale jesli odpada Man Utd, Real Madryt, Milan Barcelona, Roma, Inter, Bayern, arsenal no i Juve to przypominaja mi sie mistrzostwa swiata, gdzie rowniez doszlo do wielu niespodzianek... No ale coz, taka jest pilka nozna, i za to ją kochamy :-) pozdrawiam all
- miccoli
- Juventino

Można to przedstawić w inny sposób dlaczego Juve gralo tak slabo z wszystkimi najlepszymi klubami Serie A. W tym sezonie wloskie kluby sa w odwrocie i zadnego z nich nie ma w europejskich pucharach :?Bebik pisze: jak mnie to wkurza, że Inter, Milan, Roma...(i inne kluby grają dobrze w dniu kiedy mają zmierzyć się z JUVE, a potem grają beznadziejnie przegrywając z teoretycznie słabszą drużyną :!: :!: :!:
Marsylia zagrala bardzo dobre spotkanie i wygrala zasluzenie.
...
- Ultras
- Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy
Szkoda, że Inter odpadł z Pucharu. Wkońcu byli ostatnią drużyną z Włoch grającą jeszcze w europejskich pucharach. Ale rzeczywiście OL Marsylia była zdecydowanie lepsza i przeszli Inter zasłużenie. Mediolńczycy mogą się cieszyć, że nie grał Drgoba bo z taką grą defentywy Interu mógłby on poszaleć w polu karnym 
- Alexxxxx
- Juventino

Nie mogę tego zrozumień, macie taką podajre Drogbą, a wiecie dlaczego
Bo usłyszeliście, że interesuje się Nim Juventus (podobno). Uspokujcie się :!: Tak samo było z Ibrachimoviczem. Przed tymi plotami, nikt z was nie wspominał o tych graczach. Bianconerii pewnie interesuje się 200 graczami, a kupi 2
Po co się tak jaracie, nie długo wasze mózgownice nie pomieszczą informacji
Mam nadzieję, że racje przyzna mi wielu porządnych i trzeźwo (
) myślących forumowiczów.
Powracając do tematu, bardzo szkoda, że Inter odpadł. Była to drużyna z charakterem i miałem nadzieję, że będzie rezprezntować Catenachio do końca. Niestety się nie udało, teraz widać jaką adrenalinę mają w sobie, występując przeciw Juventusowi. Najbardziej mi żal Javiera Zanettiego, który rozgrywał 4 - setny mecz w koszulce Interu Mediolan, a to on właśnie popełnił ten katastrofalny błąd w srodku pola, po którym padła bramka.
Powracając do tematu, bardzo szkoda, że Inter odpadł. Była to drużyna z charakterem i miałem nadzieję, że będzie rezprezntować Catenachio do końca. Niestety się nie udało, teraz widać jaką adrenalinę mają w sobie, występując przeciw Juventusowi. Najbardziej mi żal Javiera Zanettiego, który rozgrywał 4 - setny mecz w koszulce Interu Mediolan, a to on właśnie popełnił ten katastrofalny błąd w srodku pola, po którym padła bramka.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Jasiek-x
- Juventino

Bebik pisze: jak mnie to wkurza, że Inter, Milan, Roma...(i inne kluby grają dobrze w dniu kiedy mają zmierzyć się z JUVE, a potem grają beznadziejnie przegrywając z teoretycznie słabszą drużyną :!: :!: :!:
Też czuje to samo i mam nadzieję, że w końcu się to wszystko zmieni.
- miccoli
- Juventino

Ja marsylie poznalem dzieki Piotrowi Swierczewskiemu a nie dzieki drogbie a tak apropos Drogba nie zagral w tym meczu.Alexxxxx pisze:Nie mogę tego zrozumień, macie taką podajre Drogbą, a wiecie dlaczegoBo usłyszeliście, że interesuje się Nim Juventus (podobno). Uspokujcie się :!: Tak samo było z Ibrachimoviczem. Przed tymi plotami, nikt z was nie wspominał o tych graczach. Bianconerii pewnie interesuje się 200 graczami, a kupi 2
Po co się tak jaracie, nie długo wasze mózgownice nie pomieszczą informacji
Mam nadzieję, że racje przyzna mi wielu porządnych i trzeźwo (
) myślących forumowiczów.
...
- ahojekk
- Juventino

- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Szkoda że nie ma juz włoskic drużyn w pucharach ale w tym sezonie widać naprawde jak włoski Inter osłabił się po odejściu Crespo szkoda szkoda szkoda ale w przyszłym sezonie Juve zobaczycie
Dawniej Virus[Mauro].