Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2018, 23:27

powiedzcie a zo z tym Pogbą jakiś tydzień temu kilku pisało, że największe tuzy mercato razem pisały że done dealio i co ? każdy z nich się mylił ?

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2018, 23:27

Jakku dawaj no jakieś ploty a nie, że 'dzieje się' ;)

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2018, 23:29

MishaAveJuve pisze:powiedzcie a zo z tym Pogbą jakiś tydzień temu kilku pisało, że największe tuzy mercato razem pisały że done dealio i co ? każdy z nich się mylił ?
Jak co roku, każdy strzela ślepakami, a potem jak komuś coś się trafi to się chwalą, że pierwsi podali news o tym transferze :prochno:

btw. Czy tylko mnie irytuje stwierdzenie done dealio ?

Hed

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 80 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2018, 23:30

Ciekaw jestem co z tym Pogba czy SMS, czy coś z tego wyjdzie, można wywnioskować że media mało co wiedzą i kręcimy się koło każdego tego lata, podejrzewam ze pierwsze transfery to Can i Perin, młody bramkarz za Buffona a Can za kogo? CHciałoby się już konkretów.

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2018, 23:42

ok, wg Sky Cancelo nie jest przekonany do Wilków i raczej ich odrzuca, więc my idzie w klasyk Beppe style - wypożyczenie z opc... obligiem za w sumie 40 mln.

Edit:
Mamy jakieś spotkanie zaplanowane w sprawie Praeta; poza tym Pjaca ponoć jest otwarty na przenosiny do Violi. (Sportitalia)
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2018, 23:58 przez Osgiliath, łącznie zmieniany 1 raz.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2018, 23:44

Wojtek pisze: Jak co roku, każdy strzela ślepakami, a potem jak komuś coś się trafi to się chwalą, że pierwsi podali news o tym transferze :prochno:
No i tak to wyglada pewnie mniej wiecej w tej chwili, chociaz pamietam, ze Agresti zawsze twierdzil, ze co najwyzej jest w stanie ludzi informować o negocjacjach, o tym ze kims jestesmy zainteresowani, ze zlozylismy oferte. Nigdy nie informowal do samego konca o tym, ze pilkarz jest klepniety. No i ma to swoja logike, bo negocjacje transferowe moga skonczyc sie albo sukcesem albo porazka.

Dzisiaj od cholery plotek o Chiesie, SMSie i Cancelo. Di Marzio zapytany przez jakiegos kibica bezposrednio o SMSa stwierdził, ze bedzie to transfer bardzi ciezki do przeprowadzenia ze wzgledu na kwote, ktorej domaga sie Lazio. Ergo, nie ma zadnych inforacji na ten temat.

Moim zdaniem, konkretniej ruszymy gdy wszystkie "mniejsze" trasnfery bedziemy mieli klepniete. Wyglada tez na to, ze ze sprzedaza Higuaina czekamy na odpowiedni moment i odpowiednia oferte.

A co do VS dzisiaj, to przez ostatnia godzine tyle przybyło postów, że nie nadążam czytać :prochno:.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2018, 23:50

jakku1 pisze:A co do VS dzisiaj, to przez ostatnia godzine tyle przybyło postów, że nie nadążam czytać :prochno:.
Ustawiam się po streszczenie jak nadrobisz :)

Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2018, 05:09

Can, Perin, Cancelo, Darmian, Savic, Chiesa i ewentualnie Pellegrini :prochno: :dance:

W wypadku dorzucenia Pjacy w transfer Chiesy lub Savica, mam nadzieje ze zagwarantujemy sobie odkup

dimebag11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 79 razy
Otrzymał podziękowanie: 23 razy

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2018, 06:31

Ogólnie pada sporo ciekawych nazwisk łączonych z Juve, ale swoją drogą to nikogo jeszcze nie potwierdziliśmy, a taka Roma ma już bodajże 3 nowych piłkarzy. Saga z Canem ciągnie się już cholernie długo i było już chyba z 5 potencjalnych terminów podpisania umowy, a wciąż nic nie wiadomo mimo tego, że reprezentant Niemiec nie jedzie na MŚ do Rosji. Darmian też miał być pewniakiem, a tu nagle newsy, że nie możemy dojść do porozumienia z United odnośnie kwoty. Mam nadzieję, że chociaż do końca tygodnia uda się zakontraktować Perina. Ogólnie to Marotta mógł uczynić trochę więcej ruchów przed Mundialem, bo mimo tego, że proces ściągania danego zawodnika to często wiele miesięcy prób i podejść co jestem w stanie zrozumieć, to jednak póki nic nie jest podpisane, to nie ma pewności, iż dany gracz się nie rozmyśli po otrzymaniu lepszej propozycji finansowej np. po udanych występach w reprezentacji na MŚ.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
ice

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2018, 10:04

Na dzień dzisiejszy Juventus to jest marka na poziomie Realu, Barcelony, Bayernu. Zawsze walcz o najwyższe cele. Dlatego nie ma się co dziwić, że tyle nazwisk jest łączonych z Juventusem. Oczywiście, marketingowo czy finansowo to nadal 2 liga, ale pod względem sportowym topowa półka. Fajnie, że jest taki poziom - przyciąga to zawodników.

kawek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2018, 10:18

dimebag11 pisze:Ogólnie pada sporo ciekawych nazwisk łączonych z Juve, ale swoją drogą to nikogo jeszcze nie potwierdziliśmy, a taka Roma ma już bodajże 3 nowych piłkarzy. Saga z Canem ciągnie się już cholernie długo i było już chyba z 5 potencjalnych terminów podpisania umowy, a wciąż nic nie wiadomo mimo tego, że reprezentant Niemiec nie jedzie na MŚ do Rosji. Darmian też miał być pewniakiem, a tu nagle newsy, że nie możemy dojść do porozumienia z United odnośnie kwoty. Mam nadzieję, że chociaż do końca tygodnia uda się zakontraktować Perina. Ogólnie to Marotta mógł uczynić trochę więcej ruchów przed Mundialem, bo mimo tego, że proces ściągania danego zawodnika to często wiele miesięcy prób i podejść co jestem w stanie zrozumieć, to jednak póki nic nie jest podpisane, to nie ma pewności, iż dany gracz się nie rozmyśli po otrzymaniu lepszej propozycji finansowej np. po udanych występach w reprezentacji na MŚ.
Roma zakontraktowala Cristante Corica i Marcano. Gdybysnmy zakontraktowali ich my Marotta musialby wynająć prywatną ochronę aniżeli ilości wolę poczekać na jakość a taka mam nadzieję nadejdzie

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2018, 10:35

Alexinhio-10 pisze:Can, Perin, Cancelo, Darmian, Savic, Chiesa i ewentualnie Pellegrini :prochno: :dance:
Dla mnie tak wyglądałoby idealne mercatto w to lato. :)

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2018, 11:33

Antichrist pisze:
Alexinhio-10 pisze:Can, Perin, Cancelo, Darmian, Savic, Chiesa i ewentualnie Pellegrini :prochno: :dance:
Tylko kim je sfinansować ? :think: :doh: ::/:

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
ice

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2018, 11:42

Paulo / Pjanic / Higuain?

Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2018, 11:45

fazzi pisze:
Antichrist pisze:
Tylko kim je sfinansować ? :think: :doh: ::/:
Nie ma na to szans. Chociaż jakby z tego grona wyrzucić Pellegriniego, a Cancelo wypożyczyć z przymusem wykupu ... :prochno:

Takie okienko bez Savica na tej liście i tak byłoby bardzo dobre.

Zablokowany