18. kolejka
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino

Wisła Płock-------Wisła Kraków
0-1 Szał Radości Królowa Prowadzi 1-0
1-1 lekka podłamka ale tylko chwilowa
2-1 załamany
3-1 wkurzony na maxa
4-1 chyba się zaraz powieszę
4-2 odżywają szanse i nadzieje
4-3 superrrrrrrrr
4-4 radość niewyobrażalna
P.S Groclin-Lech 2-4
0-1 Szał Radości Królowa Prowadzi 1-0
1-1 lekka podłamka ale tylko chwilowa
2-1 załamany
3-1 wkurzony na maxa
4-1 chyba się zaraz powieszę
4-2 odżywają szanse i nadzieje
4-3 superrrrrrrrr
4-4 radość niewyobrażalna
P.S Groclin-Lech 2-4
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!
- matej
- Juventino

polska liga jednak fajna jest
Świt wygrywa z Odrą
Groclin przegrywa u siebie z Lechem
ah to jest jednak mocna liga nawet ostatnia drużyna jest w stanie wygrać z czołówką
a tak na serio to tylko potwierdza jak słaba jest nasza liga
Świt wygrywa z Odrą
ah to jest jednak mocna liga nawet ostatnia drużyna jest w stanie wygrać z czołówką

- Ultras
- Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy
no tak... tylko, że niektórzy nazywają to drukowaniemmatej pisze:polska liga jednak fajna jest![]()
Świt wygrywa z Odrą
ah to jest jednak mocna liga nawet ostatnia drużyna jest w stanie wygrać z czołówką![]()
- Lypsky
- Juventino

Gdzie jest ta Wisla???Ktora wszyscy tak sie zachwycali???Te transfery???
Zobaczymy jak zagraja z Legia bo z Wisla Plock nie za dobrze im szlo
W sobote mecz sezonu w ktorym mam nadzieje Legia wygra i obejmie prowadzenie.Kolejna porazka Groclinu zaskoczenie.Chyba Puchary im w glowach poprzewracaly.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- kouba
- Qualità Juventino

wiesz co...poczekaj do samego meczu i wtedy dopiero, jak Legia wygra śmiej sie z innych (czytaj Wisła) Jak narazie Legia jeszcze nic nie wygrałaDjJuve pisze:Gdzie jest ta Wisla???Ktora wszyscy tak sie zachwycali???Te transfery???![]()
to teraz Ty mi przypomnij jak Legia grała z Wisłą Płock na wyjeździe :!: Bo mi sie wydaje, ze chyba przegrali 8) Więc nie szydz z potkniecia innych jak Twój zespół też sie na Wiśle 'przejechał' ...nawet jeszcze gorzej sie zaprezntował...DjJuve pisze:Zobaczymy jak zagraja z Legia bo z Wisla Plock nie za dobrze im szlo![]()
ale przynajmniej mieli te puchary 8) Nie tak jak w przypadku innch drużyn...DjJuve pisze:Kolejna porazka Groclinu zaskoczenie. Chyba Puchary im w glowach poprzewracaly.
- Lypsky
- Juventino

Nie mam zamiaru klocic sie z kouba ktorego bardzo boli ze jestem kibicem Legii bo musi odpowiedziec szyderczo na kazdego mojego posta.Jestes pewien Wisly??To zobaczymy juz w sobote.Ty smiejesz sie ze Legia przegrala z Wisla P. a przypomnij sobie ze Wisla Krakow przegrala ostatnio z Legia tylko 4:1 8) Groclin mial puchary a Legia nie ale moze i lepiej bo jesli mialaby odpasc z Fc ogorkami Oslo taka jak Wisla to szkoda sie kompromitowac 8)
Wisla-Legia juz w sobote ten mecz moim zdaniem nie rostrzygnie o mistrzostwie ale bedzie bardzo wazny.Legia zagra najprawdopodobniej bez Sagana i Jarzy ale jezeli maja wygrac poradza sobie bez nich :!:
Wisla-Legia juz w sobote ten mecz moim zdaniem nie rostrzygnie o mistrzostwie ale bedzie bardzo wazny.Legia zagra najprawdopodobniej bez Sagana i Jarzy ale jezeli maja wygrac poradza sobie bez nich :!:
- kouba
- Qualità Juventino

nie boli mnie to, ze jesteś kibicem Legii, tylko to, że jesteś takie pewien jej. Masz prawo kibicować Im, są klubem a kluby mają kibiców. Tylko powtarzam, nie lubie jak ktos jest zbyt pewien siebie, bo może sie ostro 'przejechać' kiedyś. Ile to juz razy Legia miał 'zdeklasowac' rywali w lidzeDjJuve pisze:Nie mam zamiaru klocic sie z kouba ktorego bardzo boli ze jestem kibicem Legii
to jest szyderczoDjJuve pisze:bo musi odpowiedziec szyderczo na kazdego mojego posta
bosheee...odpowiedziałem na Twojego posta i przypomniałem tę historie, bo to własnie Ty zaczołeś sie śmiać ze straty pkt przez Wisłe K.DjJuve pisze:Ty smiejesz sie ze Legia przegrala z Wisla P.
hehe, pamiętam ten mecz i do najlepszych nie należał, ale popatrz na cały sezon a nie na tylko pojedyńczy mecz. Przyominasz mi mojego kolege co kibicuje Interowi i tez mi ciagle wypomina, ze Juve 2x przegrało z nimi, ale tak, i Jemu, jak i Tobie mówie jedno: 'Patrz na cały sezon a nie na poszczególne mecze' Legia moze wygrać w Krakowie (jako kibic musze liczyc sie z każdym winikiem), ale to nie znaczy że już zdobędą mistrzostwo, bo trzeba będzie walczyc do końca, a jestem pewien, ze Legia nie wygra wszystkich meczy w całej rundzie wiosennej :!:DjJuve pisze:a przypomnij sobie ze Wisla Krakow przegrala ostatnio z Legia tylko 4:1 8)
przypominam, ze w tym epizodzie mowa była o pucharach Groclinu i Legii i nie wiem dlaczego wplątałeś w to Wisłe...Występ Wisły w europejskich pucharach to całkiem inna bajka. W pucharach sie inaczej gra niż na krajowym podwórku. Jak juzsie tak czepiasz to przypomij sobie występy z zeszłego roku... i mecze z Schalke...DjJuve pisze:Groclin mial puchary a Legia nie ale moze i lepiej bo jesli mialaby odpasc z Fc ogorkami Oslo taka jak Wisla to szkoda sie kompromitowac 8)
no ja też tak myśle, bo nie ma szans aby któryś z zespołów wygrał wszystkie mcze do końca...pierwszy raz sie chyba zgadzam z TobąDjJuve pisze:Wisla-Legia juz w sobote ten mecz moim zdaniem nie rostrzygnie o mistrzostwie ale bedzie bardzo wazny.
Nie chce pisać, ze jestem pewien wygranej Wisły z Legia, bo tego nigdy nie mogę być pewny, ale uważam, ze łatwo nie oddadzą skóry. Na pewno będzie ciekawe widowisko...
A tak w roli przypomnienia to uświadom sobie to, ze ja nie jestem kibicem Wisły Kraków :!: Ja tylko uważam Ich za najlepszych w kraju. Wiesz o tym bo juz nie pierwszy raz o tym Ci pisze, a tym czasem te Twoje posty które kierujesz do mnie, brzmią tak jakbys myślał własnie na odwrót jak jest...Pozdrawiam
- Lypsky
- Juventino

Jestem pewien bo jestem kibicem tej druzyny i wierze w nia tak samo jak w Juvekouba pisze:nie boli mnie to, ze jesteś kibicem Legii, tylko to, że jesteś takie pewien jej. Masz prawo kibicować Im, są klubem a kluby mają kibiców. Tylko powtarzam, nie lubie jak ktos jest zbyt pewien siebie, bo może sie ostro 'przejechać' kiedyś. Ile to juz razy Legia miał 'zdeklasowac' rywali w lidzeDjJuve pisze:Nie mam zamiaru klocic sie z kouba ktorego bardzo boli ze jestem kibicem Legii
kouba pisze:to jest szyderczoDjJuve pisze:bo musi odpowiedziec szyderczo na kazdego mojego posta:? :? to chyba naprawde nie widziałeś szyderczego posta
(nie wnikajmy w szczegóły)Nio moze nie zawsze ale czasami troche szyderczo
Ja pytalem sie gdzie ta Wisla ktora wszyscy tak wychfalalikouba pisze:bosheee...odpowiedziałem na Twojego posta i przypomniałem tę historie, bo to własnie Ty zaczołeś sie śmiać ze straty pkt przez Wisłe K.DjJuve pisze:Ty smiejesz sie ze Legia przegrala z Wisla P.![]()
Ten mecz zapada w pamiec.Zapowiadalo sie go jako wielki pojedynek a tylko jedna druzyna istnialakouba pisze:hehe, pamiętam ten mecz i do najlepszych nie należał, ale popatrz na cały sezon a nie na tylko pojedyńczy mecz. Przyominasz mi mojego kolege co kibicuje Interowi i tez mi ciagle wypomina, ze Juve 2x przegrało z nimi, ale tak, i Jemu, jak i Tobie mówie jedno: 'Patrz na cały sezon a nie na poszczególne mecze' Legia moze wygrać w Krakowie (jako kibic musze liczyc sie z każdym winikiem), ale to nie znaczy że już zdobędą mistrzostwo, bo trzeba będzie walczyc do końca, a jestem pewien, ze Legia nie wygra wszystkich meczy w całej rundzie wiosennej :!:DjJuve pisze:a przypomnij sobie ze Wisla Krakow przegrala ostatnio z Legia tylko 4:1 8).Co do innych meczow pozyjemy zobaczymy
![]()
Sorry ale Schalke to nie Valerenga Oslo :? nie ma porownania :? Odpasc z Schalke to nie wstyd poniewaz to niezla niemiecka druzyna.Dlaczego mowisz ze wystep Wisly to inna bajka??Te same Puchary co rokukouba pisze:przypominam, ze w tym epizodzie mowa była o pucharach Groclinu i Legii i nie wiem dlaczego wplątałeś w to Wisłe...Występ Wisły w europejskich pucharach to całkiem inna bajka. W pucharach sie inaczej gra niż na krajowym podwórku. Jak juzsie tak czepiasz to przypomij sobie występy z zeszłego roku... i mecze z Schalke...DjJuve pisze:Groclin mial puchary a Legia nie ale moze i lepiej bo jesli mialaby odpasc z Fc ogorkami Oslo taka jak Wisla to szkoda sie kompromitowac 8)
Nie pierwszy kilka razy mielismy podobne zdaniekouba pisze:no ja też tak myśle, bo nie ma szans aby któryś z zespołów wygrał wszystkie mcze do końca...pierwszy raz sie chyba zgadzam z TobąDjJuve pisze:Wisla-Legia juz w sobote ten mecz moim zdaniem nie rostrzygnie o mistrzostwie ale bedzie bardzo wazny.![]()
Wiem ze mowiles pamietam jestes kibicem Gks-u.Mecz bedzie ciekawy a szanse sa wyrownanekouba pisze:Nie chce pisać, ze jestem pewien wygranej Wisły z Legia, bo tego nigdy nie mogę być pewny, ale uważam, ze łatwo nie oddadzą skóry. Na pewno będzie ciekawe widowisko...
A tak w roli przypomnienia to uświadom sobie to, ze ja nie jestem kibicem Wisły Kraków :!: Ja tylko uważam Ich za najlepszych w kraju. Wiesz o tym bo juz nie pierwszy raz o tym Ci pisze, a tym czasem te Twoje posty które kierujesz do mnie, brzmią tak jakbys myślał własnie na odwrót jak jest...PozdrawiamPozdro
- Rybeq
- Juventino

Z tymze to samo Schalke pozniej wyeliminowala Wislakouba pisze:="DjJuve"Sorry ale Schalke to nie Valerenga Oslo :? nie ma porownania :? Odpasc z Schalke to nie wstyd poniewaz to niezla niemiecka druzyna.Dlaczego mowisz ze wystep Wisly to inna bajka??Te same Puchary co rokukouba pisze:przypominam, ze w tym epizodzie mowa była o pucharach Groclinu i Legii i nie wiem dlaczego wplątałeś w to Wisłe...Występ Wisły w europejskich pucharach to całkiem inna bajka. W pucharach sie inaczej gra niż na krajowym podwórku. Jak juzsie tak czepiasz to przypomij sobie występy z zeszłego roku... i mecze z Schalke...DjJuve pisze:Groclin mial puchary a Legia nie ale moze i lepiej bo jesli mialaby odpasc z Fc ogorkami Oslo taka jak Wisla to szkoda sie kompromitowac 8)
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Lypsky
- Juventino

Oczywiscie ale wtedy to byla inna Wisla.Faktem jest ze z Valerenga przegrac to wstyd :? z Schalke moze tez ale napewno nie taki.Rybeq pisze:Z tymze to samo Schalke pozniej wyeliminowala Wislakouba pisze:="DjJuve"Sorry ale Schalke to nie Valerenga Oslo :? nie ma porownania :? Odpasc z Schalke to nie wstyd poniewaz to niezla niemiecka druzyna.Dlaczego mowisz ze wystep Wisly to inna bajka??Te same Puchary co rokukouba pisze: przypominam, ze w tym epizodzie mowa była o pucharach Groclinu i Legii i nie wiem dlaczego wplątałeś w to Wisłe...Występ Wisły w europejskich pucharach to całkiem inna bajka. W pucharach sie inaczej gra niż na krajowym podwórku. Jak juzsie tak czepiasz to przypomij sobie występy z zeszłego roku... i mecze z Schalke...