Koszulka 18/19
- endrjuJT
- Juventino
I co? Ładnie wyglada ta wlepka na naszych koszulkach w trakcie meczu! A tyle lamentowania. Faktycznie wyglada jakbyśmy mieli białe stroje. Ale jeśli chodzi o wygląd sam w sobie to bardzo ładne te koszulki mamy
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Nie.endrjuJT pisze:I co? Ładnie wyglada ta wlepka na naszych koszulkach w trakcie meczu! A tyle lamentowania. Faktycznie wyglada jakbyśmy mieli białe stroje. Ale jeśli chodzi o wygląd sam w sobie to bardzo ładne te koszulki mamy
na śmietnik
- pablo1503
- Juventino
Faktycznie, na zawodnikach nie wygląda ona tak karykaturalnie jak na zdjęciach, ale mam z nią jeden wielki problem. Nie jest to biało-czarna koszulka, a biała z dwoma czarnymi elementami na torsie.
Ostatnio zmieniony 19 maja 2018, 17:15 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.
- pumex
- Juventino
Mogę się pod powyższym podpisać. Na żywo, podczas meczu, koszulka na piłkarzach wygląda nieźle. Nie jest to może jakiś szał pał, ostatnio bywały znacznie lepsze, ale w porównaniu z wizualizacjami, nie jest źle. Powiedziałbym, że jest średnio. Jeśli chodzi o balans kolorystyczny, to mi zawsze o wiele bardziej podobała się przewaga bieli nad czernią, więc oceniając czysto pod kątem gustu, dla mnie jest ok. Choć przyznaję, że stricte pod kątem barw, nie jest to koszulka jaka być powinna.pablo1503 pisze:Faktycznie, na zawodnikach nie wygląda ona tak karykaturalnie jak na zdjęcia, ale mam z nią jeden wielki problem. Nie jest to biało-czarna koszulka, a biała z dwoma czarnymi elementami na torsie.
- wagner
- Juventino
Dopiero teraz wpadłem na to, że dwa pasy na koszulce to analogia naszego nowego herbu.
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Chrzanić to, własnie poszło zamówienie ode mnie do Juvestore na ostatnią koszulkę Buffona, w jakiej wystąpił w Juve, z obecną wlepą Jeepa, więc nie będę na nią narzekał ani podpisywał żadnej petycji.
Teraz tylko czekam, na #1 ze Szczęsnym.
Teraz tylko czekam, na #1 ze Szczęsnym.
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 23 razy
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Otóż to, tył koszulki zupełnie fatalny. Jeśli jest biała, to tak jak piszesz, obowiązkowo czarne spodenki, bo za mało tej czerni, te dwa pasy z przodu, to za mało.Wojtek pisze:No wlepa na żywo lepiej wygląda, ale jeśli chodzi o stroje to wyglądaliśmy jak Real...zdecydowanie powinny być do tego czarne spodenki.
"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Vanquish
- Qualità Juventino
Może względy praktyczne? Biały kolor nie nagrzewa tak jak czarny w pełnym słońcu i być może piłkarze na to narzekali wcześniejNicram_93 pisze:Otóż to, tył koszulki zupełnie fatalny. Jeśli jest biała, to tak jak piszesz, obowiązkowo czarne spodenki, bo za mało tej czerni, te dwa pasy z przodu, to za mało.Wojtek pisze:No wlepa na żywo lepiej wygląda, ale jeśli chodzi o stroje to wyglądaliśmy jak Real...zdecydowanie powinny być do tego czarne spodenki.
- Wojtek
- Juventino
Na bramkarskiej akurat nie ma wlepyVanquish pisze:Chrzanić to, własnie poszło zamówienie ode mnie do Juvestore na ostatnią koszulkę Buffona, w jakiej wystąpił w Juve, z obecną wlepą Jeepa, więc nie będę na nią narzekał ani podpisywał żadnej petycji.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 15 razy
Plecy mamy całe białe przez to, żeby nie było tego nienawidzonego przez kibiców "kwadrata" na nazwisko i cyfrę.Vanquish pisze:Może względy praktyczne? Biały kolor nie nagrzewa tak jak czarny w pełnym słońcu i być może piłkarze na to narzekali wcześniejNicram_93 pisze:Otóż to, tył koszulki zupełnie fatalny. Jeśli jest biała, to tak jak piszesz, obowiązkowo czarne spodenki, bo za mało tej czerni, te dwa pasy z przodu, to za mało.Wojtek pisze:No wlepa na żywo lepiej wygląda, ale jeśli chodzi o stroje to wyglądaliśmy jak Real...zdecydowanie powinny być do tego czarne spodenki.
- Vanquish
- Qualità Juventino
A to dlatego ją zamówiłemWojtek pisze:Na bramkarskiej akurat nie ma wlepyVanquish pisze:Chrzanić to, własnie poszło zamówienie ode mnie do Juvestore na ostatnią koszulkę Buffona, w jakiej wystąpił w Juve, z obecną wlepą Jeepa, więc nie będę na nią narzekał ani podpisywał żadnej petycji.
- Monte Cristo
- Juventino
Tez o tym pomyslalem. Koszulka moim zdaniem na zawodnikach ladna.wagner pisze:Dopiero teraz wpadłem na to, że dwa pasy na koszulce to analogia naszego nowego herbu.
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- Azrael
- Juventino