Koszulka 18/19
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
mówię wam: to nie pasy tylko grube szelki, Sturaro wygląda komicznie z tymi pachami i błyszcząca wlepą
ich kupno powinno być zbojkotowane przez kibiców bo za rok zrobią nam lewą część koszulki białą w prawą czarna odchodząc od pasów całkowicie, albo zrobią takie nie wiadomo co jak Interach i innych, kibice utożsamiający Juve z koszulkami w paski powinni odpowiedzieć na takie coś w jedyny możliwy sposób
ich kupno powinno być zbojkotowane przez kibiców bo za rok zrobią nam lewą część koszulki białą w prawą czarna odchodząc od pasów całkowicie, albo zrobią takie nie wiadomo co jak Interach i innych, kibice utożsamiający Juve z koszulkami w paski powinni odpowiedzieć na takie coś w jedyny możliwy sposób
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- prezes3c
- Juventino
Zgadzam się. Jedna z największych firm z odzieżą sportową nie potrfi zaprojektować porządnej koszulki w paski z wpasowanym logo JEEP-a, bez jakiś prasowanekMaly pisze:mówię wam: to nie pasy tylko grube szelki, Sturaro wygląda komicznie z tymi pachami i błyszcząca wlepą
Niech Adidas poradzi się pierwszego lepszego grafika z internetów, tyle jest świetnych amatorskich projektów, to nie, walnijmy 2 paski co wygladaja jak szelki a na środku wprasujmy naklejke dżipa i bedzie pięknie.
- Osgiliath
- Juventino
https://www.change.org/p/adidas-sostitu ... a-juventus
jak widać, dość trochę osób się wpieniło i czemu nie ma się co dziwić.
jak widać, dość trochę osób się wpieniło i czemu nie ma się co dziwić.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 15 razy
Planowałem w tym roku kupić sobie pierwsza koszulkę Juve, życie jednak szybko mnie zweryfikowała. Zwykła szmata na której nigdy nie powinien się znaleźć nasz herb.
E: Jeden mały detal a jak gigantycznie zmienia odbiór koszulki.
bez vlepy
E: Jeden mały detal a jak gigantycznie zmienia odbiór koszulki.
bez vlepy
Ostatnio zmieniony 15 maja 2018, 15:13 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 23 razy
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Mi tam nawet te szelki aż tak bardzo nie przeszkadzają, wolę cieńsze pasy, ale w zeszłym sezonie były podobne i się człowiek przyzwyczaił, ale ta wlepa z Jeepem jest paskudna, jakby to jakieś dziecko z przedszkola projektowało, a przecież w tym sezonie po tylu latach czekania, udało się od tego odstąpić. Po co, więc do tego wracać??? . Znając jednak życie, wraz z sezonem jakoś się przyzwyczaimy.
"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- notquitemytempo
- Juventino
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201805 ... c977fd.jpg
To druga albo trzecia koszulka, nie jestem pewien. Makabra. Naprawdę nie umiem pojąć, jak wiele fanowskich projektów może przewyższać oficjalny projekt, zrobiony przez profesjonalistów i zaaprobowany przez klub. Chociaż nie wiem, czy my mamy tutaj cokolwiek do gadania. Orientuje się ktoś, na jakiej zasadzie działają takie umowy? Czy klub ma jakiś wpływ na wygląd albo przynajmniej kolorystykę strojów, czy to widzimisię Adidasa?
To druga albo trzecia koszulka, nie jestem pewien. Makabra. Naprawdę nie umiem pojąć, jak wiele fanowskich projektów może przewyższać oficjalny projekt, zrobiony przez profesjonalistów i zaaprobowany przez klub. Chociaż nie wiem, czy my mamy tutaj cokolwiek do gadania. Orientuje się ktoś, na jakiej zasadzie działają takie umowy? Czy klub ma jakiś wpływ na wygląd albo przynajmniej kolorystykę strojów, czy to widzimisię Adidasa?
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Po prostu brzydka jest ta nasza nowa koszulka. Ta wlepka Jeepa wyglada paskudnie i tandetnie. Co Adidasowi strzeliło do głowy?
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Shadow Marshall
- Juventino
Ta koszulka wygląda obleśnie i tanio. Za mało pasów i ta nalepka...
- Wojtek
- Juventino
Jak To co? Wiadomo że chodzi o to żeby napis Jeep był jak najbardziej widoczny..dziwne że rok temu dali bez wlepy.Antichrist pisze:Po prostu brzydka jest ta nasza nowa koszulka. Ta wlepka Jeepa wyglada paskudnie i tandetnie. Co Adidasowi strzeliło do głowy?
Ostatnio zmieniony 15 maja 2018, 18:19 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- wieczorek00
- Juventino
Nie adidasowi tylko Jeep ma takie wymagania i chce żeby jego logo było widoczne. Miło by było gdyby poza wymaganiami sypną groszem bo to co dostajemy w porównaniu do innych wielkich klubów to śmiech na sali.Antichrist pisze:Po prostu brzydka jest ta nasza nowa koszulka. Ta wlepka Jeepa wyglada paskudnie i tandetnie. Co Adidasowi strzeliło do głowy?
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Nie sądziłem, że się da a jednak. Plecy z tym jednym półpaskiem prezentują się jeszcze gorzej niż przód naszych nowych trykotow. W połączeniu z białymi spodenkami i getrami wygląda to jakbyśmy grali w jednokolorowych strojach.
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!