Serie A 17/18 (36): JUVENTUS F.C 3-1 Bologna

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2018, 21:47

@Sorek21 Tak myślałem i ja oglądając ten mecz - chciałem się tylko upewnić. DOKŁADNIE!

Moim zdaniem, jeśli już kogoś trzeba pochwalić to Sandro!

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
DonPatch

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 05 maja 2018, 21:49

ForzaItanimulli3vujcm pisze:@DonPatch Czy ty masz klapki na oczach? Czy nie widzisz że gramy kaszane ostatnio? Nie widzisz co się dzieje. Odpuść se wyzywanie od Gimbusów, bo nikt tu nie płaczę że nie gramy Barcelony włoskiej jakiejś, tylko że dajemy 4 liter.
Czy ja gdziekolwiek napisałem, że cieszy mnie ten styl? Takich sytuacji, gdzie wieszczenie utraty scudetto wręcz wylewało się drzwiami i oknami w trakcie przerwy było miliony, a i tak jakimś cudem Juve prawie zawsze te decydujące bramki wpycha. Odnosiłem się do pseudo fana, który w trakcie przerwy (!) przegrywanego 0:1 (!!) meczu, w sytuacji, gdy mamy 4 (!!!) punkty przewagi wieszczy utratę scudetto.

Obrazek
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2018, 21:49

KOMENTUJ MECZ JUVE NA FANPAGE LUB TWITTERZE JUVEPOLAND!

#AllegriOut
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 05 maja 2018, 22:39

Douglas kolejny raz ratuje Juventus. Szkoda, że nie siadła mu bramka z tego krzyżaczka w 89 minucie, bo byłaby to bramka stadiony świata.

Obrazek
Baczu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 05 maja 2018, 22:39

Costa to gość z innej planety. Nasi przy nim wyglądają jak dzieciaki na szkolnym boisku, do których na dzień dziecka wpadł w odwiedziny profesjonalny piłkarz. Od niego powinien Max rozpoczynać ustalanie linii ataku i to jemu dobierać partnerów. Nie łapie argumentu o oszczędzaniu Douglasa, biorąc pod uwagę jak powoli był wprowadzany na poczatku, podczas gdy tacy gracze jak Higuain, Khedira czy Pjanic odpoczywają tylko wtedy gdy są kontuzjowani lub wykartkowani. Gdyby ten krzyżak wpadl... :pray:

Nicram_93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 42 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 05 maja 2018, 22:41

Jak dobrze, że mamy tego Costę, w tym momencie nasz najlepszy piłkarz :bravo: . Tyle, że przy Allegrim, jeszcze trochę i w przyszłym sezonie pewnie też przystosuje się do gównostylu. W każdym razie, scudetto na wyciągnięcie ręki, aczkolwiek z takim graniem niczego nie będę pewny dopóki wszystko nie będzie rostrzygnięte.

Obrazek
"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2018, 22:42

ForzaItanimulli3vujcm pisze:Panowie! Spokojnie! #PełnaKontrola #CynicznyJuventus #DaliśmyWędkę - to wszystko jest zaplanowane przez Motywatora...
:hellyes:

DonPatch

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 05 maja 2018, 22:43

Allegri chyba trzyma tego Costę na ławce, żeby pokazać, że ma nosa do zmian. :prochno: Szkoda, że Berna tak późno wszedł, bo liczyłem na jego bramkę. 7 scudetto już tydzień temu było pewne, teraz tylko dograć do końca sezonu i czekamy na mercato. :pray:

Obrazek
dimebag11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 79 razy
Otrzymał podziękowanie: 23 razy

Nieprzeczytany post 05 maja 2018, 22:44

Baczu pisze:Costa to gość z innej planety. Nasi przy nim wyglądają jak dzieciaki na szkolnym boisku, do których na dzień dziecka wpadł w odwiedziny profesjonalny piłkarz. Od niego powinien Max rozpoczynać ustalanie linii ataku i to jemu dobierać partnerów. Nie łapie argumentu o oszczędzaniu Douglasa, biorąc pod uwagę jak powoli był wprowadzany na poczatku, podczas gdy tacy gracze jak Higuain, Khedira czy Pjanic odpoczywają tylko wtedy gdy są kontuzjowani lub wykartkowani. Gdyby ten krzyżak wpadl... :pray:
Tak szybki piłkarz często wygląda lepiej na tle zmęczonego przeciwnika. Nie ujmuję nic Brazylijczykowi, bo całe szczęście, że trafił z wyborną formą w końcówce sezonu i jego bramki oraz asysty kolejny raz ratują nam tyłek.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
Viking

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Nieprzeczytany post 05 maja 2018, 22:46

I nie można zagrać z takim zaangażowaniem od początku ? Tylko jak nóż na szyi ?
Douglas odmienił oblicze tego meczu.
Prz kiksie Barzagliego serce do gardła podeszło. Jednak tym razem Gigi był na straży.
Niech ten sezon się kończy. Przegrupować się, pożegnać tych którzy nie pokazują zaangażowania i nie prezentują poziomu Juve i po kolejne Scudetto.

albertcamus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 maja 2018, 22:46

albertcamus pisze:Czy tylko ja mam dość Matuidiego?
Za niego D. Costa i jedziemy.

chciałbym z tego miejsca bardzo pozdrowić siebie.

Matuidi, Khedira, Barzagli, Buffon, Marchisio, Mandzukic, Lichy, Asa, Sturaro out

zdecydowanie potrzebujemy świeżej krwi, odmłodzenia składu i zawodników, którzy będą chcieli wygrać Scudetto za wszelką cenę.
Ostatnio zmieniony 05 maja 2018, 23:58 przez albertcamus, łącznie zmieniany 1 raz.

wongier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2018, 22:47

Cała społeczność Juve podzielona na #allegriout i żeby został.
Moim zdaniem jest potrzebna nowa śwież krew. Może nie koniecznie na ławce chociaż nasz trenejro irytuje i mam wrażenie że nie idziemy do przodu ale trzeba odświeżyć skład najlepiej z utrzymaniem kluczowych graczy. Niestety ale buffon i barzagli powinny się już z piłką pożegnać, do tego khedira, kolumbijczyk. Trzeba budować nowe Juve do tak nie pociągniemy w przyszłym sezonie

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2018, 22:48

Costa :bravo: :bravo: kocur! Dla mnie jest więcej wart niż Dybala. Jak w środę Mandzu wyjdzie w podstawie kosztem Costy (a pewnie tak będzie) to ja nie wiem co Maxiu ma w głowie.

Ps. Jutro świętujemy? :koszulka:

CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2018, 22:50

DonPatch pisze:Szkoda, że Berna tak późno wszedł, bo liczyłem na jego bramkę.
Ale tu nie ma co liczyć na jakiekolwiek gole kogoś, indywidualne statystyki, NIE TU! Przy Maxie to nie ma liczyć na jakiekolwiek fajerwerki. No a strzelenie gola w końcówce, przez rezerwowego, przy rozstrzygniętym wyniku, jest tak samo prawdopodobne jak hat-trick Dybali na Santiago Bernabeu...

Wątpię by ofensywni piłkarze mający indywidualne ambicje, zdecydowali się na Juventus Maxa, piłkarze którzy są/mogą być największymi gwiazdami w Europie. To drugi obok pieniędzy argument.

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 maja 2018, 22:51

ForzaItanimulli3vujcm pisze:
ForzaItanimulli3vujcm pisze:Panowie! Spokojnie! #PełnaKontrola #CynicznyJuventus #DaliśmyWędkę - to wszystko jest zaplanowane przez Motywatora...
:hellyes:
i wszystko jasne narezcie rozumiesz o co chodzi naszemu trenerowi :prochno:
Costa to inny poziom ale pilakrze Bologni nam podali reka zeby to wszystko ogarnac.

Zablokowany