Serie A 17/18 (35): Inter 2-3 JUVENTUS F.C
- wojczech7
- Juventino
Zapowiedziałem tydzień temu, że żadnego meczu do końca sezonu już nie obejrzę. Wiedziałem, że mogę się złamać, dlatego o swoim postanowieniu wspomniałem małżonce, także nie ma przebacz - tylko livescore...Jacky pisze:Jak to jest Panowie i Panie jeśli jakieś tu jeszcze są, że za każdym razem jak się ogląda to Juve to oczy krawią i można się cofnąć w rozwoju a człowiek i tak czeka na mecz? Przecież jakbyśmy grali fajny ofensywny football to człowiek by oszalał w oczekiwaniu na mecz. very happy

Niemniej liczę na pogonienie Interu.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- juvemaroko
- Juventino
Poprostu
To przez serce a nie glowa
Prawdziwa milosc prawie wszystko wybacze!
to jest prawdziwa milosc od prwie 40 lat
to byle czase kiedy sie kupowalo gazeta w poniedzialek zeby obejrzyc wynik Juve ktore gralo w sobote, a jak gralo w Europejskich pucharach w wtorek badz czwartek to sie znalo wyniku w piatek badz pozniej.
Osobiscie od kilku lat sobie obiecuje ze to ostatni ogladany mecz ale jak tylko przechodzi nastepne to zapominam i znow mi sie chce ogladac.
Obysmy byli w lepszych nastrojach dziszaj po 22h30
To przez serce a nie glowa
Prawdziwa milosc prawie wszystko wybacze!
to jest prawdziwa milosc od prwie 40 lat
to byle czase kiedy sie kupowalo gazeta w poniedzialek zeby obejrzyc wynik Juve ktore gralo w sobote, a jak gralo w Europejskich pucharach w wtorek badz czwartek to sie znalo wyniku w piatek badz pozniej.
Osobiscie od kilku lat sobie obiecuje ze to ostatni ogladany mecz ale jak tylko przechodzi nastepne to zapominam i znow mi sie chce ogladac.
Obysmy byli w lepszych nastrojach dziszaj po 22h30
- kawek
- Juventino
Od meczu z napoli uspokoilem nerwy zacząłem rzadziej czytać jp,sj i inne strony poswiecone naszej drużynie
Wchodzę patrzę na skład a tu znowu cała obrona inna aniżeli w poprzednich meczach w dodatku na Perisica Candreve i w drugiej połowie pewnie Karamoha wychodzi podstarzaly Barza który już ewidentnie nie nadąża na tym poziomie
FJ!
Wchodzę patrzę na skład a tu znowu cała obrona inna aniżeli w poprzednich meczach w dodatku na Perisica Candreve i w drugiej połowie pewnie Karamoha wychodzi podstarzaly Barza który już ewidentnie nie nadąża na tym poziomie

FJ!
- Vego
- Juventino
I to jest wg mnie duży problem Maxa, jak rotuje to juz połowa składu inna niż w poprzednim meczu, jak oni się maja zgrać. Zamiast zmienći 1, 2 zawodników. Nie wspominając o ustawieniu, tyle lat Maxa a nie potrafi się zdecydować na skuteczną i ja szlifowac.
- Shadow Marshall
- Juventino
Nieźle się zapowiada. Cuadrado na prawej obronie i oczywiście Jugol na skrzydle :facepalm2:
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Kielon jest na ławce czy to błąd? Dziwne zachowanie Maxa, dlaczego tak rotuje środkowymi obrońcami w tak ważnych meczach? Tydzień temu Howedes, a teraz Rugani i wracający po kontuzji Barzagli. Dlaczego nie Benatia?twitter pisze:Bench: Pinsoglio, Szczesny, Chiellini, Benatia, Howedes, Lichtsteiner, Asamoah, Bentancur, Marchisio, Bernardeschi, Dybala#InterJuve #FinoAllaFine #ForzaJuve

FORZA JUVE!!!
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Benatia nam zawalił dwa ostatnie ważne mecze.dawid91 pisze:Kielon jest na ławce czy to błąd? Dziwne zachowanie Maxa, dlaczego tak rotuje środkowymi obrońcami w tak ważnych meczach? Tydzień temu Howedes, a teraz Rugani i wracający po kontuzji Barzagli. Dlaczego nie Benatia?twitter pisze:Bench: Pinsoglio, Szczesny, Chiellini, Benatia, Howedes, Lichtsteiner, Asamoah, Bentancur, Marchisio, Bernardeschi, Dybala#InterJuve #FinoAllaFine #ForzaJuve
- albertcamus
- Juventino
będą się zmieniać pozycjamiShadow Marshall pisze:Nieźle się zapowiada. Cuadrado na prawej obronie i oczywiście Jugol na skrzydle :facepalm2:

Kielon nie został powołany, więc to błąd.
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
A co ten Allegri wymyślił? Nie za ofensywnie? Cuadrado na obronie? To nie w jego stylu, jednak pali się grunt pod nogami. Jak tu niektórzy słusznie zauważyli dziwna rotacja z całym środkiem obrony. Nasz zespół jest tak nieprzewidywalny ze składem na każdy następny mecz, że ciężko drugi taki znaleźć
. Mimo to jedziemy z nimi. Forza Juve!!!

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
To fakt, popełnił dwa błędy w dwóch meczach na wagę porażek. Trochę ma pecha, ale poza tym to pewny obrońca. Takie ganienie za błędy w tej fazie rozgrywek Benatii na pewno nie pomoże. Zobaczymy jak zagra Barza i Rugani, oby swoją postawą zostawili Benatie na ławie do końca sezonuPoprostu pisze:Benatia nam zawalił dwa ostatnie ważne mecze.dawid91 pisze:Kielon jest na ławce czy to błąd? Dziwne zachowanie Maxa, dlaczego tak rotuje środkowymi obrońcami w tak ważnych meczach? Tydzień temu Howedes, a teraz Rugani i wracający po kontuzji Barzagli. Dlaczego nie Benatia?twitter pisze:Bench: Pinsoglio, Szczesny, Chiellini, Benatia, Howedes, Lichtsteiner, Asamoah, Bentancur, Marchisio, Bernardeschi, Dybala#InterJuve #FinoAllaFine #ForzaJuve

FORZA JUVE!!!
- CzeczenCZN
- Juventino
Cóż, Max wie więcej od nas, on ich CODZIENNIE widzi na treningach. Poza tym ostatnio Nasza Drużyna ma kryzys, więc musiał coś wymyślić...
- Shadow Marshall
- Juventino
Masakra. Wynik tego meczu patrząc na okoliczności powinien być już dawno ustalony, a tymczasem nasi chcą dorównać w liczbie zawodników. Pjanic aż prosi się o drugie żółtko.
- Lypsky
- Juventino
Wygrywamy, inter w 10 i co? I gowno, cofnęliśmy się i nie stworzyliśmy żadnej sytuacji. Powinnismy na nich siąść, ale gramy swoje.
Cuadrado do przodu bo może skończyć z czerwona. Higuain dziś beznadziejny, chyba powinien wejść Dybała
Cuadrado do przodu bo może skończyć z czerwona. Higuain dziś beznadziejny, chyba powinien wejść Dybała
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady