Serie A 17/18 (34): JUVENTUS F.C 0-1 Napoli
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Allegri i jego gównofutbol znowu spuszczeni w toalecie. :rotfl:
Panowie jak to możliwe, przeciez była #pełnakontrola od pierwszej do ostatniej minuty? :lol:
Kibice zarabiają sto razy mniej niż ten komediant, płacą słono za bilety, przyjeżdżają z całego regionu a ten ... pluje im co tydzień w twarz.

Panowie jak to możliwe, przeciez była #pełnakontrola od pierwszej do ostatniej minuty? :lol:
Kibice zarabiają sto razy mniej niż ten komediant, płacą słono za bilety, przyjeżdżają z całego regionu a ten ... pluje im co tydzień w twarz.
calma calma
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Wstyd. Po prostu wstyd. Niestety, ale pół składu jest do wymiany. Atak, obrona, pomoc... nie byłem zwolennikiem sprowadzenia Matuidiego, ale liczyłem przynajmniej na solidność z jego strony. Tymczasem facet jest chyba jeszcze bardziej ułomną wersją Cuadrado. Khedira na swoim stałym, żenującym poziomie. Pjanic nie istniał. Benatia przy golu to chyba smsa czytał, Howedes mimo iz zagrał poprawnie to nie powinien być brany pod uwagę przy ustalaniu kadry ze wzgledu na zdrowie. Czas Lichego i Asamoaha sie w klubie juz dawno skonczyl. Costa nie miał z kim grać, podobnie Higuain odcięty od podań. Dybala niech sobie idzie nawet do interu.
- Nathan
- Juventino
Jaka? To tu były jakieś schematy? Pożycz proszę te różowe okularyHed pisze:Gra schemtayczna do porzygu.
Nie zasługujemy na Scudetto.
#Allegri out

Stupidity is immortal, so, some would live eternally.
Terribilis... Est... Locus... Iste...
Terribilis... Est... Locus... Iste...
- pablo1503
- Juventino
Od trzech lat męczę się oglądając Juventus. Nie sprawiają mi praktycznie żadnej radości. Dzisiejszy mecz wyglądał niemalże tak samo, jak wszystkie w ostatnich miesiącach, ale różniła się jedna rzecz - swojego dnia nie miał Costa/Higuain/Dybala/Pjanić/Cuadrado...
Napoli wygra albo przegra to scudetto. Od nich wszystko zależy. Brzmi to kuriozalnie, zważywszy, że nadal mamy punkt przewagi, ale patrząc na ten Juventus nie jestem w stanie sobie wyobrazić 6pkt. w meczach z Interem i Romą.
Max, odejdź, proszę.
Napoli wygra albo przegra to scudetto. Od nich wszystko zależy. Brzmi to kuriozalnie, zważywszy, że nadal mamy punkt przewagi, ale patrząc na ten Juventus nie jestem w stanie sobie wyobrazić 6pkt. w meczach z Interem i Romą.
Max, odejdź, proszę.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Czyli tak jak w przerwie pisałem, tylko się łudzę. mam dość tego sezonu i niech on się kończy bo mam już dość. Z meczu na mecz jest coraz gorzej a dziś właśnie wdupiliśmy scudetto. I możecie mnie gnoić ale tak jest, Napoli w tym sezonie zdobędzie scudetto bo bardziej na nie zasługuje. My na nie po prostu nie zasługujemy. Lubię Maxa, należę do jego obrońców ale czas pójść już w inna stronę. Odpadliśmy z LM, mieliśmy podejść do ligi na złości a Napoli nas zgwałciło. Zero zagrożenia w całym meczu, zero ambicji, to nie jest futbol tylko antyfutbol.
Może dobrze się stało jeżeli to ma zapoczątkować zmiany ?
Może dobrze się stało jeżeli to ma zapoczątkować zmiany ?

- deszczowy
- Juventino
Taaaaakże tego.
Nie jestem fanem krzyczenia #AllegriOut ale.... khm....
Nie jestem fanem krzyczenia #AllegriOut ale.... khm....
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Cały mecz było widać, że remis wyraźnie nas w tym meczu satysfakcjonuje. No i zostało to skarcone. Napoli miało dzisiaj z gry znacznie więcej od nas, w statystykach nie mamy bodajże żadnego celnego strzału!
Sami na własne życzenie zapewniliśmy sobie emocje na koniec sezony w dwóch ostatnich spotkaniach. Zawodnicy wyglądają jakby ich morale szorowało po dnie.
Sami na własne życzenie zapewniliśmy sobie emocje na koniec sezony w dwóch ostatnich spotkaniach. Zawodnicy wyglądają jakby ich morale szorowało po dnie.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 76 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Powtórka z przygody Allegriego z Milanem, gdy mieli już pewne Scudetto. Nie ma co pięknie pożegnamy Buffona.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Af cors, Licht do Buffona i ten w trybuny albo do przeciwnika i tak w kółko.Nathan pisze:Jaka? To tu były jakieś schematy? Pożycz proszę te różowe okularyHed pisze:Gra schemtayczna do porzygu.
Nie zasługujemy na Scudetto.
#Allegri out
- wojczech7
- Juventino
Miałem to napisać niezależnie od wyniku, teraz wyjdzie, że w nerwach... Nie obejrzę więcej żadnego meczu Juventusu, w którym na ławce trenerskiej usiądzie Allegri.
Szkoda życia.
Obstawiam, że już za tydzień Napoli liderem. I dobrze. Zasłużyli w 100% na scudetto, w przeciwieństwie do Juventusu.
Bukol, gdzie jesteś?
Szkoda życia.
Obstawiam, że już za tydzień Napoli liderem. I dobrze. Zasłużyli w 100% na scudetto, w przeciwieństwie do Juventusu.
Bukol, gdzie jesteś?
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- juvemaroko
- Juventino
Zagralismy najslabsze spotkanie w tym sezonie. Styl przepominal sparingi rozegranych w sierpniu kiedy kilku nowych gracze graja z soba po raz pierwsze.
2 lata temu grajac przeciwko Napoli walczylismy do konca tym razem to oni walczyli do konca i zasluzyki na ta wygrana.
Za tydzien malo prawdopodonie ze pokonamy Inter w Mediolanie wiec Napoli bedzie miala okazja wrocic na czele tabelii i w tym przepadku to raczej juz nie odda prowadzenia.
2 lata temu grajac przeciwko Napoli walczylismy do konca tym razem to oni walczyli do konca i zasluzyki na ta wygrana.
Za tydzien malo prawdopodonie ze pokonamy Inter w Mediolanie wiec Napoli bedzie miala okazja wrocic na czele tabelii i w tym przepadku to raczej juz nie odda prowadzenia.