LM 17/18 (1/4) : Real Madryt 1-3 JUVENTUS F.C
- Piotr Juvefan
- Juventino
Jakbym miał chęci cytować tutaj wszystkich :rotfl:Volto pisze:Coś pisałeś? :lol:Sorek21 pisze:My tu piszemy o nastawieniu mentalnym a trener na starcie podcina skrzydła drużynie wystawiając Jugola.
Oby tylko godnie się pożegnać bez kompromitacji.

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Sędzia to porażka jakaś.LukaszJuve pisze:Najbardziej obawiam się o jakąś głupią czerwoną kartkę..
Dybala raz przewrócił się w polu karnym ale wstawał żeby grac dalej, zero pretensji i zaraz żółta, że niby wymuszenie karnego. Ronaldo nurkuje dwa razy, łapami odgania komary i nic, zero jakiegokolwiek ostrzeżenia. :doh:
- Dunio333
- Juventino
Kurde dużo tych żółtych kartek dla nas. Oby tylko drugi mecz nie skończył się z czerwoną. Dlaczego Ronaldo nie dostaje żółtej za tyle symulek? Gramy tak dalej w drugiej połowie, oby nie było tak jak to bywa nieraz, że w drugiej nie istniejemy. Ma być inaczej!
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie wiem, kto u nas gorszy: Sandro czy Pjanic...
Dybała za probe wymuszenia elwra dostal kartke. Ronaldo nic.

Dybała za probe wymuszenia elwra dostal kartke. Ronaldo nic.
- west88
- Juventino
Szkoda zmarnowanych szans w pierwszej połowie, oczywiśCie szacunek za walkę, ale zdajecie sobie sprawę, że druga połowa nie będzie taka różowa?
Poza tym istnieje jakaś czerwona linia-jedna prostopadła piłka i możemy zapomnieć o sukcesie, tym bardziej, że trochę chaosu się wkradło w obronie.
Poza tym istnieje jakaś czerwona linia-jedna prostopadła piłka i możemy zapomnieć o sukcesie, tym bardziej, że trochę chaosu się wkradło w obronie.
- koki90
- Juventino
Mamy mega farta, ale szczęściu trzeba pomóc. Panowie jest dobrze, martwią mnie troche żółte kartki, zwłaszcza ta dla Lichtsteinera. Ronaldo mega cwaniak, potrafi wykorzystać najdrobniejszą sytuację do wysepienia żółtej. Dobrze, że sędzia na karnego się nie dał naciągnąć. Panowie zróbmy to, strzelmy jeszcze te 2 gole, bo jak Real dziś nic nie wciśnie to poziom farta osiągnie 1000%
- MVP
- Juventino
Ale jak? Ale co? Przecież Gigi poklepał przeciwników, przecież Mandżu gra, przecież Allegri to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>... Jak my to wygrywamy, no jak?!
Ktoś napisał, że szkoda bramki Marcelo, a ja podbijam. Niech nikt nie mówi już że nie mamy charakteru i woli walki, bo choćby skonczyło się bez awansu chłopaki w końcu pokazali jaja. Ba! Całego wała wyciągnęli z gaci i wciskają Realowi aż klaszcze.
Forza!
Ktoś napisał, że szkoda bramki Marcelo, a ja podbijam. Niech nikt nie mówi już że nie mamy charakteru i woli walki, bo choćby skonczyło się bez awansu chłopaki w końcu pokazali jaja. Ba! Całego wała wyciągnęli z gaci i wciskają Realowi aż klaszcze.
Forza!
- Piotr Juvefan
- Juventino
ForzaItanimulli3vujcm pisze:Jak ja kocham się mylić na plus, miałem na myśli oczywiście Mandzukica - a tu proszę! Doppietta!ForzaItanimulli3vujcm pisze:Nie rozumiem tego składu. Mieliśmy atakować a tu trójka z przodu i to taka trójka z przodu - jasne nic nie ławce by nie było - ale my nie mamy oszczędzać się na później, tylko strzelać jak najszybciej i jak najwięcej.
Obawiam się że po przerwie będzie jak w finale...
Forza już raz się myliłeś daj siana

- CzeczenCZN
- Juventino
A co tam! Idę na to!kacek_ pisze:Z drugiej strony jak przejdziemy dalej to Allegri uratuje posadę
Nie rozumiem tej zmiany za Mattie, ale okazała się genialna! Lichy kocham Cię! Khedira kocham Cię! Mandzukic kocham Cię! Jak awansujemy będę kochał wszystkie lasy i tartaki!