LM 17/18 (1/4) : Real Madryt 1-3 JUVENTUS F.C
- pumex
- Juventino
Wystarczy, że na twarzy, zamiast uśmiechu cioci-kloci, będzie mieć wypisaną piłkarską złość i skupienie. Nie musi nikogo bić.dimebag11 pisze:@pumex @Baczu @rammstein
Co waszym zdaniem powinien zrobić Buffon? Ma w tunelu najpierw wywalić każdemu z naszych po motywacyjnym plaskaczu, a graczom Realu nie podać nawet ręki zachowując się jak obrażony nastolatek?
Pierwsi w kolejce do dawania przykładu są: roześmiany Buffon majaczący coś o wyśnionym ostatnim meczu w LM na Bernabeu niezależnie od wyniku, jego koledzy, którzy kolejny raz przy niekorzystnym wyniku zwiesili głowy i odpuścili, czy np Beppe Marotta przekonujący przed kamerami, że Juventusowi pasuje bycie w top8, a zajście dalej to głównie kwestia szczęścia w losowaniu. Wobec powyższego ja nie czuję się na siłach, żeby wychodzić przed szereg i dla przykładu trąbić, że dziś wszystko się odmieni. Daj nam Boże, ale ja zwyczajnie w to nie wierzę. Jeśli ktoś ma inaczej - fantastycznie, bo prawdopodobnie jest lepszym kibicem niż ja.Swider10 pisze:Gratulacje za podejścieNajlepiej w ogóle nie włączaj TV, ale włącz na Lewego. Sorry, ale jako admin nie dajesz przykładu...
Awansu nie oczkuję, bo byłbym nieracjonalnym człowiekiem, gdybym po domowym oklepie 0:3 oczekiwał wejścia do półfinału. Swoją szansę zaprzepaściliśmy tydzień temu. Powtórzę - od naszych w tym meczu oczekuję, że nie skompromitujemy się kunktatorząc przez 3/4 spotkania. Liczę, że po prostu zakończymy tę przygodę z jajem, próbując przejąć inicjatywę i starając się maksymalnie zagrozić bramce Navasa.
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2018, 18:27 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- juvemaroko
- Juventino
Jako kibic Juve od prawie 40 lat wymagam dzis walka i determinacja zeby pokonac Realu na Bernabeo.
Czy stac nas na to ? Tak
Jaka roznica bramkowa niewaznie! Waznie zeby pokazac charakter i walczyc do konca.
Jestesmy Juve i stac na na walka z Realem wiec pokazmy to chocby w jednym spotkanie
Jak sie gra z wielka determinacja to moze i szczescia dopisze oraz rywale tez to tylko ludzie moga popelnic bledy oraz moga nie dac rade glowa jak wczoraj Barcelona. Bo przeznam ze w chwili kiedy Roma strzelila 3 gola to pomyslalem no to czas na Messi zeby zdobyl badz asystowal przy bramka dajaca awansu.
Ale widac bylo ze pilkarze Barcelony stracili swoj blysk i nie byli w stanie zatrzymac rywale.
Czy stac nas na to ? Tak
Jaka roznica bramkowa niewaznie! Waznie zeby pokazac charakter i walczyc do konca.
Jestesmy Juve i stac na na walka z Realem wiec pokazmy to chocby w jednym spotkanie
Jak sie gra z wielka determinacja to moze i szczescia dopisze oraz rywale tez to tylko ludzie moga popelnic bledy oraz moga nie dac rade glowa jak wczoraj Barcelona. Bo przeznam ze w chwili kiedy Roma strzelila 3 gola to pomyslalem no to czas na Messi zeby zdobyl badz asystowal przy bramka dajaca awansu.
Ale widac bylo ze pilkarze Barcelony stracili swoj blysk i nie byli w stanie zatrzymac rywale.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
@pumex
Dla mnie, na twarzy Buffon może mieć uśmiech błazna przez cały dzisiejszy wieczór od momentu wejścia na boisku aż do końcowego gwizdka. Może obściskiwać się ze wszystkim w tunelu (łącznie z sędziami). Najważniejsze jest to co zaprezentuje podczas meczu (choćbyśmy nawet mieli odpaść) i dotyczy to także wszystkich zawodników Juve, którzy pojawią się na murawie.
Dla mnie, na twarzy Buffon może mieć uśmiech błazna przez cały dzisiejszy wieczór od momentu wejścia na boisku aż do końcowego gwizdka. Może obściskiwać się ze wszystkim w tunelu (łącznie z sędziami). Najważniejsze jest to co zaprezentuje podczas meczu (choćbyśmy nawet mieli odpaść) i dotyczy to także wszystkich zawodników Juve, którzy pojawią się na murawie.
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2018, 18:50 przez dimebag11, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Piotr Juvefan
- Juventino
Wiecie co oglądam teraz przez 20min Romę,retransmisję wczorajszego meczu i nasuwa mi się jedno. Być może to jest klucz dlaczego tak to wyglądało a nie inaczej. Mianowicie TRYBUNY. Oni normalnie ich niosą/nieśli każde dobre zagranie nawet głupie wypicie byle dalej było kwitowane wrzawą. Cały stadion żył zwykłym zagraniem Romy a po stronie Barcy czy samego Messiego niesamowite wrzaski. Atmosfera cudowna. Wydaje mi się,że w Turynie trochę tej żywiołowości brakowało,źle z Realem nie graliśmy. Może faktycznie Buffon uśpił zapał kibiców,którzy woleli oklaskiwać rywala. Piękny gest chwalebny,ale jednak stosowany gdy nie idzie swoim.

- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
pumex pisze:Wystarczy, że na twarzy, zamiast uśmiechu cioci-kloci, będzie mieć wypisaną piłkarską złość i skupienie. Nie musi nikogo bić.dimebag11 pisze:@pumex @Baczu @rammstein
Co waszym zdaniem powinien zrobić Buffon? Ma w tunelu najpierw wywalić każdemu z naszych po motywacyjnym plaskaczu, a graczom Realu nie podać nawet ręki zachowując się jak obrażony nastolatek?
Pierwsi w kolejce do dawania przykładu są: roześmiany Buffon majaczący coś o wyśnionym ostatnim meczu w LM na Bernabeu niezależnie od wyniku, jego koledzy, którzy kolejny raz przy niekorzystnym wyniku zwiesili głowy i odpuścili, czy np Beppe Marotta przekonujący przed kamerami, że Juventusowi pasuje bycie w top8, a zajście dalej to głównie kwestia szczęścia w losowaniu. Wobec powyższego ja nie czuję się na siłach, żeby wychodzić przed szereg i dla przykładu trąbić, że dziś wszystko się odmieni. Daj nam Boże, ale ja zwyczajnie w to nie wierzę. Jeśli ktoś ma inaczej - fantastycznie, bo prawdopodobnie jest lepszym kibicem niż ja.Swider10 pisze:Gratulacje za podejścieNajlepiej w ogóle nie włączaj TV, ale włącz na Lewego. Sorry, ale jako admin nie dajesz przykładu...
Awansu nie oczkuję, bo byłbym nieracjonalnym człowiekiem, gdybym po domowym oklepie 0:3 oczekiwał wejścia do półfinału. Swoją szansę zaprzepaściliśmy tydzień temu. Powtórzę - od naszych w tym meczu oczekuję, że nie skompromitujemy się kunktatorząc przez 3/4 spotkania. Liczę, że po prostu zakończymy tę przygodę z jajem, próbując przejąć inicjatywę i starając się maksymalnie zagrozić bramce Navasa.

- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Kurcze, z jednej strony nie widzę żadnych szans, a z drugiej jest wiara, mało tego mam jakieś dobre przeczucia, że będzie blisko, ale czy awansujemy, zobaczymy. Niech chłopaki chociaż dadzą dzisiaj z siebie wszystko 

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- albertcamus
- Juventino
Wierzę. Pewnie się rozczaruję, ale będę wierzył do końca. Mam nadzieję, że nasi piłkarze również.
P.S. Nasz skład oficjalny z uefa.com:
Gigi - MDS, Benatia, Kielon, A. Sandro - Pjanic, Khedira, Matuidi - Mandzukic, Igła, D. Costa
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html#/
Ciekawostka: Real bez Benzemy, w napadzie Isco, Bale, Ronaldo
P.S. Nasz skład oficjalny z uefa.com:
Gigi - MDS, Benatia, Kielon, A. Sandro - Pjanic, Khedira, Matuidi - Mandzukic, Igła, D. Costa
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Czyli jednak Mandżukic. No szkoda, no wolałbym już tego naszego wesołego zająca bez głowy Cuadrado, który chociaż jest szybki. Z Chorwata niestety nie ma żadnego pożytku, ani na skrzydle, ani na szpicy.
Szkoda że znowu brakuje Marchisio, który mógłby wnieść trochę spokoju do tej naszej chaotycznej pomocy, ale chyba nikt się nawet nie spodziewał Włocha w pierwszym składzie.
Szkoda że znowu brakuje Marchisio, który mógłby wnieść trochę spokoju do tej naszej chaotycznej pomocy, ale chyba nikt się nawet nie spodziewał Włocha w pierwszym składzie.
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Wystawienie Mandzukicia jestem w stanie zrozumieć o tyle, że faktycznie dobrze jest mieć kogoś żwawszego do wprowadzenia z ławki.
Bardziej zastanawia mnie ciągła niechęć Maxa do Marchisio. Ale widocznie znowu oddajemy środek pola bez walki.
Bardziej zastanawia mnie ciągła niechęć Maxa do Marchisio. Ale widocznie znowu oddajemy środek pola bez walki.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Z drugiej stronie na środku obrony Realu gra jakiś no name. Na Madzura i Gonzalo jak znalazł.
Super się ogladało ten cały mecz Romy..może nie będziemy mieli kibiców,którzy nas poniosą na Bernabeu to jednak jesteśmy lepsi od Romy z całym szacunkiem za to co wczoraj zrobili.
Bronię Allegriego ,ale ten mecz będzie kluczowy w jego dalszej ocenie. Przede wszystkim dzięki Romie,która pokazała,że się da..
Chce zobaczyć nasz wielki mecz na Bernabeu :juve:
Super się ogladało ten cały mecz Romy..może nie będziemy mieli kibiców,którzy nas poniosą na Bernabeu to jednak jesteśmy lepsi od Romy z całym szacunkiem za to co wczoraj zrobili.
Bronię Allegriego ,ale ten mecz będzie kluczowy w jego dalszej ocenie. Przede wszystkim dzięki Romie,która pokazała,że się da..
Chce zobaczyć nasz wielki mecz na Bernabeu :juve:

- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Dobry duchu renowacji....albertcamus pisze: P.S. Nasz skład oficjalny z uefa.com:

Żeby tylko się nie zbłaźnili. Nic więcej jako kibic mi nie potrzebne. Forza Juventus :roll: