Liga Mistrzów 2017/2018
- Lucas87
- Juventino
Chyba nikt z romy, nie skakał do góry jak graliśmy 2/3 sezony w finale cl, to wy też się zastanówcie. Niektórych może cieszyć porażka barcy, ale poprostu okazało się, że valverde to parodysta nie trener, a pd wygra, bo real długo kaleczył.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Wojtek
- Juventino
No i? To, że oni się nie cieszyli to znaczy, że ja mam się nie cieszyć? :lol: Ja się cieszę, bo to mega sukces dla włoskiej piłki, w końcu 3 drużyna "słabej ligi" pokonuje 3-0 przyszłego mistrza najlepszej ligi świata, także tegoLucas87 pisze:Chyba nikt z romy, nie skakał do góry jak graliśmy 2/3 sezony w finale cl, to wy też się zastanówcie.

Co do dalszych rozgrywek LM to kto by nie wygrał to będzie źle. Liverpool wiadomo, Roma nie może wygrać LM, bo to by znaczyło, że jesteśmy frajerami, tyle przegranych finałów i nic, a Roma pierwszy od 84 roku i wygrana. Bayern ze względu na Vidala, a Real? No cóż, chyba najlepsza opcja, przynajmniej wtedy będzie można powiedzieć, że odpadliśmy z triumfatorem.
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2018, 23:15 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Wszyscy wiemy co znaczy Roma w pucharach.. 7-1 z MU i Bayernem. Przyszedł Monchi i Di Francesco i zaczęło to inaczej wyglądać..brzydka gra w lidze i ciułanie po 1-0 ,ale za to większa jakość w LM...wygrana w grupie a teraz to... zresztą na Cam Nou też wyglądali nieźle a wynik był złudny,kto widział te wie. Dlatego nie ma żadnych oporów,że ich docenić. Takie mecze są potrzebne w LM. Doceń to.Lucas87 pisze:Chyba nikt z romy, nie skakał do góry jak graliśmy 2/3 sezony w finale cl, to wy też się zastanówcie. Niektórych może cieszyć porażka barcy, ale poprostu okazało się, że valverde to parodysta nie trener, a pd wygra, bo real długo kaleczył.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Jestem tego samego zdania. Barcelona - wielki faworyt, pchany niesamowicie przez sędziów dostaje po ryju od Juve 3-0 a rok później od Romy, której do tej pory nikt nie brał poważnie. Mnie to cieszy jako fana Calcio a kibice Romy w ogóle mnie nie interesują.
A najgorsze jest to, że wszyscy spuszczają się nad Barsą i Messim nie zauważając innych drużyn.
Jutro flagi na masztach gimnazjów będą opuszczone do połowy
A najgorsze jest to, że wszyscy spuszczają się nad Barsą i Messim nie zauważając innych drużyn.
Jutro flagi na masztach gimnazjów będą opuszczone do połowy

Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2018, 23:24 przez MRN, łącznie zmieniany 2 razy.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
2 przyszłych mistrzów kraju już za burtą. Jutro Juventus i Bayern do kolekcji?
Gratulacje dla Romy, Valverde nie ma po co wracać na Camp Nou.
Gratulacje dla Romy, Valverde nie ma po co wracać na Camp Nou.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- CzeczenCZN
- Juventino
Wtedy Real M 13 CL, my 2 CL - kiedy ich mamy dogonić?Wojtek pisze:Real? No cóż, chyba najlepsza opcja, przynajmniej wtedy będzie można powiedzieć, że odpadliśmy z triumfatorem.
Bayern? Spoko - Vidal odszedł i wygra. Tak jak Zidane - odszedł i wygrał, tyle że ten od razu. Prztyczek w nos.
- Kolakow
- Juventino
Liczę jutro na pianę z ryja naszych, z Bayernem dało się powalczyć, teraz też można, Roma pokazała charakter, miejmy nadzieje że to nas natchnie, nie mamy nic do stracenia. Gdyby nie ten głupi błąd Chielliniego i idiotyczna kartka Dybali, nie było by dramatu a tak trzeba wierzyć w cud nr 2
Forza Juve
- Forza Juve
- Juventino
Teraz jest, ale po meczu nie była(przynajmniej nie u mnie). W sumie to nie pierwszy raz się z tym spotykam i na stronce Realu podobnie, jak Real przegra to nagle padają serwery, nawet kiedyś był tak, że tabela ligowa znikałagrande amore pisze:Strona jest czynna w wersji mobilnej (no, chyba ze cos sie zmieni). Link do artykulu meczowego + komentarze.MRN pisze:A na stronie Barcy przerwa techniczna :rotfl: :rotfl: :rotfl:
#rispettoPerROMA :hellyes:

Roma pokazała charakter, pokazała, że niemożliwe nie istnieje, my też coś zróbmy! Chociaż może limit sensacji na ten sezon jest już wyczerpany... Swoją drogą, zamiast el Clasico w finale, może włosko-włoski pojedynek
- Vimes
- Juventino
Ja chyba śnię, Roma ratuje honor włoskiej piłki eliminując Barcelonę podczas, gdy Juventus po raz kolejny obskakuje <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>?! Byłem cierpliwy, ale miarka się przebrała. W tej drużynie nie ma już dla mnie żadnych świętych krów. Każdego można sprzedać za czapkę gruszek, łącznie z Allegrim.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Zazdroszczę Romie takiej chwili, tej nocy bo po gwałcie na wyjeździe dokonali niemożliwego. Czy i my doczekamy takiej chwili kiedykolwiek ? Jak, skoro Buffon mówi w wywiadzie, że wyjdą z takim samym nastawieniem jak zawsze ? Romaniści chyba jutro seryjnie będą brali urlopy na żądanie 
Jaja jeszcze będą jak Roma wygra LM

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
No to Roma nam pokazała jak należy walczyć.
Wyśmiewany tutaj Di Francesco pokonał Barcelonę, ciekawe co nasz wybitny strateg Allegri przygotuje na dzisiejszy wieczór
. Oby tylko bez kolejnego blamażu.
Wyśmiewany tutaj Di Francesco pokonał Barcelonę, ciekawe co nasz wybitny strateg Allegri przygotuje na dzisiejszy wieczór

- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Pewnie o walce, o awans nawet nikt nie myśli w naszym obozie. Pojedziemy nie przegrać i tyle.Sila Spokoju pisze:ciekawe co nasz wybitny strateg Allegri przygotuje na dzisiejszy wieczór
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Brawo Roma. 😁 Nie spodziewałem się, że mogą to jeszcze odrobić, a tu proszę. 😁
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
raczej natchnie Real do jeszcze większego nie lekceważenia nas, oszczędzali się w lidze a teraz widzieli Romę więc podejdą do tego meczu na pełnym skupieniu... Barca dla odmiany wystawiła w lidze 1 skład na ogórków myśląc, że już są w 1/2Kolakow pisze:Roma pokazała charakter, miejmy nadzieje że to nas natchnie, nie mamy nic do stracenia.
i tak, wyśmiewany Di Francesco cały sezon w LM pokazuje jak się gra w tych rozgrywkach mając gorszy kadrowo skład a tu ludzie pieją po farciarskim 2-1 w Londynie nad kunsztem trenerskim Maksia

no i taki mały smaczek - Roma ograła Barcę w formie, liderującą w lidze, grając... 352, którym ponoć w LM nic nie można osiągnąć ;]
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- KieLoN
- Juventino
W pewnym sensie takim meczem było 3:1 z Realem w półfinale. Nie chodziło o sam wynik, bo 2:1 dla Realu to była słaba zaliczka. Chodziło o ten cały hype wokół Realu, Galacticos itp Zidane, Figo, Ronaldo... Juventus przyfarcił w pierwszym meczu, ale już w drugim Real zrobi swojeMRN pisze:Zazdroszczę Romie takiej chwili, tej nocy bo po gwałcie na wyjeździe dokonali niemożliwego. Czy i my doczekamy takiej chwili kiedykolwiek ? Jak, skoro Buffon mówi w wywiadzie, że wyjdą z takim samym nastawieniem jak zawsze ? Romaniści chyba jutro seryjnie będą brali urlopy na żądanie

Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2018, 08:56 przez KieLoN, łącznie zmieniany 1 raz.