Serie A 17/18 (30): JUVENTUS F.C 3-1 A.C Milan
- Gandalf8
- Juventino
Napoli zremisowało, więc dobrze by było dziś pokonać Milan i znowu odskoczyć drużynie Sarriego na 4 punkty. Liczę, że nasi zawodnicy zechcą się zrehabilitować za fatalny mecz ze SPAL.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- CzeczenCZN
- Juventino
To nie chodzi o to że preferuje z przecinakiem czy bez, tylko preferuje z piłkarzem który da coś drużynie. Sturaro drużynie daje praktycznie zero. Dlatego wolałbym zagrać nawet 4 środkowymi obrońcami ustawionymi w diamencie (3 stoperów i jeden jakby taki libero) niż z nim. Khedira spoko już wole jego pod każdym względem, Matuidi spoko, Sturaro to dla mnie kompletnie zbędne ogniwo, które odstaje od tej drużyny. To że Bentancur grzeje ławę jego kosztem, to jest zbrodnia przeciwko ludzkości.Piotr Juvefan pisze:Pan Allegri gra przy pełnym składzie dwoma typowymi przecinakami Khedirą i Matuidim. Ja preferuje z jednym a Ty z żadnymForzaItanimulli3vujcm pisze:No to co z tego że tak nie graliśmy? Zawsze musi być ten pierwszy raz, nie ważne jakiego zestawienia. Sądzę że miało to by ręce i nogi. Sturaro nic szczególnego by nie dał, nic ponad Bentancura.Piotr Juvefan pisze:
No ja nie przypominam sobie składu z Marchisio-Pjaniciem i Bentancurem razem. Dla mnie taką role odgrywa Khedira, Sturaro i Matuidi.
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
No i niestety jednak prosimy się o kłopoty z tym 3-5-2. Rugani znów na ławce
, Costy nie ma, a za to zabójcze skrzydła Lichy i Asamoah. I w dodatku w środku stałe trio: Khedira, Matuidi i Pjanić. Ani Marchisio, ani Bentancur. Z jednej strony nie za bardzo oszczędzamy pierwszy skład, a z drugiej kombinujemy z formacją, oby jednak to wypaliło i oby bez kontuzji.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- CzeczenCZN
- Juventino
OFICJALNIE: Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Benatia, Chiellini; Lichtsteiner, Khedira, Pjanic, Matuidi, Asamoah; Dybala, Higuain.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Co by nie mówić to hit SerieA a żadnego studio w Eleven, trochę słabo;/
przed niemieckim leci regularnie, a w SerieA od wielkiego dzwonu;/
Coś mi się wydaje,że znowu zadecyduje błysk geniuszu któregoś gracza Juve.
przed niemieckim leci regularnie, a w SerieA od wielkiego dzwonu;/
Coś mi się wydaje,że znowu zadecyduje błysk geniuszu któregoś gracza Juve.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Typowy AllegriForzaItanimulli3vujcm pisze:OFICJALNIE: Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Benatia, Chiellini; Lichtsteiner, Khedira, Pjanic, Matuidi, Asamoah; Dybala, Higuain.

- CzeczenCZN
- Juventino
Jak już zaczęliśmy gadać o tym Sturaro i zobaczyłem ten skład - który fakt faktem mi nie pasuje - to i tak ucieszyłem się z powodu braku Sturaro. De Sciglio? Szczerze wolałbym z Realem Madryt zagrać z Lichtsteinerem. Lipa że nie gramy 4312/433.Piotr Juvefan pisze:Typowy AllegriForzaItanimulli3vujcm pisze:OFICJALNIE: Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Benatia, Chiellini; Lichtsteiner, Khedira, Pjanic, Matuidi, Asamoah; Dybala, Higuain.z tymże ja oszczędził bym Chielliniego na ten mecz tak jak robi to Max z De Sciglio.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
1-0, hamulec i bronimy - ile razy bym nie oglądał, wygląda to tak samo żałośnie. Myśl taktyczna przepisem na tarcie chrzanu :hellyes: Mam nadzieję, że nowy trener nauczy ich skutecznego pressingu. Se wymyślił 3-5-2
#AllegriOut
#AllegriOut

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Nasz pressing to jest śmiech na sali
Znowu trzeba liczyć na błysk któregoś z zawodników.
Znowu trzeba liczyć na błysk któregoś z zawodników.

- Wojtek
- Juventino
Nieładnie Leo, nieładnie...
Zna ktoś odpowiedź na pytanie dlaczego się bronimy całym zespołem przed tak "mocarnym" Milanem?
Kiedy nasi idą do przodu to czuję się jak kibic Benevento, wiem, że za chwilę będzie strata i nic z tego nie będzie...Formacja do kitu!
Zna ktoś odpowiedź na pytanie dlaczego się bronimy całym zespołem przed tak "mocarnym" Milanem?

- Lypsky
- Juventino
Wytłumaczy mi ktoś za jakie grzechy musimy oglądać Lichtsteinera? Ten gość to parodia, gubi krycie, traci piłkę, każde podanie niedokładne, a jakby tego było mało to postanowił podarować Milanowi rzut rożny po którym padła bramka.
Bonucci merda.
Potrzebny jest Douglas
Bonucci merda.
Potrzebny jest Douglas
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady