LM 17/18 (1/8) : Tottenham 1-2 JUVENTUS F.C (3-4)
- daroo89
- Juventino
A czym dla Juventusu jest granie swojej piłki? Bo wydaje mi się, że my graliśmy swoje 3 tygodnie temu czyt. szybkie otwarcie wyniku i później wycofanie do głębokiej defensywy. Jak się to skończyło przeciw dobrze zorganizowanym Kogutom wszyscy wiemy.koki90 pisze:W Turynie sami skomplikowaliśmy sobie życie. Jak zagramy swoje, to w Londynie nie będzie nawet na to miejsca. Nie popełnimy dwa razy tych samych błędów.
Bukol87 pisze:Bardzo dobry w odbiorze ze świetną wydolnością. Technika jak na prawego obrońcę wystarczająca. Jest walka i duża świadomość taktyczna. Sturaro ma wszelkie atrybuty by dawać radę, nawet na poziomie LM.
- CzeczenCZN
- Juventino
Jeżeli odpadniemy, to mam nadzieje że zarząd od nowego sezonu podejmie odpowiednie kroki. Jeżeli chodzi o CL to nie rozwijamy się w niej, a nasze finały to dzieło losowania - niestety ale taka jest prawda. Tak czy siak wygrać to!
- Forza Juve
- Juventino
Mam jakieś dziwne przeczucie, że ten mecz będzie przełamaniem, początkiem mitycznej wiosny i że nasi utrą nosa tym, którzy już widzą Anglików w ćwierćfinale. Styl mnie mało interesuje, byle był awans!
Ja wierzę, Forza Juve!
Ja wierzę, Forza Juve!
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Marciniak ty... :mad2:
Poza tym zastanawiam się, która drużyna musi gonić wynik, bo z gry wychodzi, że Spurs. Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale Juventus to jeszcze strzału nie oddał
Środek pola znów przegrany - w sumie nic nowego.
1 bramka w plecy to pozytyw, bo 2-3jkę powinnismy dostawać spokojnie. 45 minut nadziei, że drugiej połowy nie zagramy jak zazwyczaj, czyt. na odwal się jak totalne przegrywy.
Koguty jak na razie klasa sama dla siebie. Napisać, że dzieli ich od Bianconerich różnica jednej to za mało. Topowy zespół bije schowanego za podwójną gardą ogórka.
#AllegriOut
Poza tym zastanawiam się, która drużyna musi gonić wynik, bo z gry wychodzi, że Spurs. Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale Juventus to jeszcze strzału nie oddał

1 bramka w plecy to pozytyw, bo 2-3jkę powinnismy dostawać spokojnie. 45 minut nadziei, że drugiej połowy nie zagramy jak zazwyczaj, czyt. na odwal się jak totalne przegrywy.
Koguty jak na razie klasa sama dla siebie. Napisać, że dzieli ich od Bianconerich różnica jednej to za mało. Topowy zespół bije schowanego za podwójną gardą ogórka.
#AllegriOut
Ostatnio zmieniony 07 marca 2018, 21:30 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- juvemaroko
- Juventino
Z taka lawka i kadra to moze wejdzie nam na dobrze ze odpadniemy dzis bo bedzie nam latwiej sie skupic na walka o scudetto.
Nie ma co obwiniac Marciniaka nawet gdyby podyktowal 11 to ani Dybala ani Higuian nie daja gwarancja ze ja wykorzestuja.
Zero pomyslow z przodu i caly czas liczymy na indywidualnego blysku.
Nie ma co obwiniac Marciniaka nawet gdyby podyktowal 11 to ani Dybala ani Higuian nie daja gwarancja ze ja wykorzestuja.
Zero pomyslow z przodu i caly czas liczymy na indywidualnego blysku.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
W sumie to ciężko o jakikolwiek optymizm, bo gramy straszną padakę. Tottenham gra kapitalnie i w pełni zasłużenie prowadzi. My gramy brzydko, Barzagli powinien dostać czerwoną kartkę za ten chamski faul. Buffon najprawdopodobniej gra swój ostatni mecz w LM.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
blagaj Claudio o przebaczenie i ratuj ten mecz ty trenerska cholero
Ostatnio zmieniony 07 marca 2018, 21:35 przez Pluto, łącznie zmieniany 1 raz.
calma calma