Serie A 17/18 (27): Lazio 0-1 JUVENTUS F.C
- PlanetJuve
- Juventino
Oho najlepszy pilkarz poprzedniego meczu na lawce a polamany Mario gra
Kolejny mecz na leb chorwata od obroncow bez udzialu pomocnikow w rozegraniu... boli mnie juz glowa :doh:
Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Benatia, Rugani; Lichtsteiner, Khedira, Pjanic, Matuidi, Asamoah; Dybala, Mandzukic.

Kolejny mecz na leb chorwata od obroncow bez udzialu pomocnikow w rozegraniu... boli mnie juz glowa :doh:
Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Benatia, Rugani; Lichtsteiner, Khedira, Pjanic, Matuidi, Asamoah; Dybala, Mandzukic.
Ostatnio zmieniony 03 marca 2018, 17:18 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vego
- Juventino
Powoli zaczyna to przypominać sytuację Allegriego w Milanie (szpital). Od kilku lat z kontuzjami były problemy, ale ten rok jest najgorszy.
Żeby się nie okazało, że na Londyn nie będzie miał kto wejść na podmęczonych rywali.
Żeby się nie okazało, że na Londyn nie będzie miał kto wejść na podmęczonych rywali.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Nędznie to wygląda
faktycznie jakby był rok 2012
Nie ważne ile. Ważne żeby były 3 punkty..

Nie ważne ile. Ważne żeby były 3 punkty..
Ostatnio zmieniony 03 marca 2018, 17:18 przez Piotr Juvefan, łącznie zmieniany 1 raz.

- kawek
- Juventino
Nawet gdybym mógł to jednak raczej odpuscilbym sobie oglądanie tego "spektaklu" :facepalm2:
Allegro chyba dostosowuje się składem do poziomu Genoi która wywipzla ostatnio 3 pkt z Rzymu grają niewiele gorszym tartakiem
Allegro chyba dostosowuje się składem do poziomu Genoi która wywipzla ostatnio 3 pkt z Rzymu grają niewiele gorszym tartakiem
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Dzięki, przyznam, że trochę wybiegłem ostatnio z obiegu. Trochę z braku czasu, a trochę - jak mi się wydaje - faktycznie straciłem trochę przyjemność z oglądania Juventusu. Choć dziś akurat może być ciekawie, głównie dlatego, że Lazio to wymagający rywal.Vego pisze:(...) Oddzielnie nadal trenował Gonzalo Higuain, który wciąż odczuwa dyskomfort w kostce. Występ Argentyńczyka na Stadio Olimpico wydaje się być coraz bardziej zagrożony.vitoo pisze:Ja mam problem z Mandżukiciem taki, że skrzydłowy z niego kiepski, ale obecnie i tak lepiej wygląda tam niż na szpicy. Zmysł strzelecki zatracił chyba na dobre.
A co z Pipitą?
Higuain ciągle ma problemy z kostką, nie zagra z Lazio, nie wiadomo czy zdąży na Tottenham
Świetnie, że zagra Mandżukić, na pewno dostanie wiele wypieszczonych centr na łepetynę od Lichtsteinera i Asamoaha.

Costa? Sandro?
Jeszcze słówko odnośnie naszego Szwajcara. Czy Wy też odnosicie wrażenie, że z niego nie ma już kompletnie żadnego pożytku i nawet sam Stephan niespecjalnie się stara na boisku? Owszem, on już jest na równi pochyłej od dłuższego czasu i już we wcześniejszych latach nie błyszczał w ofensywie, walił babole w obronie, ale chociaż wykazywał się zaangażowaniem. W ostatnich miesiącach, mam wrażenie, że jemu już się nawet nie chce biegać ani podawać piłki do kolegów. Jedyne czym się wyróżnia to przewracanie się po byle starciach z rywalami i wybijanie dosłownie każdej piłki na oślep. Poważnie, może to z tego względu, że wcześniej Szwajcar przyzwyczaił mnie do wielkiego zaangażowania, ale ostatnio mam wrażenie, że gra po prostu na totalnej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> (przepraszam za słowo, ale wydaje mi się trafne) i nawet niespecjalnie stara się ukryć to, że mu się nie chce.
Ostatnio zmieniony 03 marca 2018, 17:27 przez vitoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Na szczęście dziś nie dam rady obejrzeć tego widowiska. Mandzukic to chyba nwet ze złamaną nogą by zagrał. Ciekawe co musi czuć Costa, czyli nasz najleopszy piłkarz w ostatnich kilku tygodniach. W szlagierze ligowym siada na ławie kosztem kontuzjowanego drewniaka oraz gwiazdeczki bez formy, w dodatku po długiej przerwie po urazie.
- pumex
- Juventino
Po wyjściowym składzie aż odechciewa się oglądać
Allegri wczoraj o Douglasie: "Ha grandi qualità, è un giocatore straordinario". <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> -> ławka. Tak na wzmocnienie swoich słów :hellyes:

Allegri wczoraj o Douglasie: "Ha grandi qualità, è un giocatore straordinario". <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> -> ławka. Tak na wzmocnienie swoich słów :hellyes:

- dzodzik
- Juventino
Ja tu widzę ustawienie (6-3-1), a nie (3-5-2). Licząc wszystkich obrońców: Mandzukic, Asamoah, Lichtsteiner, Rugami, Benatia, Barzagi.PlanetJuve pisze:Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Benatia, Rugani; Lichtsteiner, Khedira, Pjanic, Matuidi, Asamoah; Dybala, Mandzukic.

"Szybki jak wiatr, cichy jak las, zażarty jak ogień, niewzruszony jak góra"
- CzeczenCZN
- Juventino
No nic, pozostaje nam liczyć na spektakularne wejście Dybali po kontuzji w formę i błysk kunsztu Pjanica. Może ta dwójka będzie robiła grę.DonPatch pisze:O Panie, Allegro to robi chyba wszystko, żeby najwięksi optymiści zaczęli jęczećCiekaw jestem, kto tu będzie robił grę.
BTW: Czuję że Mandzukic jakiegoś farfocla wciśnie. :C
- Wojtek
- Juventino
Co Ty...Przecież Pjanić musi zając się defensywą :lol: Także zostaje tylko Dybala, on musi wygrać ten mecz w pojedynkę.ForzaItanimulli3vujcm pisze:No nic, pozostaje nam liczyć na spektakularne wejście Dybali po kontuzji w formę i błysk kunsztu Pjanica. Może ta dwójka będzie robiła grę.DonPatch pisze:O Panie, Allegro to robi chyba wszystko, żeby najwięksi optymiści zaczęli jęczećCiekaw jestem, kto tu będzie robił grę.