Kosowski odejdzie z Kaiserslautern!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 14:04

Prezes Kaiserslautern Rene C. Jaeggie zapowiedział, że Kamil Kosowski po tym sezonie odejdzie z niemieckiego klubu - pisze Gazeta Wyborcza.

- Na przyszłość trzeba wnikliwiej analizować charakter piłkarzy, których sprowadzamy do klubu. Kamilowi Kosowskiemu i Jose Dominguezowi wydaje się, że mogą zarabiać pieniądze bez żadnego zaangażowania w grę - powiedział.

- Tak jednak nie będzie. Ich kontrakty wygasają po tym sezonie - dodał.

Więcej w Gazecie Wyborczej...

http://www.lechsport.pl/index.php?co=wiecej&nr=19499

Myśle ze to dobra wiadomośc dla tego zawodnika powinien sobei znależc jakis przyzwoity zespół w Serie A albo innej dobrej lidze ...... Powrót do Wisły chyab byłby jednak w tym monecie zły Trzeba mu sporo bezie płacić a Wisła sprowadziła juz na jego miesjce Edno i jest w Krakowie wielu innych wartosciowych pomocników a pzrychodzenei zawodników i ich odchodzenei co raz nei sprzyja dobzre klubowi.... ale najważniejsze ze nei bezie siedział na ławie w bardzo przeciętnym klubie.....dla mnie to nawet bezndziejnym klubie... 8)

Zawsze Wierni ! ! !
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 14:19

No i jak dla mnie to bardzo dobra wiadomość.Kosowaki w Kaiseslautern sie poprostu zmarnował, chociaż jeszcze jest czas żeby coś z niego zrobić.Ale Wloski klub wg.mnie to nie byłoby dobre rozwiązanie.

Powinien jednak wrócić do Wisy.Wtedy miałaby wieksze pole manewru.
A Kosowski napewno wniósłby coś do zespołu swoją grą...

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 15:03

Wicior pisze:Kosowaki w Kaiseslautern sie poprostu zmarnował
A ja myśle, że zbyt wysokie mniemanie miał o sobie... myślał, że jest niewiadomo jakim gwiazdorem :? Kiedy przechodził do Niemiec mówił, że to jest tylko jego przystanek przed przejściem do jakiegoś porządnego klubu z Serie A czy też Premiership. A z tego co pokazywał w Kaiselslautern nir sądze, żeby jakiświelki klub chciał go zatrudnić

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 15:44

tak ! Kosowski sie tylko zmarnował w Kaiserslautern !! w Wisle to az miło było patrzec na jego grę a tu nic nie prezentował !! mysle ze wróci do Krakowa jak najszybciej !!
:wink:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Nedved_fan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 16:22

Niech Kosa wróci do Wisły. Mnie się wydaje, że tam jego miejsce!!

"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 17:07

Wedlug mnie cala ta jego historia z Kaiserslautern byla jedna wielka klapa(zeby nie uzyc wiekszego slowa - porazka).Tak jak pisalem juz w wielu innych tematach dotyczacych jego osoby,Kosowski powinien zostac wtedy w Krakowie sezon,gora dwa i moze wowczas znalazlby sie jakis klub,ktory by mu po prostu odpowiadal(biorac pod uwage to,iz jego dyspozycja i forma nie spadalyby).
Jego wystepy w niemieckim klubie nie byly wystepami,na ktore moglyby zwrocic uwage wieksze europejskie teamy...Wystepy w Niemczech byly "nieudanym przystankiem" do dalszej sportowej kariery.Piszac tak,nie mowie,ze Kosowskiego kariera jest skreslona,ale prawde powiedziawszy watpie w to,iz znajdzie sie jakis pracodawca,z ktorego bedzie Kamil zadowolony(czyt.czy znajdzie sie w miare dobry klub,w miare jego oczekiwan)...nie mam pojecia czy postanowi powrocic do Wisly,czy tez poszukac nowego klubu.Zycze mu szczescia.
Tyle 8)

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 17:25

fajnie by bylo jak by wrocil do wisly !!!!! wisla by nie miala zadnych problemow z dostaniem sie do LM

miccoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 19:45

...
Chris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2004, 20:11

UlTrAs pisze:
Wicior pisze:Kosowaki w Kaiseslautern sie poprostu zmarnował
A ja myśle, że zbyt wysokie mniemanie miał o sobie... myślał, że jest niewiadomo jakim gwiazdorem :? Kiedy przechodził do Niemiec mówił, że to jest tylko jego przystanek przed przejściem do jakiegoś porządnego klubu z Serie A czy też Premiership. A z tego co pokazywał w Kaiselslautern nir sądze, żeby jakiświelki klub chciał go zatrudnić
Zgadzam się w 100%. Dużo osób pisze, że teraz niech sobie klub w Serie A znajdzie, Nie wiem czy tylko chętnych by było do zatrudnienia Kosowskiego. Mijający sezon tylko zepsuł mu opinię.

Juve per sempre!!!
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2004, 13:30

Może przeszedłby do JUVE, wcale nie byłby to najgorszy (wg mnie) pomysł, chociaż wolałbym widziec Krzynówka. Zobaczymy co Kosa zrobi...

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2004, 17:12

do juve kosowski???? co to to nie. jego klubem jest wisła i tam powinien wracać.Choć chievo czy siena też mogła by go dobrze wyprowmowac.

Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2004, 17:51

tak to jest jak woda sodowa odbije do łba ale dla Kosy w Wiśle na lewej flance zawsze jest miejsce Kosa wracaj przyjmiemy Cię chlebem i solą!!!

Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre :D !!
Batigol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2004, 18:15

Przeciez on jest wyporzyczony z Wisly, wiec napewno tam wroci. Z kolei to czy tam zostanie, to juz calkiem inna sprawa.
Moim zdaniem skoro Kosowski nie sprawdzil sie w Bundeslidze, to nie ma co sie brac za lepsze ligi: wloska, angielska. Dobra alternatywa wydaje sie liga holenderska- AireDivision, choc oczywiscie nikt nie wyklucza ligi polskiej.

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2004, 19:05

Batigol pisze:choc oczywiscie nikt nie wyklucza ligi polskiej.
i pewnie tak byłoby dla wszystkich najlepiej...

ODPOWIEDZ