Wszystko o Interze
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Za pare kolejek, jak Milan nastuka punktów na ogórkach to wyprzedzą merdaczy w tabeli.
W sumie troszke mi szkoda Spalettiego, bo łysego zawsze lubiłem i ceniłem, świetnie ułożył drużyne na początku sezonu, teraz wychodzi zawalone mercato przez żółtków i brak jakiejkolwiek głębi składu. Żaden poważny prezes klubu nie zostawiły trenera z Ederem do rotacji. 

- CzeczenCZN
- Juventino
Milan i Inter są siebie warte i z przyjemnością patrze na ich niemoc. Milan raptem wymęczył jakieś wygrane, ale indolencja Interu i pasmo kompromitacji też nie będą trwały wiecznie. Tak więc wszystko się wyrówna.Baczu pisze:Za pare kolejek, jak Milan nastuka punktów na ogórkach to wyprzedzą merdaczy w tabeli.![]()

- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 43 razy
Interiści chyba ciągle na feriach, od stycznia ich wywołuje, żeby dowiedzieć się czegoś ciekawego, o topowych transferach, taktyce, perspektywach na przyszłość. Widocznie nie mają czasu podzielić się z nami swoją wiedzą o Calcio 

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Czyli mecz z Bolonią to był wypadek przy pracy.
Edit: No i koniec. Lazio jutro z Hellasem, więc pewnie wieczni nadchodzący mistrzowie spadną.
Edit: No i koniec. Lazio jutro z Hellasem, więc pewnie wieczni nadchodzący mistrzowie spadną.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- zuravski
- Juventino
W tym momencie naprawdę chciałbym aby Milan wskoczył do 4 i jeżeli wciąż bedą mieli formę zwyżkową to jest ku temu szansa. Oprócz nich Roma, Napoli i my oczywiście na pierwszym miejscu. Merdaczy nienawidzę i niech sie taplają w swym gównie za przekręty, chciwość i jakikolwiek brak szacunku do reszty stawki. Te gnoje podejrzewam że spadną na 6 miejsce a przed nich wsunie sie wspomniany Milan i Sampdoria. Swoją droga niesamowite jest to że z tym gownianym klubem tylko zremisowaliśmy. W pomocy ten zespół nie istnieje a w dodatku wali straszne babole w obronie 

- prezes3c
- Juventino
Nic tak nie cieszy jak zwycięstwa Juve i porażki interu. Teraz Lazio musi wygrać i ich wyprzedzić i trzeba liczyć na to żeby Milan ich wyprzedził na koniec sezonu. Mam nadzieję że nie powąchają już nawet LM.
- CzeczenCZN
- Juventino
Wiesz, to już kwestia osobistego podejścia danego kibica. Ja osobiście zarówno Interu i Milanu nienawidzę tak samo i obydwu tym klubom życzę jak najgorzej. Trzecim do kolekcji najbardziej znienawidzonych przeze mnie klubów jest Real Madryt. No ale to jest moje.prezes3c pisze:Trzeba liczyć na to żeby Milan ich wyprzedził na koniec sezonu.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 58 razy
Benevento zdecydowanie lepsze od Interu. A Guilherme momentami ciekawie gra.Push3k pisze:Wygląda na to, że Benevento chce wygrać na wyjeździe z przyszłymi mistrzami Włoch.

- Piotr Juvefan
- Juventino
Aż sobie obejrzę 2 połowe i zobacze jak była gwiazda Legii robi z niedoszłych mistrzów wiatrak