Wszystko o SSC Napoli
- pumex
- Juventino
Matko jedyna, ile ja bym dał za Savicia w Juve. Nie uwzględniając walorów stricte defensywnych, on porusza się po boisku wypisz, wymaluj jak Vidal, na którego brak momentami cierpimy do tej pory.
A tak poza tym, to zapowiada się wartki mecz.
A tak poza tym, to zapowiada się wartki mecz.

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Niestety pomarzyc mozna tylko o Saviciu po ostatniej scysji Beppe z Lotito szanse są zadne.
Ja bym powiedzial, ze technicznie to przewyzsza Vidala. Chilijczyk to byl zawadiaka na boisku I gracz z mega wydolnoscia. Savic jest bardziej dostojny w swojej grze, mniej biega ale czysto pilkarsko chyba juz lepszy od Chilijczyka. Z Pjaniciem I Markizem w formie to bylaby pomoc na swiatowym poziomie, ale to wrecz nierealne.
Ja bym powiedzial, ze technicznie to przewyzsza Vidala. Chilijczyk to byl zawadiaka na boisku I gracz z mega wydolnoscia. Savic jest bardziej dostojny w swojej grze, mniej biega ale czysto pilkarsko chyba juz lepszy od Chilijczyka. Z Pjaniciem I Markizem w formie to bylaby pomoc na swiatowym poziomie, ale to wrecz nierealne.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
A mnie osobiście po transferze Higuaina nic już nie zdziwi. Jak będziemy mocno chcieli to ściągniemy SMS'a.
Lazio nieudana pułapka ofsajdowa i 1:1 :doh:
Lazio nieudana pułapka ofsajdowa i 1:1 :doh:

- pumex
- Juventino
W przypadku Igły można było aktywować klauzulę i tym samym pokazać środkowy palec wujkowi Aurelio. Niestety SMS nie ma w kontrakcie klauzuli odkupu - taka subtelna różnicaSila Spokoju pisze:A mnie osobiście po transferze Higuaina nic już nie zdziwi. Jak będziemy mocno chcieli to ściągniemy SMS'a.

Lazio, poza Siergiejem, miało niewiele do zaoferowania w pierwszej połowie. Jakość tworzonych akcji w Napoli była na wyższym poziomie. Podanie Jorginho palce lizać.Sila Spokoju pisze:Lazio nieudana pułapka ofsajdowa i 1:1 :doh:

- Sila Spokoju
- Juventino
Być może, ale w tamtym okienku też nikt nie wierzył w przyjście Higuaina i wyłożenie przez Juve takich pieniędzy. Jeśli nie będzie zbyt dużego zainteresowania Saviciem (mam tu na myśli teamy, które są w stanie wyłożyć 100 baniek + typu PSG, United) to wydaje mi się, że mamy szanse na pozyskanie Serba.pumex pisze:W przypadku Igły można było aktywować klauzulę i tym samym pokazać środkowy palec wujkowi Aurelio. Niestety SMS nie ma w kontrakcie klauzuli odkupu - taka subtelna różnicaSila Spokoju pisze:A mnie osobiście po transferze Higuaina nic już nie zdziwi. Jak będziemy mocno chcieli to ściągniemy SMS'a.![]()
Szkoda, że nie zainteresowaliśmy się nim okienko wcześniej, bo teraz ściągnięcie go rzeczywiście nie będzie należało do najłatwiejszych.
Jakość może i owszem, ale groźniejsze sytuacje były po stronie Lazio. Przynajmniej taki odniosłem wrażenie.pumex pisze:Lazio, poza Siergiejem, miało niewiele do zaoferowania w pierwszej połowie. Jakość tworzonych akcji w Napoli była na wyższym poziomie. Podanie Jorginho palce lizać.Sila Spokoju pisze:Lazio nieudana pułapka ofsajdowa i 1:1 :doh:

- Piotr Juvefan
- Juventino
No i swojaczek Lazio ehh...
edit: 3-1 Lider chyba jeszcze nie dzis
edit: 3-1 Lider chyba jeszcze nie dzis
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2018, 22:02 przez Piotr Juvefan, łącznie zmieniany 1 raz.

- Sila Spokoju
- Juventino
To była kwestia czasu. Lazio jak na razie nie wyszło na II połowę. Miejmy nadzieję, że się ogarną i strzelą jeszcze bramkę.
EDIT:
No i po Lazio...
EDIT:
No i po Lazio...
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2018, 22:03 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- Sila Spokoju
- Juventino
A Zielu to drugi piłkarz, którego mi strasznie szkoda. Uwielbiam gościa, dałby radę u nas 
No nic, na pierwsze miejsce w tabeli chyba przyjdzie nam się poczekać do 33 kolejki

No nic, na pierwsze miejsce w tabeli chyba przyjdzie nam się poczekać do 33 kolejki

- Osgiliath
- Juventino
Pozdro dla kontuzjowanego Ghoulama.rammstein pisze:ktoś wie może o co chodzi Mertensowi, pokazuje 1 palec i drugą reką 3 palce.
Nic to, liczyłem na Lazio, że trochę powalczy, ale Napoli + trochę szczęścia i po ptokach. Liczymy, że gdzieś indziej pogubią punkty a my sami się nie pogubimy teraz i w marcu.
- MVP
- Juventino
Ogólnie beke miałem z komentatorów jak mówili o tym że "Zieliński pozamiatał mecz". Bramki to on nie strzelił, jedyne co to najwyżej... ee odbił gola 
Asysta jednak już palce lizać. Tak jak ktoś wspomniał wcześniej, też widziałem tego chłopaka u nas jak jeszcze grał w Empoli, choć z drugiej strony wcale nie jestem przekonany czy by sobie poradził. Jednak Zielu skrojony jest idealnie pod Napoli, mały, szybki, świetna technika.
W każdym razie ja tam w tym sezonie mega się ciesze z tego jak się sprawy potoczyły, bo już strasznie nudne się robiło oglądanie Serie A od kilku lat. Oczywiście, było dużo emocji np w drugim sezonie Maxa jednak obecne rozgrywki są naprawdę, pod względem rywalizacji ofc, świetne.

Asysta jednak już palce lizać. Tak jak ktoś wspomniał wcześniej, też widziałem tego chłopaka u nas jak jeszcze grał w Empoli, choć z drugiej strony wcale nie jestem przekonany czy by sobie poradził. Jednak Zielu skrojony jest idealnie pod Napoli, mały, szybki, świetna technika.
W każdym razie ja tam w tym sezonie mega się ciesze z tego jak się sprawy potoczyły, bo już strasznie nudne się robiło oglądanie Serie A od kilku lat. Oczywiście, było dużo emocji np w drugim sezonie Maxa jednak obecne rozgrywki są naprawdę, pod względem rywalizacji ofc, świetne.
- Lypsky
- Juventino
nie musza zmieniać. Przegrają na jS i po ptokachPoprostu pisze:Ciekawe kiedy wszyscy Ci czekający na spuchniecie Napoli zmienią front i zobaczą, że się na to nie zanosi.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady