Wszystko o SSC Napoli
- darros
- Azzurri
Witam wszystkich. Jako kibic Azzurich z ciekawości zajrzałem na waszą stronę. Liczę na ciekawą dyskusję w przyszłości. Niech będzie- będe pierwszym fanem Neapolu , który się tu udzieli.Z brakiem kibicow w polsce bym polemizował- SĄ . Może nie tworzymy dużej grupy , ale tworzymy ciekawą grupę , ktora wspiera Napoli i liczy na sukcesy.
- pablo1503
- Juventino
W sumie dobrze mieć tutaj jakiegoś kibica Napoli, gdyż ciężko się doszukać jakichś informacji w polskich mediach o tym klubie. Najbardziej mam tutaj na myśli plotki transferowe, ale nie tylkodarros pisze:Witam wszystkich. Jako kibic Azzurich z ciekawości zajrzałem na waszą stronę. Liczę na ciekawą dyskusję w przyszłości. Niech będzie- będe pierwszym fanem Neapolu , który się tu udzieli.Z brakiem kibicow w polsce bym polemizował- SĄ . Może nie tworzymy dużej grupy , ale tworzymy ciekawą grupę , ktora wspiera Napoli i liczy na sukcesy.

- Alex96
- Juventino
Jak ktoś jest leniwy to się nie doszuka http://napoli24h.pl/news.php
https://www.facebook.com/SSCNapoliPolonia/
Minute mi zajęło szukanie tych stron.
- pablo1503
- Juventino
Alex96 pisze:Jak ktoś jest leniwy to się nie doszuka http://napoli24h.pl/news.php

Nigdzie nie napisałem, że nie da się znaleźć, a jedynie ciężko o porządne informacje. Stronę Napoli znam i czasem odwiedzam, ale tam poza newsami o meczu i oficjalnym zakontraktowaniu jakiegoś zawodnika, ciężko o jakieś 'lubiane' przez wszystkich plotki i ploteczki. Chociaż skoro Ty taki obcykany, to chętnie poczytam od Ciebie co się tam dzieje w Neapolu w kontekście mercato. :hellyes:
Jest masa stron poświęconych różnorakim klubom, z którym można dużo się dowiedzieć, a ta strona o Neapolitańczykach nie dostarcza po prostu zbyt wielu informacji. Ale co tam, wpisałeś w google hasło Napoli, przekopiowałeś dwa linki i cacy - pokazałeś jakim ignorantem jestem. Szkoda tylko, że absolutnie nic to nie zmieniło w wiedzy na temat, który mnie interesuje.

- darros
- Azzurri
Politano blisko przejscia do Napoli.Sam zawodnik zgodził się na taki ruch, trwają jeszcze rozmowyz włodarzami Sassuolo. Najpewniej Adam Ounas pójdzie do Sassuolo,do końca sezonu , a do tego będzię dopłata.
Z kolei Younes pozostanie w Ajaksie . Holendrzy chcieli więcej kasy niz Napoli chcialo/ mogło dać.
Z kolei Younes pozostanie w Ajaksie . Holendrzy chcieli więcej kasy niz Napoli chcialo/ mogło dać.
- kawek
- Juventino
Ciekawy bedzie ostatni dzien mercato Younes ponoc z powodow rodzinych odmowil napoli do lata, wyglada na to ze Politano albo nie jest przekonany do Neapolu albo faktycznie nasz zezowaty guru trzesie rynkiem i zablokowal go albo dla nas albo byleby nie poszedl na napolidarros pisze:Politano blisko przejscia do Napoli.Sam zawodnik zgodził się na taki ruch, trwają jeszcze rozmowyz włodarzami Sassuolo. Najpewniej Adam Ounas pójdzie do Sassuolo,do końca sezonu , a do tego będzię dopłata.
Mial byc Verdi mial byc Younes i Politano na chwile obecna nie ma nikogo odszedl Maksimovic Giach zablokowany z przejsciem do Chievo
Jak nie mieli ławki tak nie maja jej tym bardziej teraz, wyglada na to ze trio karakanow z przodu zagra 90% wszytskich meczy w sezonie chyba ze Milik sie wykuruje wczesniej
Ed odeszli Giach i Maksimovic, nie przyszedł nikt. Dam odciac sobie rękę ze napoli oleje LE i dopadnie z RB żeby skupić się na SA a Sarri z ADL będą katować pierwszą 11 do upadłego bo w Neapolu nie istnieje coś takiego jak wartościowa ławka rezerwowych
- darros
- Azzurri
Cóż ten człowiek jest w stanie wszystkich obwinić tylko nie siebie i współpracowników.Gdyby ADL i spółka od razu wzięli by się do pracy nad nowymi nabytkami to jestem przekonany , że Politano by był.A, że okienko przespali to w ciągu ostatnich godzin było za późno by kogoś ściągnąć.A tak to przy urazie Mertensa i powolnym powrocie Milika po kontuzji na Lazio nie mamy napastnika., o tym , że Callejon i Hysaj kopią się po czole i zawodnicy do rotacji z nimi by się przydali to nawet nie mam co wspominać. Ciężkie jest życie kibica Napoli.Pozostaje pobożne życzenie o brak urazów i nadzieją na ciągłość zwycięskiej serii.
- livinglegend
- Juventino
De Laurentiis ma swój świat, ale z tym że Politano nie jest wart 25 baniek, to się z nim zgodzę. Poza tym przypadek Pavolettiego pokazał, że Napoli i tak będzie wałkować swoim podstawowym trio do kontuzji i żadnej rotacji tam nie będzie, więc po prostu może nikt nie chce tam przyjść?
Arrivederci Mauro e David 

- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
tak zobaczyłem teraz, że Torino 25 października 17 r. przegrało z Fiorentiną, od tego czasu przegrało tylko raz... akurat z Napoli i to u siebie i to dość gładko hmmm;) ktoś jeszcze pisał, że mogli umówić się z Atalantą, że odpuszczenie Coppa Italai za łatwe punkty w lidze 

- kawek
- Juventino
Tak sie wlasnie konczy to o czym mowil GIacherini a mianowicie ze palacz Sarri opiera druzyne przez caly sezon na 14-15 zawodnikachDragon pisze:Ghoulam oficjalnie kończy sezon. Miał w czwartek wrócić do kadry, ale na treningu prawdopodobnie złamał rzepkę w prawej nodze (tej samej co zerwał więzadła).
Najpierw Milik kontuzja po kontuzji teraz Ghoulam a ADL powie ze to wina Juve i ich przyjaciol
- darros
- Azzurri
Trudno się nie zgodzić z tym ,że Sarri korzysta z. Max.14 piłkarzy. Do skompletowania kadry wystarczylby nowy PO i skrzydłowy. Oj będzie bolało jeśli przez brak wartościowych zmienników stracimy kilka punktów i przegramy walkę o scudetto. Cóż na razie wszystko jest możliwe ,choć jedno jest pewne- do osiągnięcia sukcesu Napoli potrzebuje masę szczęścia. Mogłoby być łatwiej gdyby nie ADL i jego skąpstwo.
- albertcamus
- Juventino
Zaraz Napoli - Lazio. Postawiłem pięć dych na Rzymian, żeby się ciekawiej oglądało.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
$$, Za Lazio AH+1.0 płacili 1.80 dzisiaj z ranaalbertcamus pisze:Zaraz Napoli - Lazio. Postawiłem pięć dych na Rzymian, żeby się ciekawiej oglądało.

Mamy 0:1