Premier League
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
O której wypowiedzi piszesz? O transferach?Poprostu pisze:Polecam przeczytać sobie pomeczowa wypowiedź Mou. :rotfl: linka nie wrzucę bo nie mam jak ale na devilpage.pl znajdziecie.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Piotr Juvefan
- Juventino
Swego czasu żałowałem,że nie trafił do nas Danilo w miejsce Alvesa. Mówiono tu,że to tylko ławkowicz i nic z niego nie będzie a wylądował w City i właśnie strzelił piękną brameczkę 

- Piotr Juvefan
- Juventino
Bardziej sugeruję,że nie bez powodu trafił do City i że Guardiola przypadkowych graczy nie bierze a tą bramką po prostu mi się przypomniałPluto pisze:Sugerujesz, że wyszło na Twoje?
Danilo zweryfikuje to jak będzie zatrzymywał Naymara czy innego Ronaldo a nie bramka z Burnley.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Idealny następca Alvesa. Niestety Marotta tak rozegrał mercato, że brakło miejsca non Eu, więc mamy Mdsa.
Interwencja i pudło sezonu w spotkaniu Burnley - City. Najpierw kapitalna parada Edersona po uderzeniu Lennona. Chwilę później Sterling nie trafia z metra do pustej. Slabiutki Kompany, po którym wyraźnie widać że ostatnie lata spędzał głównie w gabinetach lekarskich.
Niewykorzystane okazje
Interwencja i pudło sezonu w spotkaniu Burnley - City. Najpierw kapitalna parada Edersona po uderzeniu Lennona. Chwilę później Sterling nie trafia z metra do pustej. Slabiutki Kompany, po którym wyraźnie widać że ostatnie lata spędzał głównie w gabinetach lekarskich.
Niewykorzystane okazje

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- CzeczenCZN
- Juventino
Ale szalony mecz Liverpoolu z Tottenhamem! Gol Salaha na początku, w końcówce wejście Wanyamy z ławki i minutę później jego wyrównujący gol, 5 minut później pudło z karnego Kane'a, potem gol Salaha na 2-1 w 90+1 minucie i w 4 minucie doliczonego czasu znów karny dla Tottenhamu, tym razem wykorzystane przez Kane'a. Wow!
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Taka wesoła kopanina, jak zresztą cła PL, obrona Totków przy bramkach to istny cyrk, Karinus także dał popis przed strzałem Wanyamy, świetny strzałem to trzeba dodać.
No nie iwem, Van Dijk kopnał przecie Lamele i to dość konkretnie, mógł Argentyńczyk to odczuć, mnie ciekawi jak z tym pierwszym, bo wyglądało jakby Kane go wymusił, choć kontakt delikatny chyba jednak był.rammstein pisze:Ten karny na 2:2 bardzo mocno naciągany
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Ekipa Conte przegrywa właśnie z Watfordem 1-0. Niebieski grają w osłabieniu od 30 minuty. Polecam sprawdzić statystyki z tego meczu. 
E: no i mamy remis.
E2: w 6 ostatnich minut niebiescy dostają 3 bramki i przegrywaja 4-1

E: no i mamy remis.
E2: w 6 ostatnich minut niebiescy dostają 3 bramki i przegrywaja 4-1

- DonPatch
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
No trochę wstyd, ale jeżeli w zespole przegrywającym i grającym 10 na 11 jedynymi piłkarzami, którym na prawdę zależy są Kante i Hazard, to co się dziwić. Nawet Thibaut "Jestem najlepszym bramkarzem na świecie" Courtois miał wywalone przy ostatniej bramce. Conte jest już chyba wszystko jedno. Zapomniał wziąć dzisiaj rutinoscorbinu 

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Wychodzi cały kunszt Conte
Teraz wszyscy będą winni tylko nie on, zarząd do dupy, transfery do dupy czyli wszystko do dupy oprócz rozkapryszonego Antosia :lol:
Następnie dojdzie frustracja i skłócenie klubu z sędziami, mediami i siłami natury
Teraz wszyscy będą winni tylko nie on, zarząd do dupy, transfery do dupy czyli wszystko do dupy oprócz rozkapryszonego Antosia :lol:
Następnie dojdzie frustracja i skłócenie klubu z sędziami, mediami i siłami natury

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
o tak, ulżyjcie sobie że grając godzinę w osłabieniu przegrał mecz podczas gdy Allegri w analogicznej sytuacji wygrał
gdzie byliście w maju poprzedniego roku? gdzie byliście przez 3 lata gdy nas trenował? 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?