LaLiga
- CzeczenCZN
- Juventino
W 1989?! Niemożliwe - wtedy Milan pokonał Steaue 4-0.juvemaroko pisze:Byla druga w 1989 z Manchesterem United.
No jestem wiekowy
O czym ty mówisz?MRN pisze:Przepraszam, o tę mi właśnie chodziło z MU, z Steauą nie kojarzę mimo, że miałem już 9 lat
- Kruczenzo
- Juventino
Ja powiem wiecej, ostatni raz final hiszpanska druzyna przegrala 17 lat(Valencia po karnych z Bayernem, a Alaves z Liverpoolem po dogrywce), od tamtej pory 16 razy z rzedu wygrywali w finalach LM i Uefy/LE. KosmosLucas87 pisze:Bo Real albo Barca przegrają finał L.M, dopiero wtedy jak na siebie, w nim trafią.
- wagner
- Juventino
Ale jak to. Przecież to najslabsza Barcelona od lat rzekli.Lucas87 pisze:Bo Real albo Barca przegrają finał L.M, dopiero wtedy jak na siebie, w nim trafią.
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- juvemaroko
- Juventino
to bylo final zdobywcow pucharow.ForzaItanimulli3vujcm pisze:W 1989?! Niemożliwe - wtedy Milan pokonał Steaue 4-0.juvemaroko pisze:Byla druga w 1989 z Manchesterem United.
No jestem wiekowyO czym ty mówisz?MRN pisze:Przepraszam, o tę mi właśnie chodziło z MU, z Steauą nie kojarzę mimo, że miałem już 9 lat
Wtedy to byla wielka frajda bo zeby zagrac w pucharach to nalezalo wygrac tytul mistrza badz puchar kraju badz zakonczyc sezon w top 3 lub 4.
- CzeczenCZN
- Juventino
1989?! Wtedy Barcelona wygrała z Sampdoria Genoa 2-0.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Puchar_Zd ... 1988/1989)
O tym o czym Mówisz to był rok 1991. https://pl.wikipedia.org/wiki/Puchar_Zd ... 1990/1991)
No ale zgodzę się wtedy to miało większy prestiż...
O tym o czym Mówisz to był rok 1991. https://pl.wikipedia.org/wiki/Puchar_Zd ... 1990/1991)
- juvemaroko
- Juventino
Dzieki kolego ze mi uswiadomilesz ze starosc nie radosc i ze skleroza nie boli ::/:ForzaItanimulli3vujcm pisze:1989?! Wtedy Barcelona wygrała z Sampdoria Genoa 2-0.
Wogule nie pamietalem ani final Sampdorii w 1989 wtedy Barcelona o wlos nie odpadla w Poznaniu i wygrana druzynie z Genui 1990.
Pomimo ze bardzo mi sie podobala ich gra wtedy z Viallim
W sumie dobrze pamietam rok 1991 bo wtedy sledzilem Legia sluchajac przez radia BBC i myslalem ze sie uda zagrac w finale.
Hiszpanskie zespole jak malo kto dobrze sobie radza w finalach Europejskich w 20 ostanich lat stad sa na czele jesli chodzi o zdobycie Europejskich pucharow.
- pablo1503
- Juventino
Atletico już pożegnało się z Pucharem Króla, przed chwilą 'biali' odpadli z beniaminkiem, a jutro swój mecz rozgrywa Barcelona, która poległa w pierwszym spotkaniu z Espanyolem. Czyżby półfinały bez hiszpańskiej trójcy?
Real jest niesamowicie fatalny. Na dobrą sprawę wcale nie grają o wiele gorzej niż przed rokiem czy dwoma laty. Problemem jest wykończenie i brak kogoś, kto ratował ich w samej końcówce. Szykuje się spore przemeblowanie w Madrycie. to wie, może jakiś Isco czy Kross byliby do wyjęcia.

Real jest niesamowicie fatalny. Na dobrą sprawę wcale nie grają o wiele gorzej niż przed rokiem czy dwoma laty. Problemem jest wykończenie i brak kogoś, kto ratował ich w samej końcówce. Szykuje się spore przemeblowanie w Madrycie. to wie, może jakiś Isco czy Kross byliby do wyjęcia.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
no jak do 20 stycznia najlepszy strzelec Realu miał w lidze 4 gole to chyba więcej nie trzeba komentować...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- juvemaroko
- Juventino
Na 99.99% Zidane wyleci jak odpadnie z PSG w LM.Wojtek pisze:Widać jak ważna jest porządna ławka, wystarczyło, że Real ją skrócił o Jamesa,Moratę,Danilo czy Pepe i już się posypało.
Swoją drogą ciekawe kiedy zwolnią Zidane'a
Watpie ze zdola wytrzymac silna krytyka w tym przepadku.
- Poulinho
- Juventino
Zidane na 100% wyleci, pytanie czy w trakcie sezonu czy już po. Zresztą Real zapewne znowu przejdzie rewolucję i powstanie Galacticos v3.juvemaroko pisze:Na 99.99% Zidane wyleci jak odpadnie z PSG w LM.Wojtek pisze:Widać jak ważna jest porządna ławka, wystarczyło, że Real ją skrócił o Jamesa,Moratę,Danilo czy Pepe i już się posypało.
Swoją drogą ciekawe kiedy zwolnią Zidane'a
Watpie ze zdola wytrzymac silna krytyka w tym przepadku.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
znajomy mówił, że Perez nie zwalnia trenerów w trakcie sezonu, chyba że zawodnicy tego chcą jak w przypadku Beniteza więc raczej Zizu dokończy sezon jako trener Realu, w marcu przecież i tak nikogo nie znajdą ciekawego bo to nie okres na takie rzeczy...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 39 razy
- Otrzymał podziękowanie: 44 razy
Skoro znajomy mówił to nie ma tematu Panowie.Maly pisze:znajomy mówił, że Perez nie zwalnia trenerów w trakcie sezonu, chyba że zawodnicy tego chcą jak w przypadku Beniteza więc raczej Zizu dokończy sezon jako trener Realu, w marcu przecież i tak nikogo nie znajdą ciekawego bo to nie okres na takie rzeczy...
- Piotr Juvefan
- Juventino
Ktoś tu się łudził,że Barca podzieli los klubów z Madrytu a już odrobili straty. Oby tylko się zadowolili krajowym podwórkiem.

- prezes3c
- Juventino
Znajomy Twój czy Pereza?Maly pisze:znajomy mówił, że Perez nie zwalnia trenerów w trakcie sezonu, chyba że zawodnicy tego chcą jak w przypadku Beniteza więc raczej Zizu dokończy sezon jako trener Realu, w marcu przecież i tak nikogo nie znajdą ciekawego bo to nie okres na takie rzeczy...