Kontuzje
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
WlasnirKicek7 pisze:Nie tak prędko z tym Berną i Costą. Dybala nie wróci, ale Cuadrado już tak
Ja bym jednak wolal by Dybala się wyleczyl, ma mega wahania ale jak zlapie forme to jest bardzo uzyteczny dladruzyny xd
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Po meczu z Chievo za 3 pkt. dostaliśmy 3 kontuzje.
Najgorzej z Matuidim, który raczej na pewno wypada na mecz z Chievo. Stłuczony mięsień w nodze, chyba jakiś krwiak nawet.
Khedira przeciążenie w lewej nodze (?), że chodzi o Samiego to pewnie też nie zagra.
Sandro stłuczone plecy, jego powinni postawić na nogi.
Są też dobre wieści. Marchisio chyba miał jakiś przeszczep bo ma być dostępny na Chievo
Dziś razem z Buffonem mają podobno trenować. O kontuzji Cuadrado czytałem już 3 wersje...
Najgorzej z Matuidim, który raczej na pewno wypada na mecz z Chievo. Stłuczony mięsień w nodze, chyba jakiś krwiak nawet.
Khedira przeciążenie w lewej nodze (?), że chodzi o Samiego to pewnie też nie zagra.
Sandro stłuczone plecy, jego powinni postawić na nogi.
Są też dobre wieści. Marchisio chyba miał jakiś przeszczep bo ma być dostępny na Chievo

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Kontuzje nas wykańczają odkąd jest Max i ja nie rozumiem, że nikt nic z tym nie robi. O ile do Maxa naturalnie nic nie mam i chcę aby był naszym szkoleniowcem nadal to nie rozumiem jak można tych nieudaczników od przygotowania fizycznego trzymać.

- jarmel
- Redaktor
Dragon pisze:Po meczu z Chievo za 3 pkt. dostaliśmy 3 kontuzje.
Boję się w takim razie co by było gdybyśmy zagrali cały mecz na dużych obrotach, cała drużyna do wymiany?livinglegend pisze: Pozostaje napisać reklamację, że Juventus w poniedziałkowym meczu z ligowym średniakiem zadowolił się 3 punktami i o 23 już nie pamiętał z kim grał, zamiast skupić się na rozrywce dla kibiców w jednym z 50-60 meczów w sezonie i z kontuzjami w kadrze.

Tak wziął ze sobą tych samych magików którzy tak samo niszczyli zawodników w Milanie. Nie wiem tylko czy nie byli w międzyczasie wymieniani.DonPatch pisze:A to nie szkoleniowiec dobiera sobie sztab?
#AllegriOut
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Byli wymieniani i szef sztabu to podobno nowy człowiek ale jak widać kolejny nieudacznik.
Jedyne czego zazdroszczę Napoli to sztabu od przygotowania, oni bardzo ciężkie kontuzje leczą tyle co nasz sztab kontuzję mięśniową.
Jedyne czego zazdroszczę Napoli to sztabu od przygotowania, oni bardzo ciężkie kontuzje leczą tyle co nasz sztab kontuzję mięśniową.

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ale się posmialiśmy Wojtku. HahaWojtek pisze:To my już graliśmy z Chievo? Jaki wynik był? :lol:

Buffon, Sandro i Khedira z trenowali z grupą. Matuidi i Marchisio osobno.
Reszta poza ćwiczeniami.

- Kruczenzo
- Juventino
Zeby sie nagle nie okazalo ze oddanie Pjacy to byl glupi pomysl, bo sie nagle moze okazac ze zostaniemy w ofensywie na wiekszosc rundy tylko z Higuainem, Mandzukiciem, Costa i BernaRICTOR pisze:Guardala ze SKY: "Jeśli Cuadrado będzie poddany operacji to z dużym prawdopodobieństwem nie wróci przed majem."
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
skoro po operacji miałby mieć 2-3 miesiące pauzy to matematyki nie oszukasz... wychodzi maj jak w mordę strzelił
Pjaca Pjacą, na stałe gramy już 3 z przodu więc spoko, zawsze też Sandro może zagrać na lewym ataku coś jak Alves rok temu
Pjaca Pjacą, na stałe gramy już 3 z przodu więc spoko, zawsze też Sandro może zagrać na lewym ataku coś jak Alves rok temu
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- daroo89
- Juventino
Wg Tuttosport Douglas Costa nie zagra w najbliższym meczu z Sassuolo, a Bernardeschi wypada na 2-3 tygodnie. To jak? Zabójczy tercet Mandzukic-Higuain-Sturaro? 

Bukol87 pisze:Bardzo dobry w odbiorze ze świetną wydolnością. Technika jak na prawego obrońcę wystarczająca. Jest walka i duża świadomość taktyczna. Sturaro ma wszelkie atrybuty by dawać radę, nawet na poziomie LM.