Wszystko o SSC Napoli
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
A co im to przeszkadza, że graja po nas ?
Dla mnie ewidentnie ułożyli się z Atalantą bo Napoli w PW tak samo było zaangażowane co Atalanta wczoraj
Na nas Atalanta wyszła z pianą w pysku
Dla mnie ewidentnie ułożyli się z Atalantą bo Napoli w PW tak samo było zaangażowane co Atalanta wczoraj

Na nas Atalanta wyszła z pianą w pysku

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Czyli według Ciebie wynik 2-2 w tamtym meczu zawdzięczamy mocarnej i ogromnie zdeterminowanej Atalancie? Powinniśmy się cieszyć, że zatrzymali się na dwóch gałach.MRN pisze:Dostała dwójkę aby nam pocisnąć później dwie gały na 2-2...gratuluję taktu :hellyes:
To jest ten moment, w którym masz niepowtarzalną szansę przestać błaznować - wystarczy, że zamilkniesz. Twój wybór.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Bardzo dobrze,że Napoli tak naciska i nie chce się poddać. To gwarantuje,że będziemy zawsze grać w każdym meczu na serio i nie możemy sobie pozwolić na zniżkę formy;) Póki mamy -2 jest ok,bo rewanż jest w Turynie 

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Chłopie, przypieprzasz się raz za razem więc odwal się ode mnie na dobre. Kury ci pozdychały w zagrodzie ?szczypek pisze:To jest ten moment, w którym masz niepowtarzalną szansę przestać błaznować - wystarczy, że zamilkniesz. Twój wybór.
Nie wiem czyja to jest zasługa ale fakty mówią same za siebie. Poczuli krew i rzucili się na nas a doprowadzenie do remisu 2-2 to wynik woli zwycięstwa i zaangażowania jakiego wczoraj im brakowało.
Jest skrypt ukrywający posty użytkowników, zrób to ze mną co ja z Makiavelem i forzącoś tam i sprawa załatwiona - twój wybór.

- szczypek
- Juventino
Zalezność jest bardzo prosta, jeśli przestaniesz błaznować, przestaniesz być celem.MRN pisze:Chłopie, przypieprzasz się raz za razem więc odwal się ode mnie na dobre.
Fakty... Remis z Atalanta był przede wszystkim wynikiem naszego dziadostwa, nie ich zawziętości i chęci.MRN pisze:Nie wiem czyja to jest zasługa ale fakty mówią same za siebie. Poczuli krew i rzucili się na nas a doprowadzenie do remisu 2-2 to wynik woli zwycięstwa i zaangażowania jakiego wczoraj im brakowało.
- Shadow Marshall
- Juventino
Ponoć Śmieciarze złożyli ofertę za Keite Balde w wysokości 45 mln, ale Monaco odpowiedziało środkowym palcem.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Napoli już przegrywa od 1 minuty, czekamy dalej 

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
panowie, karny ewidentny, problem VAR jest tylko taki, że nadal działa na wybrane sytuacje a nie wszystkie bo mamy styczeń a ludzie jeszcze mają wątpliwości przy takich faulach i myślą, że w piłce można ciągnąc bezkarnie przeciwnika za ramię 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- szczypek
- Juventino
Ja to bym zwrócił uwagę na sytuację z 5 minuty, czyli z akcji, w której Napoli wyrównało. Co tam zrobił Mbaye to przecież mistrzostwo świata. Jak na takim poziomie można odstawić coś takiego? Jak?
- ewerthon
- Juventino
Ten temat ma już ponad 100 stron i nie widziałem tu żadnej wypowiedzi kibica lidera Serie A
. W zasadzie to rozmawiamy tutaj sami ze sobą. A no tak, zapomniałem, że oni nie mają w Polsce kibiców
No dobra, może i mają, ale mniej więcej tyle co Sassuolo.
Stawiam coś wysokoprocentowego, że Napoli podłoży się na początku swojej wiosennej przygody z Ligą Pocieszenia i skupią się na walce o Scudetto.

No dobra, może i mają, ale mniej więcej tyle co Sassuolo.
Stawiam coś wysokoprocentowego, że Napoli podłoży się na początku swojej wiosennej przygody z Ligą Pocieszenia i skupią się na walce o Scudetto.