Bluzy JuvePoland!
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jeszcze nie. Czekamy na informację od producenta o terminie dostarczenia bluz do nas. Powinno to być w przyszłym tygodniu, w związku z czym wysyłka rozpocznie się w przyszły weekend.glucik pisze:Wiadomo kiedy będzie wysyłka bluz?
Prawdopodobnie tak. Aktualnie zarówno w przypadku bluz jak i krawatów czekamy na informację o terminie dostarczenia zamówienia. Zakładając, że oba zamówienia dostaniemy w przyszłym tygodniu, to będzie możliwa wysyłka w tym samym czasie.Mikus' pisze:A Czy termin wysyłki nowego sortu bluz pokryje się z krawatami?? Jeśli będzie to parę dni to poproszę o jedną wysyłkę. Spodziewałem się przed świętami bluzy, ale nie patrzyłem w forum i nie wiedziałem o poślizgu. Najwyżej oddacie mi kasę za transport krawatu.
Jeżeli chcesz aby wysłać razem krawat i bluze to proszę wyślij taką informację na konto akcji, Gadzety_JuvePoland.
Tak. Wszystkie informacje odnośnie zamówienia znajdują się w pierwszym poście tego tematu.minka41 pisze:Witam,
czy istnieje nadal mozliwość kupna bluzy?
- Siewier
- Administrator
Bluzy mają być do odbioru w środę. Wysyłka więc od przyszłego czwartku.
Krawaty natomiast mają być gotowe do końca tygodnia, przesyłka do nas powinna dotrzeć we wtorek.
Krawaty natomiast mają być gotowe do końca tygodnia, przesyłka do nas powinna dotrzeć we wtorek.
- Siewier
- Administrator
Informacja o braku bluz była 15.12, jeżeli ktoś zostawił dane kontaktowe to dostawał również info na pw/fejsie/mailu/kom.artur_89 pisze:A mialem dostac jako prezent pod choinke xD od narzeczonej, a chyba dostane na urodziny 30 go kiepsko to wyszlo Panowie...
Były opcje, żeby czekać lub dostać pieniądze z powrotem. Nie spodziewaliśmy się tak dużego zainteresowania, szczególnie w kontekście fali krytyki przez znawców tematu. Tak więc nie uważam, żeby wyszło kiepsko.
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Super akcja i super bluza, do tego eleganckie kalendarze, naprawde należą się wielkie brawa wszystkim osobom dzięki którym mamy możliwość nabyc takie gadżety.Siewier pisze:Informacja o braku bluz była 15.12, jeżeli ktoś zostawił dane kontaktowe to dostawał również info na pw/fejsie/mailu/kom.artur_89 pisze:A mialem dostac jako prezent pod choinke xD od narzeczonej, a chyba dostane na urodziny 30 go kiepsko to wyszlo Panowie...
Były opcje, żeby czekać lub dostać pieniądze z powrotem. Nie spodziewaliśmy się tak dużego zainteresowania, szczególnie w kontekście fali krytyki przez znawców tematu. Tak więc nie uważam, żeby wyszło kiepsko.
P.s Można zapytać ile mniej więcej bluz i kalendarzy się sprzedało? Ciekawi mnie ilu kibiców się skusiło.
- paveloneddar
- Juventino
Ekstra bluza :hellyes:
- damsonikson
- Juventino
Bluza dotarła zgodnie z zapowiedziami JP. Jestem bardzo zadowolony, jakość naprawdę bardzo dobra jak na tą cenę oby więcej takich projektów!! Świetna robota JuvePoland!!!