Serie A 17/18 (20): Cagliari 0-1 JUVENTUS F.C
- Piotr Juvefan
- Juventino
Oczywiście,że tak. Póki nie mamy lidera nie można sobie pozwolić na potknięcia,tym bardziej, że wyjazd.Sorek21 pisze:Ryzykował z Cagliari ??? Serio ???

- Wojtek
- Juventino
Cagliari na Sardynii klepiemy niemiłosiernie, ostatni raz nie wygraliśmy tam w 2009 roku, ale wiadomo jaką wtedy padake grało Juve...od 2011 roku same winy i każde co najmniej dwoma golami, dziś będzie podobnie. 2:0 

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ta jasne, gdyby zdrowie pozwoliło to grałby cały sezonPush3k pisze:Allegri lubi rotację. Myślałem, że już wszyscy to wiedzą.ForzaItanimulli3vujcm pisze: Ech, Costa świetny mecz i ława. ::/:
Pjanic - Khedira
Cuadrado - Dybala - Mandzukic
Higuain.
Tylko kontuzje wymuszają zmiany.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Nikt nie mówi,że nie,ale dla pewności chciałbym mieć pewniejsze tyłyWojtek pisze:Cagliari na Sardynii klepiemy niemiłosiernie, ostatni raz nie wygraliśmy tam w 2009 roku, ale wiadomo jaką wtedy padake grało Juve...od 2011 roku same winy i każde co najmniej dwoma golami, dziś będzie podobnie. 2:0

- gregor_g4
- Juventino
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Na kanale pierwszym Elevensports będzie dzisiaj powtórka o godzinie 23:00gregor_g4 pisze:ktoś rzuci link, gdzie będzie można obejrzeć mecz nie znając wyniku tak ok 23?

EDIT:
Zgadza się. Naprawdę polecam. Wykupuje u nich pakiet od samego powstania i jestem bardzo zadowolony. 15,90zł miesięcznie to nie jest jakiś kosmiczny wydatek, a naprawdę wartogregor_g4 pisze:ale u nich chyba trzeba mieć wykupiony abonament?

Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2018, 16:13 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- gregor_g4
- Juventino
- juvemaroko
- Juventino
Fajnie byloby gdyby Higuian przelamal sie i zdobyl kolejnego gola w rozgrywkach serii A.
Malo prawdopodobnie ze z taka skutecznosc znow siegnie po tytul krola strzelcow jak kiedy gral w Napoli ale niech powalczy
Malo prawdopodobnie ze z taka skutecznosc znow siegnie po tytul krola strzelcow jak kiedy gral w Napoli ale niech powalczy

- MVP
- Juventino
Co ty jęczysz, przecież jeszcze chwilkę temu Dybala siedział na ławie, a nie było mowy o kontuzji. Tak samo rotował Cuadrą, Igłą i Mandżu zresztą jak i innymi więc jesteś cholernie tendencyjny w swoich wypowiedziach.szczypek pisze: Ta jasne, gdyby zdrowie pozwoliło to grałby cały sezon
Pjanic - Khedira
Cuadrado - Dybala - Mandzukic
Higuain.
Tylko kontuzje wymuszają zmiany.
Już mówiłem żebyście nie popadali w skrajności, bo to samo robi kolega Bukol z którym tak uwielbiacie się przepychać słownie. Ma sporo racji jak i druga strona ma sporo, ale czasem aż się patrzeć nie da na te wszystkie wypowiedzi typu "moja racja jest mojsza, bo mojszość moja jest najmojsza". No normalnie scenę z "Dnia Świra" wstawić tylko aktorów zamienić na bukoli i jego team oraz jak to się przyjęło sekte JP i flagę RP na herb Juve zmienić.
Panowie, weźcie jakąś kulturę dyskusji utrzymujcie, bo robi się padaczka na tym forum, a czytam sobie od dawna i o ile jakiś czas robiliście za niezłą rozrywkę i serio uśmiałem się nie raz jak sobie cisnęliście wzajemnie to powoli zrobiło się to żałosne.
Pykniemy Cagliari w nudnym stylu, niektórym proponuję przygotować chusteczki coby fuj fuj wytrzeć innym nie oglądać. Pozdro.
O, chyba dorównałem do waszego poziomu, co? Aha, jeszcze Forza, weź nie ćpaj.
A tak serio to szacun za odwagę i walkę

- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Zgadzam się, wydatek na pakiet ELEVEN to dobra inwestycja. Duety komentatorskie Święcicki & Kapica, lub Guziak & Dumanowski biją na łeb resztę towarzystwa w tej branży w Polsce. Ale to IMO.
Co do meczu - jeden dwa zero i odpoczywamy.
Co do meczu - jeden dwa zero i odpoczywamy.
- prezes3c
- Juventino
Również radzę przygotować się na "męczenie buły" i skromne zwycięstwo gdyż jest to zwykły mecz ligowy i liczą się 3 punkty. A 5-0 i 2-1 oznacza tyle samo punktów dla zwycięscy
Racja. "męczenie" miało być
Racja. "męczenie" miało być
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2018, 21:44 przez prezes3c, łącznie zmieniany 1 raz.
- [RAF]ErrazoR
- Juventino
Juventus: Szczesny; Barzagli, Benatia, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; Bernardeschi, Higuain, Dybala
- ewerthon
- Juventino
Jęczenie buły do jest na forum JuvePoland po każdym meczu. Tobie chyba chodziło o męczenie buły.prezes3c pisze:Również radzę przygotować się na "jęczenie buły" i skromne zwycięstwo gdyż jest to zwykły mecz ligowy i liczą się 3 punkty. A 5-0 i 2-1 oznacza tyle samo punktów dla zwycięscy
- CzeczenCZN
- Juventino
To dlaczego inne topowe europejskie kluby nie wychodzą z tego założenia? Niech mi ktoś to sensownie wytłumaczy.prezes3c pisze:Również radzę przygotować się na "jęczenie buły" i skromne zwycięstwo gdyż jest to zwykły mecz ligowy i liczą się 3 punkty. A 5-0 i 2-1 oznacza tyle samo punktów dla zwycięscy
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Niżej niż 0-3 będzie porażką...