Wszystko o SSC Napoli

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
CzeczenCZN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2017, 14:11

panlider pisze:
Maly pisze:a myślisz, że prezydent Napoli woli 1.5mln czy mistrzostwo Włoch?
Masz to swoje mistrzostwo Włoch, mieli szansę wrócić na fotel lidera, a byli bliżej porażki niż zwycięstwa :smile:
Swoją drogą udało im się na przestrzeni kilku dni pogrążyć mi dwa kupony :prochno:
Szczerze, z drugiej strony, też nie ma co śmiać się tak z tego Napoli i z tej Romy - od lat grają dobrą piłkę w Serie A, są w czubie tabeli - tyle że my sprawiamy to iż mogą grac jedynie o 2 miejsce. Nie przegrywają Scudetto z byle kim przecież. :)

https://youtu.be/ld3Ag-BCwlc

#cznandj #ripgangsquad :hi:
Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2017, 08:24

Sarri ma zamiar dokonać jakichś rotacji na mecz Coppa Italia. Ponieważ grają z Udinese, które pocisnęło podstawowy Inter, jest szansa, że klepną rezerwowe Napoli. :smile:

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2017, 20:18

Vanquish pisze:Sarri ma zamiar dokonać jakichś rotacji na mecz Coppa Italia. Ponieważ grają z Udinese, które pocisnęło podstawowy Inter, jest szansa, że klepną rezerwowe Napoli. :smile:
Napoli: Sepe; Maggio, Maksimovic, Koulibaly, Hysaj; Zielinski, Jorginho, Rog; Callejon, Ounas, Giaccherini

Udinese: Scuffet; Nuytinck, Danilo, Bochniewicz, Stryger-Larsen; Balic, Hallfredsson, Jankto, Pezzella; Matos, Bajic

Chciałem obstawić, ale wychodzi na to, że bardziej rezerwowy skład wystawiło Udinese niż Napoli.

Obrazek
rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2017, 22:35

szkoda, mecz z Crotone był kolejnym meczem, kiedy Napoli mogło stracić punkty, a jednak wyciągają ważne 3 pkt.

Lista meczów Napoli, w których byli blisko straty punktów.

Crotone - Napoli 0:1
Napoli - Sampdoria 3:2
Udinese - Napoli 0:1
Genoa - Napoli 2:3
SPAL - Napoli 2:3

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2017, 22:38

Oglądał ktoś jak się prezentował Mandragora na tle śmieciarzy?

rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2017, 22:42

oglądałem jednym okiem i widziałem tylko jedną bardzo nieudolną próbę strzału z dystansu w jego wykonaniu.

Ps. w 94 min. Crotone domagało się karnego, ale sędzia był chyba przekonany, że nic nie było i chyba sugerował zawodnikom Crotone, że nie zamierza korzystać z VAR:p

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2017, 11:45

rammstein pisze:oglądałem jednym okiem i widziałem tylko jedną bardzo nieudolną próbę strzału z dystansu w jego wykonaniu.

Ps. w 94 min. Crotone domagało się karnego, ale sędzia był chyba przekonany, że nic nie było i chyba sugerował zawodnikom Crotone, że nie zamierza korzystać z VAR:p
to jest ta sytuacja.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2018, 22:28

No to Napoli chyba leci z CI a przynajmniej wszystko na to wskazuje w 83 minucie :)

Obrazek
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2018, 09:58

po prostu kolejne potwierdzenie, że wszystko stawiają na ligę... żadna chyba nowość prawda? można już obstawiać, że odpadają z LE w lutym

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2018, 10:20

Jasne, wszystko stawiają na ligę z której też wielkie g będzie..Maly, nie dajmy się zwariować.

Obrazek
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2018, 10:28

To akurat lepiej dla nich że odpadli. Spójrzmy prawdzie w oczy, co tak naprawdę znaczy te CI? Prawie nic. Fajnie jest sobie w tym wygrać, ale ani żadnych poważnych pieniędzy ani żadnego prestiżu z tego nie ma. A dla Napoli które praktycznie nie ma ławki to dużo lepiej że będą mogli teraz bardziej skupić się na lidze.

#AllegriOut
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2018, 10:40

No tak, ale dla takiego klubu wygranie CI to jak dla nas wygranie LM a przynajmniej wnioskuję tak po ich reakcjach na zwycięstwo w finale z nami jeszcze za kadencji Conte. Zachowywali się tak jak my po wygraniu LM w 96 roku :prochno:

Obrazek
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2018, 13:04

za Conte było inne Napoli a teraz jest inne, wtedy szczytem marzeń było CI a teraz jest nim SA

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2018, 16:59

jarmel pisze:To akurat lepiej dla nich że odpadli. Spójrzmy prawdzie w oczy, co tak naprawdę znaczy te CI? Prawie nic.
4 lata temu tez miałem podobne podejście, teraz mi się odmieniło. Same emocje, ktore ten nic nie znaczący, wydawać by się mogło, finał w tych rozgrywkach wzbudza każe traktować je bardzo poważnie. O ile mecz ligowy z Cagliari, Hallasem czy Carpi nie wzbudza we mnie emocji, a cieszy mnie jedynie bramka, to w meczu finałowym Pucharu Włoch jestem w stanie być zły na zawodnika o to, że źle podał, że niedokładnie, że stracił ect. Jeśli jest trofeum, ktore wymaga wygrania kilku meczów z różnymi przeciwnikami, w przeciągu rozgrywającego się sezonu to jestem zdania, że należy o nie powalczyć, a w naszym przypadku należy je wygrać. Wystarczy sobie tylko wyobrazić sytuację, w której we wczorajszym spotkaniu z Torino przegrywamy, ciekaw jestem reakcji kibiców. Wątpię w ignorowanie i machnięcie ręką. Samo to, że jeśli w końcu komuś uda się przełamać passę zwycięstw Juve w tych rozgrywkach, drużyna która tego dokona będzie sie cieszyła z tego trofeum jakby zdobyła Mistrzostwo Świata. Reasumując Puchar Wloch jest, a jego wygrywanie cieszy.
Maly pisze:za Conte było inne Napoli a teraz jest inne, wtedy szczytem marzeń było CI a teraz jest nim SA
Neapol słabszy czy silny, zawsze pozostaje z niczym.

kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2018, 13:29

Napoli jak na razie nie istnieje. Atalanta neutralizuje wszystkie walory ofensywne ekipy Sarriego. Byle tak dalej, a po tej kolejce zostaniemy samodzielnym liderem ;)

Obrazek
ODPOWIEDZ