Serie A 17/18 (19): Hellas Verona 1-3 JUVENTUS F.C
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Amen. Upada też mit, że Wybitny Strateg długo wprowadza nowych do składu. Przykład Federico pokazuje, że chłopak zrobił błąd przechodząc do Juve, szkoda mi go bardzo. Nawet Costę wolę oglądać niż Mandżukicia. Jest tyle możliwości ustawienia składu, a my jak ćpuny do dilera po chorwackiego walczaka.Alexinhio-10 pisze: Z Mandzu na skrzydle możemy pomarzyć o LM. Sorry, ale na miejscu Costy, czy Berny gotowałoby się we mnie, gdybym widział tego typu gracza, na tej pozycji ich kosztem.

- wagner
- Juventino
Zazdroszczę kibicom, którzy w emocjonalny sposób podchodzą do wyjściowego składu w meczu z Hellasem. 

kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- jarmel
- Redaktor
No tak, bo Mandzukic ma super wykończenie :rotfl:ForzaItanimulli3vujcm pisze:Gdyby Mandzukic grał na 9 cały czas to pewnie miałby więcej bramek niż Pipita, bo Argentyńczykowi wykończenie - jego przydatność w 90% na tym polega - ostatnio leży i kwiczy...
#AllegriOut
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
^Ja też. Zremisują/przegrają napiszę, że kompro i odbębnione. 3 pkt. must have. Dybala w ustawieniu powyżej powinien grać obok Gonzalo, a za nimi Pjanić.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- CzeczenCZN
- Juventino
Napisałem wyraźnie że to Pipita ma słabo z tym OSTATNIO. Także Mario mając tyle okazji ze swoim średnim wykończeniem dałby radę.jarmel pisze:No tak, bo Mandzukic ma super wykończenie :rotfl:ForzaItanimulli3vujcm pisze:Gdyby Mandzukic grał na 9 cały czas to pewnie miałby więcej bramek niż Pipita, bo Argentyńczykowi wykończenie - jego przydatność w 90% na tym polega - ostatnio leży i kwiczy...
Fajnie że gra Bentancur

- Gandalf8
- Juventino
Przecież to będzie 4-3-3 z Dybala i Mandzu po bokach i Igła na środku a ja tu już przed meczem widzę, że pipeprzycie głupoty jakoby przegraliśmy już ten mecz, bo gra Mandzu a nie Costa czy Berna :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
I tylko Costy i Berny żal. Nie mam już raczej złudzeń, że w obu przypadkach będzie jak w pierwszym sezonie Sandro, który był zmiennikiem Evry, a więc w tym sezonie do pierwszego składu nie wskoczą, ale kto wie co będzie w kolejnym. Marchisio rzeczywiście jest już chyba dopiero 5-ty w hierarchii, nie to żebym miał coś za bardzo do Bentancura.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- CzeczenCZN
- Juventino
@Gandalf8 Nawet nie, Sandro z Evrą grali relatywnie po równo.
UWAGA, UWAGA! W wyjściowym składzie Juventusu jest tylko 1 Włoch! :C
UWAGA, UWAGA! W wyjściowym składzie Juventusu jest tylko 1 Włoch! :C
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Najbardziej irytujący u nas to Mandzukić i Lichtsteiner. Dość słabo również Bentancur. Niestety tradycyjnie jak to u nas bywa, szybka bramka = brak chęci do dalszej gry. Teoretycznie powinniśmy to spokojnie dowieźć, ale Panowie przyspieszcie trochę momentami, bo można przysnąć oglądając to spotkanie.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- CzeczenCZN
- Juventino
Parodia jakaś ten mecz. Tak wiem pełna kontrola joł joł - #CyniczneJuve #SuperStrateg #Bukol87TeamKochamyCieMax.... Tyle że co z tego? Skoro odpoczywamy i oszczędzamy się to po diabła nam ławka rezerwowych, zamiast w takich meczach ćwiczyć schematy ofensywne, to męczenie buły. 

- PlanetJuve
- Juventino
W 30 minucie nawet ruski komentator powiedział, że Mario do zmiany...
Gdyby Costa grał to by to jakoś wyglądało. Gonzalo na lini środkowej a pomocnicy na lini pola karnego- Allegri style.
Gdyby Costa grał to by to jakoś wyglądało. Gonzalo na lini środkowej a pomocnicy na lini pola karnego- Allegri style.