Serie A 17/18 (18): JUVENTUS F.C 1-0 A.S Roma
- jarmel
- Redaktor
Tu to samo :roll:Crunny pisze:https://www.flashscore.pl/mecz/GnFRrSXD/#sklady;1
Czemu tutaj Pinsoglio w pierwszym składzie, a Wojtka nie ma nawet na ławce? Nie mówcie, że jakaś kontuzja na rozgrzewce!
https://www.soccerstand.com/match/GnFRrSXD/#lineups;1
E: binio chodziło mi o soccerstanda.
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2017, 20:10 przez jarmel, łącznie zmieniany 2 razy.
#AllegriOut
- Piotr Juvefan
- Juventino
Podobnie jak z Interem.. jak do przerwy bedzie 0-0 to mamy Coste,Dybale,Berne i może w końcu wpadnie
Trzeba wygrać bo Napoli ucieka.

Trzeba wygrać bo Napoli ucieka.

- CzeczenCZN
- Juventino
Dzisiaj na Flashscore się w ogóle dzieją dziwne rzeczy - długo podczas meczu Milan - Atalanta, był zapisany gol przy Ilicicu który był cały czas na ławce - dopiero później odnotowali że wszedł za Petagne.Crunny pisze:https://www.flashscore.pl/mecz/GnFRrSXD/#sklady;1
Czemu tutaj Pinsoglio w pierwszym składzie, a Wojtka nie ma nawet na ławce? Nie mówcie, że jakaś kontuzja na rozgrzewce!

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Ten sklad to jest kpina. Allegri jest niereformowalny. Jakby mogl to by wszystkich kreatywnych zawodnikow posadzil na lawce. Az mi sie odechcialo ogladac. W LM znow nam sie to czkawka odbije.
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Panie trenerze, dlaczego znowu duet: Mandzu-Cuadrado, co muszą zrobić Berna z Costą, aby zacząć meldować się częściej w pierwszym składzie? Khedira mnie już nie dziwi, po prostu dla Maxa jest święty i się z tym pogodziłem, w sumie z Mandzu jest to samo. Jak tylko są zdrowi to grać muszą. No cóż zobaczymy co z tego wyjdzie na boisku.albertcamus pisze:Oficjalnie: Szczęsny - Barzagli, Benatia, Chiellini, Alex Sandro - Matuidi, Khedira, Pjanic - Cuadrado, Higuain, Mandzukic

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- PlanetJuve
- Juventino
Troche to dalej dziwne, że to nasze "80 milionów" mimo że jak gra to spisuje się dobrze ale nadaj przegrywa z wracającymi mo uracach Mario i Juanem. Zobaczymy. W końcu to oni rok temu zgarneli mistrzostwo.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Allegri boi się zaryzykować a zwycięstwa nie będzie jak na nich nie siądziemy. MI to wygląda ewidentnie na nastawienie na kontry. Taki już jest, oby tylko było to zwycięskie.

- Wojtek
- Juventino
Jak zwykle narzekania na Maxa, a on wie lepiej co robić. Przed interem też był płacz, że Dybala na ławce, a potem się okazało, że bez niego gramy dużo lepiej, a po jego wejściu wszystko siadło. Więc Max jak zwykle miał rację i tym razem też będzie ją miał.
Barzagli wygryzł na PO Lichego, to pokazuje jaki zjazd zaliczył Szwajcar, jego dni są już policzone w Turynie.
Barzagli wygryzł na PO Lichego, to pokazuje jaki zjazd zaliczył Szwajcar, jego dni są już policzone w Turynie.
Z interem graliśmy z kontry czy o czymś nie wiem? Pomoc i atak na inter wyglądał identycznie jak dziś, a siedzieliśmy na interze aż miło.MRN pisze:Allegri boi się zaryzykować a zwycięstwa nie będzie jak na nich nie siądziemy. MI to wygląda ewidentnie na nastawienie na kontry. Taki już jest, oby tylko było to zwycięskie.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
To raz a druga sprawa jest taka, że Lichy może się zagotować i zapracować na czerwo. Lichy zawsze w meczach z Romą ma za dużo do powiedzenia i bawi się w niepotrzebne prowokacje. Tymi niech się zajmie DDR.Wojtek pisze:Barzagli wygryzł na PO Lichego, to pokazuje jaki zjazd zaliczył Szwajcar, jego dni są już policzone w Turynie.

- CzeczenCZN
- Juventino
Jemu chyba chodziło o Cuadrado.Marat87 pisze:Na kontry z Mandżu i mega szybkim Khedirą? Na kontry to raczej z Berną i Costa.