Juventus - Lazio 1:0
- Nunez
- Juventino
Mozemy przegrac i przegramy pewno,ale bede sie cieszyl jak nie stracimy wiecej niz 2 bramkii :roll: ,chodz to chyba nie mozliwe....,mam nadzieje ze przynajmniej Fiore nas oszczedzi w tym meczuu.....
Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
- hania
- Juventino
Ja mam tylko nadzieje ze Juve sie nie skompromituje i pokaze klase. Na nic wiecej nie licze...
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- PiotrekJuveMan
- Juventino
Liczę ze nie będę świadkiem pośmiewisdka jak z Interem..

I Love Queen and Sting!!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Cóż. Ten pojedynek napewno da nam wyraz tego, czy w tym sezonie możemy liczyć chociaż na PW...
Z Lazio ostanimi laty gra nam się okropnie, niepotrafimy z nimi wygrywać, zresztą same wyniki, mówią za siebie :? Jak wspomniał BIANCONERI w obecnej dyspozycji zespołu, każda zdobyć punktowa jest cenna... Jak zawsze wierzę w zwycięstwo ale racjonalnie podsumowując sytuację, wydaje mi się, że będzie remis.
Na mecz może wybiorę sie do baru więc niechciałbym znów wyjśc z tamdąd zdołowany i zniszczony, obrazem jaki prezentowali gracze JUVE. Aż się zastanawiam czy iść
Mecz bedzie na canal+niebieski? Czyli teraz canal+sport? Bo nieorientuję się w tyh kanałach :? Nieposiadam tej stacji więc..
Z Lazio ostanimi laty gra nam się okropnie, niepotrafimy z nimi wygrywać, zresztą same wyniki, mówią za siebie :? Jak wspomniał BIANCONERI w obecnej dyspozycji zespołu, każda zdobyć punktowa jest cenna... Jak zawsze wierzę w zwycięstwo ale racjonalnie podsumowując sytuację, wydaje mi się, że będzie remis.
Na mecz może wybiorę sie do baru więc niechciałbym znów wyjśc z tamdąd zdołowany i zniszczony, obrazem jaki prezentowali gracze JUVE. Aż się zastanawiam czy iść

- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino
Po ostatnich słabiutkich wynikach Juventus nareszcie się podniesie i wygra bardzo wysoko 4-0 no co Siena potrafiła 3-0 ich klepnąć to czemu nie my
:roll:

Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!

- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino
chyba nie ale można go nazwać C+ Sport bo przewarznie leci sport czasami wyjątkowo jakiś film puszcząTi_Amo_Juventus_Dragon pisze: canal+sport
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!

- BIGGI
- Qualità Juventino
Tak, ostatnio zmienili nazwy zoltego i niebieskiego na odpowiednio Sport i Film. Meczyk oczywiscie bedzie transmitowanyJuve_Siamo_Noi_Per_Sempre pisze:chyba nie ale można go nazwać C+ Sport bo przewarznie leci sport czasami wyjątkowo jakiś film puszcząTi_Amo_Juventus_Dragon pisze: canal+sport
- Wojtom
- Juventino
ten mecz moze pokazać kto wygra Coppa Italia .... jezeli przegramy to zapewne przegramy i w PW ale ja liczę chociaż na remis z Lazio !!!! jednak stawiam na 3-2 dla Juve !! kiedys muszą sie odegrać !! Forza ...
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Vimes
- Juventino
Ja jestem pesymistą, po tym co Juve pokazało w ostatnich meczach, nie mamy szans na remis, o zwycięstwie nie wspominając. Mam tylko nadzieje, że to nie będzie totalna kompromitacja.
A tak właściwie to kiedy my ostatni raz wygraliśmy z Lazio w Rzymie
A tak właściwie to kiedy my ostatni raz wygraliśmy z Lazio w Rzymie

- FOFO
- Laziale
Yari pisze:Nawet się nie zastanawiałem skąd w herbie Lazio widnieje orzeł , ale naproawdziłeś mnie:). Legion składał się z kochort w skład których wchodziły centurie których godłem było signum . Natomiast godłem całego legionu był jak wspomniałeś orzeł. Jakich to ciekawych rzeczy można dowiedzieć się o przeciwnikachFOFO pisze:
Bardzo pieknie to ujołęs "legionom rzymskim" 8) wszakże nasz załorzyciel sugerował sie właśnie tradycja starożytnych legionów dlatego właśnie mamy Orła w Herbie klubu który jest tak naprawde prawdziwym symbolem dawnej potęgi Rzymian ( w konicu przed wejściem do Colosseum widnieje orzeł) w przeciwięstwie do MITYCZNEGO Romulusa i Romusa , ach poniosło mnie ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale i tak przegracie![]()
![]()
![]()
Ps: Dionizy widziałeś najnowszą reklame piwa Tyskie??:)):):):)
<hahaha> nie był bym tego taki pewien :!: SS Lazio 1900 ma na was jakis dziwny sposób i bende z przyjemnością oglądał wasza kolejna kleske :twisted:
"ORIGINAL FANS"-IRRIDUCIBILI-FIGHT CLUB
- 3d_man
- Juventino
hehe Johnny wydaje mi sie ze Twoj typ sie sprawdz, tylko ze przez przypadek (zdarza sie kazdemu - wybaczam Ci to
) napisales 2:1 zamist 1:2 
gdyby nam przypadkiem nie szlo to zawsze licze na pomocna dlon Legrottaglie
ps
ciekawe kto bedzie sedziowal ten mecz :roll:

gdyby nam przypadkiem nie szlo to zawsze licze na pomocna dlon Legrottaglie

ps
ciekawe kto bedzie sedziowal ten mecz :roll:
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To było w sezonie 1998/99. Wygralismy 1-3. ( 34'T.Henry, 44'N.Amoruso, 57'Mancini, 64'T.Henry). Ahh... Henry :roll:madmo pisze:Ja jestem pesymistą, po tym co Juve pokazało w ostatnich meczach, nie mamy szans na remis, o zwycięstwie nie wspominając. Mam tylko nadzieje, że to nie będzie totalna kompromitacja.
A tak właściwie to kiedy my ostatni raz wygraliśmy z Lazio w Rzymie![]()
P.S Więcej wiary w JUVE kolego :twisted:

- Juverulez!
- Juventino