Serie A 17/18 (17): Bologna 0-3 JUVENTUS F.C
- wagner
- Juventino
A inni swoje postrzeganie sytuacji jadą na stereotypie.Pluto pisze:za tragiczną formę dostają pierwszy skład na przełamanie?
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Tragiczna forma De Sciglio? Wydaje mi się, że ostatnio prezentował się solidnie.
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- CzeczenCZN
- Juventino
Po meczu z Olympiakosem napisałem że Dybala powinien ze trzy mecze przesiedzieć na lawie, ale nie wierzę że Allegri to zrobi - jednak zrobił, póki co już dwa. Propsy dla Tego Pana.Poprostu pisze:Allegri: 'Dybala dropped in Bologna'
Dybala ława jutro.
Sandro i Rugani zagrają od początku.

- juvemaroko
- Juventino
Mam nadzeje ze wpadka lidera zmobilizuje naszych zeby zagrac kolejnego spotkanie nie stracac gola i skutecznie zeby zgarnac komplet punktow.
- Wojtek
- Juventino
Nie potrafię zrozumieć Mandzu w pierwszym składzie w takim meczu..rozumiem go na inter czy Napoli gdzie trzeba więcej pracować w obronie, ale nie w meczu z Bologna gdzie potrzeba będzie więcej kreatywności w ataku pozycyjnym.
- dominikowaty
- Redaktor
Cieszy brak Dybali, ale martwi mnie ciągłe pomijanie Marchisio..
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ja nie wiem co muszą zrobić Khedira z Mandzu żeby ich Max posadził na ławce... Może jakby zaczęli ładować samobóje, to Allegri by doszedł do wniosku że jednak warto dać szanse komuś innemu? Tak rzekomo dbamy o ItalJuve, a tymczasem na ławce kosztem tego wesołego duetu kiszą się wychowanek i największy wloski talent od lat.
- CzeczenCZN
- Juventino
Nie no mam nadzieje że Mandzu wyczerpał już limit pudeł w meczu z Interem. Liczę na rajdy Sandro i współprace na linii Pjanic - Costa - Higuain.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Dybala kryzysik niech sobie posiedzi troche. Liczę na jakieś 20min dla Pjacy 

- PlanetJuve
- Juventino
Albo on albo Barza. Przynajmniej Benatia jest już pewniakiem.Poprostu pisze:A przypadkiem Allegro na konferencji nie powiedział, że dzisiaj zagra Rugani?