Serie A 17/18 (16): JUVENTUS F.C 0-0 Inter
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Wygląda to dość dobrze. Świetna gra w destrukcji i defensywie. Niestety ze względu na skład atak nam trochę kuleje. Mimo paru okazji, mamy jednak problemy z konstruowaniem akcji. Dzisiaj da się to jednak oglądać, tym bardziej, że patrząc przed meczem po składzie byłem bardzo sceptycznie nastawiony do naszej gry. Liczę na wejście kogoś z trójki: Berna, Dybala lub Costa i rozruszanie trochę bardziej naszym atakiem. Ten mecz trzeba wygrać, bo Inter dzisiaj póki co bardzo słaby (nie widzę tej wielkiej potęgi
), dlatego w drugiej musimy coś strzelić.

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Przepraszam, czy ja straciłem przytomność i mamy czerwiec, a Inter został mistrzem kraju? Bo jak słucham polskich komentatorów to ostatni raz tak ktoś się spusz**** nad jakąś drużyną, to Szpakowski za czasów Barcelony Guardioli.
Ale do rzeczy.
Juventus gra nieźle, a Inter wbrew temu co głoszą te cudaki nie potrafi oddać strzału na naszą bramkę. Szkoda, że Mario nie trafił czegoś z tych swoich dwóch setek, ale i tak gra Juve daję dobry prognostyk na drugą połowę.
Ale do rzeczy.
Juventus gra nieźle, a Inter wbrew temu co głoszą te cudaki nie potrafi oddać strzału na naszą bramkę. Szkoda, że Mario nie trafił czegoś z tych swoich dwóch setek, ale i tak gra Juve daję dobry prognostyk na drugą połowę.
- juvemaroko
- Juventino
Narazie mecz rozegrany jak spotkanie z Napoli.
Narazie Cuandrado i Mandzur stworzyli dwie najlepsze okazje zeby pokonac Handanovica.
W drugiej polowie niech Wchodza Dybala, Costa lub Bernardeschi zeby dobic merdasow i wywalczyc komplet punktow.
Narazie Cuandrado i Mandzur stworzyli dwie najlepsze okazje zeby pokonac Handanovica.
W drugiej polowie niech Wchodza Dybala, Costa lub Bernardeschi zeby dobic merdasow i wywalczyc komplet punktow.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Najlepsza akcja w ostatnich sekundach Matuidi'ego, jest kontra biegnie, biegnie, a wsparcia z lewej strony od Asamoah nie ma
Nieskuteczność i tyle, w takich pojedynkach takie akcje jak te z początku Mandzukic'a trzeba wykorzystywać, bo już nie za dużo może się przytrafić. Irytuje mnie Cuadrado, czasem pociągnie z piłką, by zaraz stracić, lub niedokładnie podać. O Bobie z lewej strony nie wspomnę, który raz przepuścił piłkę z czego candreva mógł dośrodkować i mogło być groźnie.

- CzeczenCZN
- Juventino
Dybala? Lepiej by dzisiaj odpokutował, wejdzie i znów się zacznie to co ostatnio - chociaż mogę się mylić. Dobrze o tyle że kolejny mecz spoko w defensywie.
- jakku1
- Juventino
Benatia w tym sezonie wygląda świetnie. Chiellini rowniez dzisiaj gra dobrze. De Sciglio bez szału, ale poprawnie. Asamoah jedna, bardzo "smutna" strata i jeden powazny blad z tylu. Ghanczyk gra w kratke w tym sezonie, poprzedni mecz mu wyszedł, dzisiaj juz gorzej. Brakuje nam Sandro w formie na tej lewej flance.
Podoba mi się Pjanic, Cuadrado momentami fajnie szarpie (dwie wrzutki, po ktorych mielismy dwie swietne sytuacje) a momentami glupio traci (chociaz dzisiaj w sumie na plus), Khedira przespał pierwsze 20-25 minut, pozniej juz troszke lepiej.
Podoba mi się Pjanic, Cuadrado momentami fajnie szarpie (dwie wrzutki, po ktorych mielismy dwie swietne sytuacje) a momentami glupio traci (chociaz dzisiaj w sumie na plus), Khedira przespał pierwsze 20-25 minut, pozniej juz troszke lepiej.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- juvemaroko
- Juventino
Stac nas zeby zgarnac komplet punktow oby taktyka Maxa sie spradzila tak jak z Napoli i udalo sie nam w drugiej polowie pokonac bramkarza rywale.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Inter dobry pressing,ale spuchną. W ofensywie nie istnieją. WIELKIE NIC. Jak wejdzie Dybala i Costa to jest po nich.
Mandzukić
Mandzukić

- CzeczenCZN
- Juventino
Co do Dybali nie byłbym taki pewny, on spowalnia akcje - zapewne dlatego dzisiaj gramy szybciej i fajniej bo go nie ma na boisku.Piotr Juvefan pisze:Jak wejdzie Dybala i Costa to jest po nich.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Brawa dla GorszejCzęściMediolanu - kontrolowali mecz pełne 90 minut #cynicznyinter #logikabukola

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!