Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- Robaku
- Juventino
tak a Daily donosi, ze Sandro ze wszystkimi się pokłocili i sprzedamy go za 50 baniek,
wiec w lato jak widac odchodzi Alex, Rugani, Barza, Asa i pewnie Lichy
wiec tak, tak robimy rewolucje w obronie....ktoś w to wierzy!?
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- jakku1
- Juventino
Rugani poki co ma 10 pelnych meczow rozegranych w tym sezonie (900 minut), co daje mu... 6 miejsce w kadrze pod wzgledem czasu spedzonego na boisku. Wiecej niz Buffon, Pjanic czy Cuadrado.
Nie sadze, ze chcemy go sprzedac, biorad pod uwagę wszystkie czynniki. Aczkolwiek wiadomo, nie siędzę biurko w biurko z Marottą
.
Nie sadze, ze chcemy go sprzedac, biorad pod uwagę wszystkie czynniki. Aczkolwiek wiadomo, nie siędzę biurko w biurko z Marottą

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- wloski
- Juventino
Mam wrażenie, że w Tutto nie mają już o czym pisać. Jak bym spokój przez 2-3 miesiące, to teraz nasilają się takie głupie wiadomości bo już baaaardzo blisko styczniowego okienka.jakku1 pisze:Rugani poki co ma 10 pelnych meczow rozegranych w tym sezonie (900 minut), co daje mu... 6 miejsce w kadrze pod wzgledem czasu spedzonego na boisku. Wiecej niz Buffon, Pjanic czy Cuadrado.
Nie sadze, ze chcemy go sprzedac, biorad pod uwagę wszystkie czynniki. Aczkolwiek wiadomo, nie siędzę biurko w biurko z Marottą.
- panlider
- Juventino
Daily Star/Mail itd to jest taka szmata, że kompletnie bym się nie przejmował tym co piszą. Skąd oni zresztą mogą wiedzieć, co się dzieje u nas w drużynie? :rotfl:Robaku pisze:tak a Daily donosi, ze Sandro ze wszystkimi się pokłocili i sprzedamy go za 50 baniek,
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Robaku
- Juventino
ale tutto to też podobny poziom
Dzisiaj za to pojawiły sie informacje o zastępcy Lichego.
Munier z PSG, Sidibe z MOnaco lub Kaderabek z Hoffenheim.
Belg ma iść do PL, Sidibe ma kosztować wiele, wiec pewnie skończymy z zawodnikiem WIesniaków.
viaCorriere Torino
Dzisiaj za to pojawiły sie informacje o zastępcy Lichego.
Munier z PSG, Sidibe z MOnaco lub Kaderabek z Hoffenheim.
Belg ma iść do PL, Sidibe ma kosztować wiele, wiec pewnie skończymy z zawodnikiem WIesniaków.
viaCorriere Torino
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Meunier Meunier Meunier
To by było prawdziwe zbawienie dla nas i naszej prawej strony. Niech tam Matuidi wydzwania do niego codziennie. Świetny zawodnik, piłka go nie parzy, warunki fizyczne fenomenalne nic tylko brać, tylko jaki sens miałoby PSG w pozbywaniu sie go...

Dawniej Virus[Mauro].
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Szkoda że jak Łysy postanowił skosztować odpadki z interowskiego stołu to jego wybór padł na Hernanesa zamiast Coutinho. Ten drugi ładuje dziś w LM hattricka Spartakowi, a nasz Pawełek Dybała został niedawno wybrany najgorszym napastnikiem tej edycji LM (25 strzałów, 0 goli). Dziś, wyciągnąć Brazylijczyka z Liverpoolu są w stanie chyba tylko arabowie z City i PSG.
- CzeczenCZN
- Juventino
Pytanie czy u nas by się tak rozwinął. Wiesz, jest sporo młodych talentów, piłkarzy dobrze zapowiadających się z których wiele nie jest. Nie zawsze się trafi.Baczu pisze:Szkoda że jak Łysy postanowił skosztować odpadki z interowskiego stołu to jego wybór padł na Hernanesa zamiast Coutinho. Ten drugi ładuje dziś w LM hattricka Spartakowi, a nasz Pawełek Dybała został niedawno wybrany najgorszym napastnikiem tej edycji LM (25 strzałów, 0 goli). Dziś, wyciągnąć Brazylijczyka z Liverpoolu są w stanie chyba tylko arabowie z City i PSG.
- panlider
- Juventino
Jedyną szansę upatrywałbym w tym, że Belg nie jest zadowolony z siedzenia na ławce rezerwowych.ahojekk pisze:Meunier Meunier MeunierTo by było prawdziwe zbawienie dla nas i naszej prawej strony. Niech tam Matuidi wydzwania do niego codziennie. Świetny zawodnik, piłka go nie parzy, warunki fizyczne fenomenalne nic tylko brać, tylko jaki sens miałoby PSG w pozbywaniu sie go...
Z drugiej strony po sprzedaży Auriera do Tottenhamu, PSG nie ma na prawej obronie żadnej alternatywy poza Meunierem.
@Baczu
Nie wiem od kiedy załadowanie 3 bramek Spartakowi jest wyznacznikiem bycia topowym zawodnikiem

Nie jestem przekonany, że Coutinho by się rozwinął u nas tak samo jak w Liverpoolu.
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- wagner
- Juventino
To wasze zadowolenie z możliwości sprowadzenia Meuniera jest poświadczone oglądaniem reprezentacji Belgi ? Bo przeciez nie PSG, w którym nie gra. Ja tego obrońcę widziałem parokrotnie jeszcze w poprzednim sezonie i nigdy jego występy nie zapadaly mi w pamięć.ahojekk pisze:Meunier Meunier Meunier
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- panlider
- Juventino
To ja nie wiem, jakie Ty mecze oglądałeś. Moim zdaniem w każdym spotkaniu LM w poprzednim sezonie się wyróżniał (może poza tą feralną porażką z Barceloną, ale tam cały zespół się po prostu położył przed Blaugraną). Do tego bardzo dobrze występy z Lyonem (asysta krótko po wejściu na boisko) i Marsylią na wyjeździe. Do tego chłop ma nadal spory margines poprawy (26 lat).wagner pisze:To wasze zadowolenie z możliwości sprowadzenia Meuniera jest poświadczone oglądaniem reprezentacji Belgi ? Bo przeciez nie PSG, w którym nie gra. Ja tego obrońcę widziałem parokrotnie jeszcze w poprzednim sezonie i nigdy jego występy nie zapadaly mi w pamięć.ahojekk pisze:Meunier Meunier Meunier
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Bezpodstawna powiadasz... No coz, jesli Ciebie liczba straconych w tym sezonie bramek nie niepokoi, to pjona :papa:wloski pisze:Dyskusja na temat środkowego obrońcy jest bezpodstawna.
Czwórka Chiellini, Benatia, Rugani i Barzagli będzie w przyszłym sezonie dalej w klubie. Tylko tragedia może się stać, że Andrea nie przedłuży kontraktu chociaż o rok i zakończy karierę. Do tego przychodzi Caldara. Chyba nikt nie sądzi, że młody Włoch będzie opcją numer 4-5. A jeśli mamy szukać środkowego obrońcy to raczej na taką pozycję w drużynie. Caldara patrząc po jego fizycznych i psychicznych cechach, to on szybciej trafi do podstawy niż nam wszystkim się wydaje.
Znajac minimalizm Wlochow, to byc moze masz i racje, ze kontuzyjny i lubiacy przywalic babola Chiello, kontuzyjny Benatia, niepewny Rugani i nienadanrzajoncy Barzagli beda nadal w Juve. Z tym, ze osobiscie wolalbym zeby ta formacja zostala troche odremontowana. Caldara bedzie spoko, ale jesli trenerem nadal bedzie Allegro, to se chlopak u nas za duzo nie pokopie

Nie (chyba, ze Bukol w swojej karierze w FM), kupic kogos lepszego niz De Sciglio.wagner pisze:I na prawej obronie grać Sturaro :lol:Jacky pisze:De Sciglio nalezy sprzedac.
Mysle, ze juz w zimie. On i Darmian, to chyba jedyne realne cele na styczen.meda11 pisze:Podobno Vrsaljko będzie do wyjęcia w lato
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Tylko kogo miałby kupić Marotta? Dużej sumy nie wydamy na 100%, a okazji też nie widaćJacky pisze:kupic kogos lepszego niz De Sciglio.
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Vrsaljko z De Sciglio by wystarczyli na PO,ale to jest minimum. Jeszcze lepszy PO mile widziany.