Wasze ulubione bajki?
- RuTeK
- Juventino
azuriana pisze:no i oczywiście jeżeli można to nazwać bajką to "Shrek"
Hehehe To jest Film Animowany!!!! ale daje rade
Z moich ulubionych bajek to Krolik Bugs!!!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Tarnos15
- Juventino
Bajki są De Best. To jedyna rzecz jaką oglądam w telewizji bo oglądam jej mało. Moimi ulubionymi są
1.The Simpsons- bez zadnych watpliwosci kreskowka jest najlepsza pod sloncem. Dobra moofcie ze sie chwale, ale nie moge sie powstrzymac przed powiedzeniem tego........MAM WSZYSCIUTKIE ODCINKI TEJ KRESKÓWY NA 31 PLYTACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet te z premierą w lutym tego roku!!!!!!!!!!! 8) 8) ale ze mnie gość co 8)
2. Świat Wg Ludwiczka- Bajka super texty tez ulmoj ulubiony jest z odcinka o Baseballu. Jak go przeczytacie nie znając bajki i sytuacji w jakiej został powiedziany to nie bedzie smieszny ale mnie on rzucił na kolana ".....ja przysługe jemu, on przysługe mnie.....o ale dalem sie wpusicic w maliny"..... Nie moge no
3.Dexter- Super bajka
1.The Simpsons- bez zadnych watpliwosci kreskowka jest najlepsza pod sloncem. Dobra moofcie ze sie chwale, ale nie moge sie powstrzymac przed powiedzeniem tego........MAM WSZYSCIUTKIE ODCINKI TEJ KRESKÓWY NA 31 PLYTACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet te z premierą w lutym tego roku!!!!!!!!!!! 8) 8) ale ze mnie gość co 8)
2. Świat Wg Ludwiczka- Bajka super texty tez ulmoj ulubiony jest z odcinka o Baseballu. Jak go przeczytacie nie znając bajki i sytuacji w jakiej został powiedziany to nie bedzie smieszny ale mnie on rzucił na kolana ".....ja przysługe jemu, on przysługe mnie.....o ale dalem sie wpusicic w maliny"..... Nie moge no

3.Dexter- Super bajka
- Juverulez!
- Juventino
- aSsItCh
- Juventino
na pierwszym miejscu jako patriota muszę umieścić Reksia... na drugim Johnnego Bravo - koleś nieziemski, no i w końcu muszę coś powiedzieć o anime mianowicie Dragonball to jest coś pięknego, po prostu to jest wspaniałe, ale nigdy Son Goku nie lubiłem Vegeta za to był na pierwszym miejscu i nieźle wymiatał 

Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć
I w nim też usycha...
Gdy nadejdzie czas by odbyć ostatnią podróż
Będę myślał o Tobie...
- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino
South Park,Dexter,Głowa Rodziny,Smurfy i szkoda że już nie ma ale leciało kiedyś na C+ (nie wiem jak się to pisze) Beavis&Buuthead (Biłis i Bathed)
:twisted: :lol:

Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Ja uwielbiam "Johnego Bravo", "South Park", "Dexter"... itp. Po prostu lubie bajki podczas, których można się posmiać. Jeżeli chodzi o bajki długo metrażowe to "Epoka Lodowcowa" jest najlepsza

- Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
- Juventino
jak pisałem notakę wyżej to sobię myślę obym na końcu nie zapomniał ''Epoki Lodowcowej'' no i zapomniałem Epoka Lodowcowa pije wszystkich SYSUNIA!!!!!!!!! Uwiecniam Leniwca na skale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!UlTrAs pisze:Ja uwielbiam "Johnego Bravo", "South Park", "Dexter"... itp. Po prostu lubie bajki podczas, których można się posmiać. Jeżeli chodzi o bajki długo metrażowe to "Epoka Lodowcowa" jest najlepsza![]()
Juve_Siamo_Noi_Per_Sempre
!!

- Andryk
- Juventino
też lubie oglądać Cartoon network, jak nie ma nic ciekawego,UlTrAs pisze:Ja uwielbiam "Johnego Bravo", "South Park", "Dexter"... itp. Po prostu lubie bajki podczas, których można się posmiać. Jeżeli chodzi o bajki długo metrażowe to "Epoka Lodowcowa" jest najlepsza![]()
ale ja jeszcze bym dodał Ed Edd i eddy to jest dopiero bajeczka, trzy przygłupy, sami oglądnijcie.
- VSG Stapelfeld
- Juventino
Smerfy i Gumisie
:D