Wszystko o Milanie
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Z Gattuso na ławce ich porażki będą jeszcze smaczniejsze.
W niedziele wyjazd do Benevento, będzie się działo.
PS Nie jestem sobie w stanie wyobrazić Bonucciego z opaską i trenera Gattuso w jednej szatni, ciekawe czy do czerwca dojdzie do większego incydentu. :o
W niedziele wyjazd do Benevento, będzie się działo.

PS Nie jestem sobie w stanie wyobrazić Bonucciego z opaską i trenera Gattuso w jednej szatni, ciekawe czy do czerwca dojdzie do większego incydentu. :o
calma calma
- PlanetJuve
- Juventino
Milan naprwdę upadł na łep, żeby go zatrudnić :doh:
Ja się tam cieszę
Ja się tam cieszę

- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
To raczej opcja tymczasowa, pewnie do zimy kogoś poszukają, ew. dograją do końca sezonu. Tylko co, znowu sezon przejściowy?
Jak pokazuje Inter, ważny jest trener, a nie - wydawałoby się - spektakularne transfery. Tamci też co okienko robili niby efektowne ruchy ( Kondogbie, Barbossy ), a to wszystko były wydmuszki i dopiero Spal coś zmienił.
W Milanie chyba liczą, że Conte w końcu wyleci z CFC, tylko czy on będzie chciał zejść 2 poziomy niżej?
Jak pokazuje Inter, ważny jest trener, a nie - wydawałoby się - spektakularne transfery. Tamci też co okienko robili niby efektowne ruchy ( Kondogbie, Barbossy ), a to wszystko były wydmuszki i dopiero Spal coś zmienił.
W Milanie chyba liczą, że Conte w końcu wyleci z CFC, tylko czy on będzie chciał zejść 2 poziomy niżej?
- Piotr Juvefan
- Juventino
Bramkarz Benevento ratuje remis w ostatniej minucie meczu!!!!
Gattuso :rotfl:

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Benevento dzisiaj grał fajną piłkę (zresztą to już któryś mecz). Zasługiwali na ten remis. Pierwszy punkt w SerieA i to w takich okolicznościach. Bramkę w 95 minucie strzela bramkarzPiotr Juvefan pisze:Bramkarz Benevento ratuje remis w ostatniej minucie meczu!!!!

- Piotr Juvefan
- Juventino
Przeczuwałem,że Milan dzisiaj nie wygra. Oni lubią robić takie niespodzianki a Benevento nie może przegrywać w nieskończoność. Zespół niestabilny ze słabym trenerem,o którym mówiło się,że miał trenować Korone Kielce
No,ale żeby bramkarz w w ostatniej minucie meczu to jest kosmos. Gratulacje dla nich. Ciekawe czy dostaną teraz odpowiedniego kopa w lidze
Warto było oglądać końcówke 

- jarmel
- Redaktor
Po prostu wiedziałem, że ci kelnerzy zrobią pierwsze punkty na Milanie
Ale wstyd, ten Milan jest kompletnie rozsypany, kto by się spodziewał przed sezonem że będzie aż tak źle.
I jeszcze gol bramkarza w doliczonym czasie gry, no kabaret. Swoją drogą jakim cudem te Benevento dostało się do Serie A, zrobić pierwsze punkty w 15 kolejce to naprawdę trzeba się postarać

I jeszcze gol bramkarza w doliczonym czasie gry, no kabaret. Swoją drogą jakim cudem te Benevento dostało się do Serie A, zrobić pierwsze punkty w 15 kolejce to naprawdę trzeba się postarać

#AllegriOut
- panlider
- Juventino
Okropnie żałuję, że nie robiłem screenów wypowiedzi niektórych kibiców Milanu, którzy się przed sezonem napinali, że Rossonerri będą walczyć w tym sezonie o scudetto. Mógłbym teraz znaleźć tych ludzi i wysłać im tego screena :rotfl:
Co do Benevento, to chyba w żadnej innej topowej lidze beniaminki nie są tak daremne jak w Serie A i prawda jest taka, że co roku jest z tym co raz gorzej. Pomijam już taką Hiszpanię, gdzie beniaminek potrafi wygrać z mistrzem kraju, ale w Anglii czy Niemczech też wygląda to znacznie lepiej.
Co do Benevento, to chyba w żadnej innej topowej lidze beniaminki nie są tak daremne jak w Serie A i prawda jest taka, że co roku jest z tym co raz gorzej. Pomijam już taką Hiszpanię, gdzie beniaminek potrafi wygrać z mistrzem kraju, ale w Anglii czy Niemczech też wygląda to znacznie lepiej.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- dzodzik
- Juventino
Najśmieszniejsze jest to, że Brignoli jest wypożyczony do Benevento z Juventusu. Mam coraz większą bekę z Bonucciego.
My z De Sciglio w składzie nie tracimy bramki z najlepszą ofensywą po za naszą na półwyspie Apenińskim.
Natomiast Milan z Bonuccim w składzie traci 2 bramki z najgorszą ofensywą w serie A :rotfl:
My z De Sciglio w składzie nie tracimy bramki z najlepszą ofensywą po za naszą na półwyspie Apenińskim.
Natomiast Milan z Bonuccim w składzie traci 2 bramki z najgorszą ofensywą w serie A :rotfl:
"Szybki jak wiatr, cichy jak las, zażarty jak ogień, niewzruszony jak góra"
- Sebkovič
- Juventino
Z całym szacunkiem dla Gattuso ale on nie nadaje się do trenowania nawet A klasowej Wróblowianki Wróblowice. Po Sionie i Palermo Milan będzie kolejnym klubem w którym Gattuso straci pracę z powodu złych wyników. Cały mecz Milan grał trochę z zaciśniętymi żołądkami i poskręcanymi nogami.
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:

Seba :roll:
- livinglegend
- Juventino
Milan z całą tą wydaną kasą jest obecnie Pośmiewiskiem przez duże P i kapitanuje temu wszystkiemu Bonucci, podczas gdy my jedziemy do Neapolu i jedziemy "drugą najlepsza po Man. City" drużynę w Europie, neutralizując ich wszystkie atuty i jeszcze wygrywamy golem Higuaina. Jem ten sezon "jak Milkę".
Arrivederci Mauro e David