Premier League
- panlider
- Juventino
Arsenal to jest stan umysłu :rotfl:
Szczerze mówiąc, to spodziewałem się, że przegrają z tym Watfordem i strasznie żałuję, że zamiast tego postawiłem Chelsea i Juventus
Szczerze mówiąc, to spodziewałem się, że przegrają z tym Watfordem i strasznie żałuję, że zamiast tego postawiłem Chelsea i Juventus

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
z tą Swansea trochę odleciałeś jednak

jesteśmy po 10 kolejkach i można powiedzieć, że tak jak CFC gra poniżej oczekiwań (kontuzja Hazarda?) tak MC zalicza start jak z bajki włącznie z wygrana na stadionie mistrza, ciekawe ile wytrzymają w tym tempie albo kiedy po prostu przeciwnicy nie będą się pozwalać im lać po 4-0 tylko zaczną stosować inną taktykę (patrząc na to, że 2 lata temu Lisom pozwalali cały sezon grać na kontry może się to nie zdarzyć), wszystko wskazuje też na to, że z Jose chyba się jeszcze nie skończył... może być ciekawa pogoń za MC w tym sezonie... albo nuda jeśli CFC i MU postawią na walkę w LM i o LM (a nie o mistrza)Maly w lutym pisze:Conte może już świętować mistrza a jedyne co mnie ciekawi to czy go obroni co w tej lidze nie zdarzyło się od 9 lat, czy Pep coś zrobi z MC czy jednak potwierdzi, że jest cienkim bolkiem i bez Messiego nic nie znaczy, czy Jose się jeszcze nie skończył i ogarnie MU na za rok czy jednak nie...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Z przebiegu gry derby Londynu raczej na remis. Pierwszy gol dla Arsenalu z wolnego, którego bym nie dał i po niewielkim spalonym Mustafiego. Mimo to pressing Kanonierów w pierwszej połowie zrobił wrażenie.
Tottenham bez drużynowego błysku. W polu karnym Cecha hulał wiatr, ale najbliżej wpisania się na listę strzelców był Eriksen po strzale zza 16stki.
Chciałbym na boisku zobaczyć Llorente
Ależ City poklepało przy golu Jesusa. Idealne wyprowadzenie na czystą pozycję. Ktoś pamięta kiedy Juventus zdobył bramkę po takiej akcji?
W spotkaniach Chelsea i Liverpoolu już raczej po frytkach. W czołówce wciąż dzielnie trzyma się Burnley
Za ostatnią kampanię transferową w Evertonie po sezonie powinny polecieć głowy :facepalm2:
Dzisiejsze 2 trafienia Salaha pozwoliły mu pobić o jedną bramkę klubowy rekord Robbiego Fowlera - 8 goli w pierwszych 12 ligowych występach dla The Reds.
Rickie Lambert zakończył piłkarską karierę.
Tottenham bez drużynowego błysku. W polu karnym Cecha hulał wiatr, ale najbliżej wpisania się na listę strzelców był Eriksen po strzale zza 16stki.
Chciałbym na boisku zobaczyć Llorente

Ależ City poklepało przy golu Jesusa. Idealne wyprowadzenie na czystą pozycję. Ktoś pamięta kiedy Juventus zdobył bramkę po takiej akcji?
W spotkaniach Chelsea i Liverpoolu już raczej po frytkach. W czołówce wciąż dzielnie trzyma się Burnley

Za ostatnią kampanię transferową w Evertonie po sezonie powinny polecieć głowy :facepalm2:
Dzisiejsze 2 trafienia Salaha pozwoliły mu pobić o jedną bramkę klubowy rekord Robbiego Fowlera - 8 goli w pierwszych 12 ligowych występach dla The Reds.
Rickie Lambert zakończył piłkarską karierę.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- jackop
- Juventino
Willian cudownie wyglądającym lobem pozwala Chelsea wywieźć 1 pkt. z Anfield. Na jednego gola wykonaniu Salaha można chyba stawiać w ciemno. Sam pojedynek niestety bez fajerwerków.
Potknięcie zalicza także Tottenham co wykorzystuje United wskakując na pozycję wicelidera. Jutro Arsenal i Burnley stają przed szansą wskoczenia do strefy LM kosztem Spurs.
Potknięcie zalicza także Tottenham co wykorzystuje United wskakując na pozycję wicelidera. Jutro Arsenal i Burnley stają przed szansą wskoczenia do strefy LM kosztem Spurs.

- jackop
- Juventino
Arsenal porobiony w 11 minut jak za "najlepszych" czasów. Błędy obrony w wyprowadzeniu piłki jak w piątkowym meczu Juve. Przy 68% posiadania Kanonierów United pokazuje co to znaczy mieć mecz pod kontrolą.
Trwa fatalna seria bez zwycięstwa Kogutów. Zmęczenie Ligą Mistrzów przy niezbyt szerokiej kadrze odciska swoje piętno.
Pozycje w lidze podreperowały Lisy i The Toffees.
Trwa fatalna seria bez zwycięstwa Kogutów. Zmęczenie Ligą Mistrzów przy niezbyt szerokiej kadrze odciska swoje piętno.
Pozycje w lidze podreperowały Lisy i The Toffees.
Ostatnio zmieniony 02 grudnia 2017, 18:49 przez jackop, łącznie zmieniany 2 razy.

- jackop
- Juventino
Spójrz na ustawienia 11stek i personalia obu zespołów. Myślę, że można oglądać dalej w oczekiwaniu na 2-3 kolejne gole 

Ostatnio zmieniony 02 grudnia 2017, 18:54 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

- CzeczenCZN
- Juventino
Tym razem Salah gola nie strzelił - no ale wyrobił się niesamowicie. Kiedyś jak @Makaio pisał na stronie że warto by go Juventus pozyskał, to były śmiechy - no a jednak czas pokazał że warto się nim było zainteresować...
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Rzadko oglądam ligę drwali ale tyle co hektarów tam jest pomiędzy formacjami to nie możliwe, że się skończy na 0-2.DonPatch pisze:Liczyłem na fajny meczyk, a ten skończył się po 10 minutach
No i koniec. 3-1 dla Utd. Pogba dostał czerwo, polecam zobaczyć jak murzyna odmóżdżyło.
- CzeczenCZN
- Juventino
No, ale wcześniej zaliczył 2 asysty...Poprostu pisze:Pogba dostał czerwo, polecam zobaczyć jak murzyna odmóżdżyło.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
United zostało poukładane, na Pogbie nie ciąży już rola ciągnięcia tego wózka i gra jak za najlepszy lat czyli robi na boisku różnicę.
Faul rzeczywiście brutalny a protesty po kartce bezczelne.
Faul rzeczywiście brutalny a protesty po kartce bezczelne.
calma calma
- panlider
- Juventino
75% posiadania piłki i 21 strzałów, a przegrali 1:3. Arsenal dokonuje rzeczy niemożliwych
Chociaż trzeba przyznać, że De Gea im wczoraj mocno pomógł

Chociaż trzeba przyznać, że De Gea im wczoraj mocno pomógł

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Ja sie zastanawim kiedy władze Arsenalu uświadomią sobie, że w końcu trzeba by zmienić trenera (z całym szacunkiem do niego).
Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.