Serie A 17/18 (15): Napoli 0-1 JUVENTUS F.C
- CzeczenCZN
- Juventino
Ciekawe czy Higuain rozegra całe spotkanie? Co do Asamoaha - jasne wole Sandro - ale coś czuje że dzisiaj zaskoczy!
- prezes3c
- Juventino
E, tam mecz taki sam jak z Crotone czy Udinese, też tylko 3 pkt można zdobyć a oni się podniecają jakby finał LM grali. Jak przegramy ten mecz to nic się nie stanie. 7 punktów to nic dla Juve. Nie podniecajmy się tak tym meczem,. Allegri ma racje.
P.S. Tyle lat oglądam Serie A a nie wiedziałem że Napoli ma hymn gejów na swój hymn

P.S. Tyle lat oglądam Serie A a nie wiedziałem że Napoli ma hymn gejów na swój hymn

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Juventus grający z kontry? Tego jeszcze nie grali.
Ile razy wyszliśmy zza połowy rozgrywając pozycyjnie od bramkarza? Ze trzy? Szczególnie na samym początku gospodarze kasowali wszystko jak leci. Bronimy się głęboko i czasami dość desperacko w stylu 'beniaminek przyjechał do lidera', ale jest to oczywiście Cyniczna Obrona. Ekipa z Miasta Śmieci przeważa, ale nie przełożyło się to na wypracowane czyste sytuacje.
Najlepszy zdecydowanie Costa. Najsłabszy zdecydowanie Khedira. Najmniej widoczny duet Czarnych Panter (pozdro Forza
), ale De Sciglio nie powiedział ostatniego słowa. Najbardziej widoczny Babollini vide ten prezent dla Insigne :facepalm2: Buffon ratuje, ale jego niezdrowa miłość do piąstkowania irytuje wciąż tak samo :roll:
Wiele osób ciekawiła postawa naszego środka pola. Nie nazwałbym tej formacji murem nie do przejścia. Wartości dodanej z przodu za wiele nie uświadczyłem. Pjanić, zgodnie z przewidywaniami, wykastrowany na regiście.
Ogólnie nie będzie dla nikogo zaskoczeniem jeśli napiszę, że nie podoba mi się ten styl, ale najważniejsze prowadzenie. Znając Motywatora spodziewam się mniej więcej tego samego po zmianie stron.
Bukol otwiera pewnie drugą butelkę szampana
Ile razy wyszliśmy zza połowy rozgrywając pozycyjnie od bramkarza? Ze trzy? Szczególnie na samym początku gospodarze kasowali wszystko jak leci. Bronimy się głęboko i czasami dość desperacko w stylu 'beniaminek przyjechał do lidera', ale jest to oczywiście Cyniczna Obrona. Ekipa z Miasta Śmieci przeważa, ale nie przełożyło się to na wypracowane czyste sytuacje.
Najlepszy zdecydowanie Costa. Najsłabszy zdecydowanie Khedira. Najmniej widoczny duet Czarnych Panter (pozdro Forza

Wiele osób ciekawiła postawa naszego środka pola. Nie nazwałbym tej formacji murem nie do przejścia. Wartości dodanej z przodu za wiele nie uświadczyłem. Pjanić, zgodnie z przewidywaniami, wykastrowany na regiście.
Ogólnie nie będzie dla nikogo zaskoczeniem jeśli napiszę, że nie podoba mi się ten styl, ale najważniejsze prowadzenie. Znając Motywatora spodziewam się mniej więcej tego samego po zmianie stron.
Bukol otwiera pewnie drugą butelkę szampana

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Pierwszy raz w tym sezonie mogę powiedzieć, że gra Juventusu mi się podobała.
Napoli wykastrowane ze wszystkich swoich atutów. Juventus pewny w obronie, wyczekujący na kontry.
Brawo Juve
Napoli wykastrowane ze wszystkich swoich atutów. Juventus pewny w obronie, wyczekujący na kontry.
Brawo Juve

- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
I tak powinniśmy grać z takimi śmieszkami jak Napoli - strzelić szybko bramę, a później kontrolować mecz bez nerwów. Mimo jednobramkowego prowadzenia, jestem spokojny jakbyśmy prowadzili conajmniej 3-0. 

- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Khedira i Asa do zmiany.
Czemu tak dużo niedokładności z naszej strony?
Świetny Costa w kontratakach.
Mam wrażenie że Napoli coś strzeli, mam nadzieję że my strzelimy pierwsi na 2:0.
FJ!
Czemu tak dużo niedokładności z naszej strony?
Świetny Costa w kontratakach.
Mam wrażenie że Napoli coś strzeli, mam nadzieję że my strzelimy pierwsi na 2:0.
FJ!
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Napoli słabe, zagrożenie głównie po głupich błędach i stratach graczy Juve, aczkolwiek do przodu od bramki kompletnie nic poza strzałem Dybali. Źle nie jest,ale przydałoby się trochę więcej do przodu, zacząć drugą połowę jak pierwszą i będzie pozamiatane.
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Przykre jest to, ze mamy trzech srodkowych pomocnikow, a ich gra nic nie wnosi.
Khedira powinien z wlasnej inicjatywy usiasc na lawce. Kazdy jego kontakt z pilka konczy sie stratą. Blisko poziomu drugiej linii Asamoah.
Swietny Costa, niezly Dybala, Higuain killer.
Khedira powinien z wlasnej inicjatywy usiasc na lawce. Kazdy jego kontakt z pilka konczy sie stratą. Blisko poziomu drugiej linii Asamoah.
Swietny Costa, niezly Dybala, Higuain killer.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Na razie jest dobrze ale wytrzymajmy to bo jest druga połowa i będzie ciężko. Napoli bezradne, będą cisnąć i trzeba ich skarcić jeszcze raz. Widać jednak, że zgodnie z tradycją gramy na utrzymanie tego wyniku. Za dużo bezsensownych strat w postaci zagrań do rywala w obrębie swojego pola karnego. Mam nadzieję, że uciszą na długo tych sfrustrowanych frajerów. Jaka to różnica kiedy zamiast Cuadrado biega Costa, różnica klas widoczna bez dwóch zdań.
A może jakiś argument ? Co Ty od niego chcesz, popełnił jeden błąd z tym podaniem ale rozgrywa całkiem poprawny mecz, jest pewniejszy niż Sandro.Hed pisze:Asa do zmiany.
Ostatnio zmieniony 01 grudnia 2017, 21:42 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja tam dzisiaj widzę walkę i zaangażowanie. Prowadzimy zasłużenie, mam nadzieję, że jeszcze coś strzelimy. 😀
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.